Sunucu Alınacak

iskndr.erdm

Kayıtlı Üye
4 Dedicated Server
13 VDS

Şuanki sunucularımız bittikten sonra yeni sunucuları alacağım şirket arıyorum. O anki duruma göre sunucu ve vds sayısı artabilir.

- Teslimat en geç 2 gün içerisinde yapılacak.
- Seed yapmıyorum ancak olaki unuttum, uyarı geldiğinde bana haber verilmeli. Makine birden bire kapanırsa sunucuyu aldığım kişiden iade talep ederim.
- Makinelerde mümkün olduğu kadar sorun çıkmasın, çıktığında en geç 2 saat içerisinde halledilsin. ( Up-down hızı, yavaşlık, kasmalar, git - gel vs. )
- Makinelerde herhangi bir sorun çıktığı zaman şifre talep edilmesin, eğer içeriden halledilecek bir sorun ise bana anlatılsın ben halledeyim.

* Hetzner ile çalışmak istemiyorum.

Yazdıklarımı karşılayabilecek olan arkadaşlar konudan ya da pm ile dönüş yaparsa sunucuların süreleri bittiği zaman geri dönüş yapayım.

Kolay gelsin, hayırlı çalışmalar..

4 Dedicated Server
13 VDS

Şuanki sunucularımız bittikten sonra yeni sunucuları alacağım şirket arıyorum. O anki duruma göre sunucu ve vds sayısı artabilir.

- Teslimat en geç 2 gün içerisinde yapılacak.
- Seed yapmıyorum ancak olaki unuttum, uyarı geldiğinde bana haber verilmeli. Makine birden bire kapanırsa sunucuyu aldığım kişiden iade talep ederim.
- Makinelerde mümkün olduğu kadar sorun çıkmasın, çıktığında en geç 2 saat içerisinde halledilsin. ( Up-down hızı, yavaşlık, kasmalar, git - gel vs. )
- Makinelerde herhangi bir sorun çıktığı zaman şifre talep edilmesin, eğer içeriden halledilecek bir sorun ise bana anlatılsın ben halledeyim.

* Hetzner ile çalışmak istemiyorum.

Yazdıklarımı karşılayabilecek olan arkadaşlar konudan ya da pm ile dönüş yaparsa sunucuların süreleri bittiği zaman geri dönüş yapayım.

Kolay gelsin, hayırlı çalışmalar..

Merhaba dilerseniz bu konuda size yardımcı olabiliriz. İstediğiniz tüm şartlar ve gereksimler hakkında size daha iyi bilgi verebilmem için skype ekledim. Eğer isteğimiz gelememiş ise [email protected] adresini eklemenizi rica ederim. Yada 543 228 1664 nolu telefon ile irtibata geçemenizi rica ederim.

Hocam hetzner ile neden çalışmak istemediniz

Seed yapacak hetznerde maalesef torrent kullanımınyasak o yuzden hetzner ıstemiyor. Ozel mesaj yoluyla iletişime geçilmiştir. Bu arada Seed etmek torrentten upload yapmak demek kısaca.

Hetznerdaki kaliteli makinalar şuan hiç bir firmada yok.

Hetzner alt yapısı sağlam ve aslında denildiği gibi kaliteli bir firma. Fakat bu firma diğer datacenterler kadar bazı şeyleri gözardı etmiyor. Genellikle Torrent işini yapanlar için bir zulumdür. Çünki torrentte indirilen videolar Hetzner 'e spam ve telif hakkı olarak şikayet edilebiliyor. Bu durumda Hetzner ise ipleri bloglayıp bilgi maili geçiyor ve bunun birdaha yapılmaması konusunda uyarı veriyor. Ki eğer bu gibi telif haklarını hiçe sayıp hala aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz hesabınızda olan tüm Fiziksel Sunucuları birdaha açmamak üzre kapatabiliyor.

Son düzenleme:
Hetzner alt yapısı sağlam ve aslında denildiği gibi kaliteli bir firma. Fakat bu firma diğer datacenterler kadar bazı şeyleri gözardı etmiyor. Genellikle Torrent işini yapanlar için bir zulumdür. Çünki torrentte indirilen videolar Hetzner 'e spam ve telif hakkı olarak şikayet edilebiliyor. Bu durumda Hetzner ise ipleri bloglayıp bilgi maili geçiyor ve bunun birdaha yapılmaması konusunda uyarı veriyor. Ki eğer bu gibi telif haklarını hiçe sayıp hala aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz hesabınızda olan tüm Fiziksel Sunucuları birdaha açmamak üzre kapatabiliyor.

Ben 1 tb yi geçti seed hentzer de makine, seed yaptırmadan down edemiyoruz mağlesef bazı torrent ağlarında. Şikayet edebilecek bir kısım firmaları biliyorum onların dosyalarını indirirken proxy kullansak bir faydası olurmu(ücretli proxy servisi)?

Ben 1 tb yi geçti seed hentzer de makine, seed yaptırmadan down edemiyoruz mağlesef bazı torrent ağlarında. Şikayet edebilecek bir kısım firmaları biliyorum onların dosyalarını indirirken proxy kullansak bir faydası olurmu(ücretli proxy servisi)?

Proxy servislerininde bu konuda hiçbir faydası oldmadığı kaneatindeyim. Çünki şikayet eden firmalar işin en uç noktarlarına kadar biliyorlar. Ama yinede tambir bilgiye sahip değilim.

Merhaba dilerseniz bu konuda size yardımcı olabiliriz. İstediğiniz tüm şartlar ve gereksimler hakkında size daha iyi bilgi verebilmem için skype ekledim. Eğer isteğimiz gelememiş ise [email protected] adresini eklemenizi rica ederim. Yada 543 228 1664 nolu telefon ile irtibata geçemenizi rica ederim.

Hocam kullandıklarım bittikten sonra mesaj atan ve konuya yazan herkese dönüş yapacağım, şuan için vakitlerinizi çalmama gerek yok :)

Hetzner kadar lanet bir firma yok hocam. Sunucular geç gelir, yok kvm beklenir, yok seed yüzünden sunucuyu kapatırlar.. Aldığım tüm makineler sürekli sorunlu çıktı, kimisinde up 5kb a kadar düştü, ticketla işlem yapmalarını bekledik. Makineler kastı falan.. Daha da var.. İşin özü çalışılmaz hetzner ile.. Sipariş verdiğimiz makineyi 1 hafta sonra teslim ettiler, iade istedik ona da yok dediler..

Seed yapacak hetznerde maalesef torrent kullanımınyasak o yuzden hetzner ıstemiyor. Ozel mesaj yoluyla iletişime geçilmiştir. Bu arada Seed etmek torrentten upload yapmak demek kısaca.

Hocam kullandıklarım bittikten sonra mesaj atan ve konuya yazan herkese dönüş yapacağım, şuan için vakitlerinizi çalmama gerek yok :)

Yazacagimi yanlis anlama da hocam piayasadaki hemen hemen tum dc ler den sunucu aldim denile bilir bagzi dc lerde ozel sistem var bagzi icerikleri otomatik algikiyor yt gibi dusunun :) up-down hizi duserse ozellikle up yavaslik kasma hersey basliyor zaten cogu dc de ama bir kacinda 1 ayda bir kacinda 6 ayda birinde 1 yil sonra basima geldi bole seyler oluyor hatlar paylasimli oldugu icin biri asiri tuketim yapiyor dc ye mail atiyorsun kontrol edicez sunucuyu kapiyolar biz test ettik sorun yok hat degerin yuksek speed test gibi yerlerden bakiyom dusuk bir kac yazilim vardi onlardan bakmistim dusuk cikiyor diyom iste dusuk yok biz bakdik normal yada yuksek bidaha bakalim onayliyonmu onayliyom gene sorun yok cevabi bekle dur kimi zaman 1 gun icinde kimi zaman 15 gun icinde kapaniyor kisacasi ister aracidan al ister direk dc den kendin alinan cevap bole ola biliyor genelde ben bu cevabi aldim acikcasi hep bagzi arkadaslarla konusuyom kimse ole sorun yasamiyor :) hetzner dusunmuyorsa hat olarak ingiltere var en iyi tabi ben orda 6 sunucumda hat sikintisi yasamistim orasi ayri ama makinalar iyidir tavsiyem once dc leri arastir sonra kafana yatanlarla calis online.net var fransiz hatlari onlarinda iyidir makinalarda iyidir TR satislari yokdu sonra geldi dediler ben fransizlari sevmem ama sorunsuz biyerdir hat konusunda sorun yasamis kimse denk gelmedi yabaci forumlarda online.net den kendinde ala bilirsin neyse konuyu gorunce ufak tavsiye de bulanayim dedim sadece kusuruma bakma

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Hetzner kadar lanet bir firma yok hocam. Sunucular geç gelir, yok kvm beklenir, yok seed yüzünden sunucuyu kapatırlar.. Aldığım tüm makineler sürekli sorunlu çıktı, kimisinde up 5kb a kadar düştü, ticketla işlem yapmalarını bekledik. Makineler kastı falan.. Daha da var.. İşin özü çalışılmaz hetzner ile.. Sipariş verdiğimiz makineyi 1 hafta sonra teslim ettiler, iade istedik ona da yok dediler..

"Hetzner kadar lanet bir firma yok hocam. Sunucular geç gelir, yok kvm beklenir, yok seed yüzünden sunucuyu kapatırlar.. Aldığım tüm makineler sürekli sorunlu çıktı, kimisinde up 5kb a kadar düştü, ticketla işlem yapmalarını bekledik. Makineler kastı falan.. Daha da var.. İşin özü çalışılmaz hetzner ile.. Sipariş verdiğimiz makineyi 1 hafta sonra teslim ettiler, iade istedik ona da yok dediler.. " hislerime tercuman oldun :)
59

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri