Sunucu Hakkında Render Sıkıntım Yardım

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar burdan sunucu üzerinden camtasia veya sony vegas v.s render yapan arkadaşlara sesleniyorum.Vds üzerinde çalışan biriydim.Dedim sunucu alıyım daha hızlı render olsun.Sunucu camtasia %30 çalışıyor daha fazla çıkmıyor herşeyi denedim.

Denediklerim:camtasia gpu tıkı kaldırdım.öncelik ata v.s yaptım 480p render yapıyorum.

Sunucu kullanan arkadaşlar o kadar para veriyosunuz sunuculara vds farkı ne kalıyor o zaman gerçek performansı alamadıktan sonra...

Bunun çözümü nedir?

hocam yapıcak bişey yok ona camtasia işlemcinin belli bi kısmını harcıyor daha sonrası yok

hocam yapıcak bişey yok ona camtasia işlemcinin belli bi kısmını harcıyor daha sonrası yok

Hocam sunucuda 20 saatlik video render ben 5 saat alamıycaksam niye sunucu alıyorum ki o zaman vds %10 daha iyi diye vds parasının 4-5 katı para veremem.

Sunucuda render yapan arkadaşlar o zaman 250 300 lira sunucuya vereceğine
3-4 tane vds alıp.Örneğin 20 saat sunucuda render alacağına 3 tane vds vds başı 6-7 saat render yapsın inanıyorum bu çok daha hızlı olur.250 300 liralık sunucuda ben 20 saaatlik video 17 18 saat render almak saçmalık

Zaten sunucu son kez aldım bölmeyide düşünüyorum.

Hocam öle yapıcam ama içinde dosyalar v.s var bitmesi bekliyorum.Sunucu için son çare olarak konuya yazayım dedim.Merak ettiğim render için neden sunucu alınır?

Hocam toplu render.için yada böldürmek.için alınır.ssd.mi hdd mi buda önemli

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] dün sana verdiğim makine de camtasia işlemciyi kaç kullanıyordu :)

Arkadaşlar sunucuyu bölücemde kaça böleyim 3 bölmek istiyorum kararsız kaldım eşleştirmede tavsiyeleriniz nedir

Intel® Xeon® İşlemci E3-1245v2 (8M Cache, 3.40 GHz) 8 Çekirdek
16 GB Ram
1 x 240 GB SSD
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
1 Gbit Port / 200 Mbit Garanti Bağlantı
Almanya Lokasyon

Arkadaşlar sunucuyu bölücemde kaça böleyim 3 bölmek istiyorum kararsız kaldım eşleştirmede tavsiyeleriniz nedir

16 GB Ram
1 x 240 GB SSD
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

render ile uğraşacaksan 2 iyidir hocam

arkadaşlar hızlı render istiyorssanız ssd diskleri raid yapın. testler aşağıdadır.

test1.jpg

test2.jpg

isteyen olursa test verebiliriz... iletişime geçsin...

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] hocam satın aldığınız yere eşit bölün diyin ssd yi bölsün eşit şekilde bölemiyorsa da söyleyin işi bıraksın.

16 GB Ram
1 x 240 GB SSD
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

hetzner den alıp camtasia da bukadar düşük performans alıyorsan sorunun büyük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri