Sunucuya Ortak Arıyorum 24GB Ram 19.9 Mhz İşlemci 12 Çekirdek

4770 ile 4770k arasındaki tek fark k ibaresidir bu k ibaresi overclocka yatkın olduğu anlama gelir işlemciler peformans bakımından aynı ;)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-Intel-Core-i7-4770

arada fark var hocam k serisi işlemciler kullanılan malzemeler daha kalitelidir bu sayede hem daha hızlı hemde uzun ömürlü olurlar ayrıca çarpan kilitleri açık olduğu için hız aşırtma yapılarak daha hızlı çalışabilirler.

Intel Core i7 4770K vs 4770

arada fark var hocam k serisi işlemciler kullanılan malzemeler daha kalitelidir bu sayede hem daha hızlı hemde uzun ömürlü olurlar ayrıca çarpan kilitleri açık olduğu için hız aşırtma yapılarak daha hızlı çalışabilirler.

bende onu belirttim zaten hız aşırtmaya ideal olduklarını aradaki farkı sen ben gibi normal pc kullancısı anlamayız ;)

Yalnız hocam 3 kişi 1 de siz 4 :) 255/4 olacak :) O da 63 civarı çıkıyor.
Edit: Konuyu açan zaten [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]'ymuş :D Pardon beyler bol kazançlar

lokasyon neresi?

Hocam uk olsaydi belki orta olabilirdim amerikada oldugum icin almanya sunucular pert benim icin

edit: sonradan gordum..

Ödeme ne şekilde olacak ve hala üçüncü kişi aranıuormu

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

Camrtaisa sony vegas kurulu geliyormu ?

merak etmeyin hocam bildiririm

Ayrıca katılmak isteyen 2 kişi daha çıkarsa ayrı bi sunucuda siz alabilirsiniz bu konudan skypeden çıkarsa sizi bir araya getiririm

Ödeme ne şekilde olacak ve hala üçüncü kişi aranıuormu

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

Camrtaisa sony vegas kurulu geliyormu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri