Süper Bir Compilation Video Yaptım Nasıl İzlenim Alırım?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Yeni bir kanal açtım dün gece,
5 saat uğraştım süper bir compilation video yaptım 1 saatlik,
İzlenme olasılığı çok yüksek bir kategoride yaptım videoyu,

Şimdi size sorum şu bu videoyu başkası benden çalmadan nasıl izlenimini arttırabilirim? Nasıl videoyu yayabilirim? Şuan açmadım videoyu henüz özel konumda bekletiyorum ama gerçekten harika oldu emek verdim.

Logo basmalımıydım sizce, ama yükledim artık videoyu basmasam olmaz mı?

Videoyu yayabilirsem başlangıçta, 10 milyon izlenecek tarzda bir video hazırladım.

Video nun izlenmesini hangi yöntemlerle arttırabilirim, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar?

Oncelikle Videoya Logo bas,Kanal ismini bas.

Sonra yeniden yukle,bu tur isleri aceleye getirme.Daha sonra Videonu Facebook,Reddit,LiveLeak vs gibi yerlerde paylas direk.

Benim aklima gelenler bu farkli fikirleri olan varsa yazsin arkadaslar.

Twitter desteğini ben yaparım sana. Twittarda solda hastaglarda en çok dünya gündemine giren hastaglarda 1.sıraya çıkartırız

Logo veya kanal adı ekleyip tekrar upload edin derim, sonra üzülebilirsiniz.

logo basacağım arkadaşlar tamamdır, acele etmeyeyim o kadar uğraştım haklısınız
[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] twitter desteği için çok teşekkürler, iletişime geçeceğim herşeyi tamamlayınca

Dostum senin adına sevindim.:) Video belirli bir izlenmeye gelince paylaşırsan iyi olur hem yeni başlamış arkadaşlara da örnek olursun.

1 saatlik videodan pek ekmek cıkmaz gibime geliyo ama ümidini yitirme yinede

compilationların compilationı olmuş usta o 1 saat nedir yav:D

cübbeli ahmet hocaya remix ceksek var ya :D yıkılır youtube dunya :D videonu merak ettim ama cidden :)

Oncelikle Videoya Logo bas,Kanal ismini bas.

Sonra yeniden yukle,bu tur isleri aceleye getirme.Daha sonra Videonu Facebook,Reddit,LiveLeak vs gibi yerlerde paylas direk.

Benim aklima gelenler bu farkli fikirleri olan varsa yazsin arkadaslar.

Serkan abi videolarıma logo eklemek istiyorum nasıl yaparım ? Kullanabileceğim sade ve kolay bir program var mı ?

Öncelikle hayırlısı olur inşallah inşallah tutacaktır...arkadaşlar bende böyle bir çalışma düşünüyordum, konuyu görünce danışmak isterim...Umarım konu sahibi ALEX arkadaşım buraya yazdığım için kızmazssın çünkü durum senide ilgilendiriyor...Şimdi bu compilation videolar kategorisine göre bir çok videodan kesitler sunarak ortaya çıkardığımız bir şey...Her ne kadar logoda bassak düzenlesek de başkalarının videolarını kullanıyoruz...Yani demek istediğim bu videoların birleşiminden bir tanesinin sahibi benim videomu kullanmışlar diye telif gönderebilir mi...Ne dersniz?

Öncelikle hayırlısı olur inşallah inşallah tutacaktır...arkadaşlar bende böyle bir çalışma düşünüyordum, konuyu görünce danışmak isterim...Umarım konu sahibi ALEX arkadaşım buraya yazdığım için kızmazssın çünkü durum senide ilgilendiriyor...Şimdi bu compilation videolar kategorisine göre bir çok videodan kesitler sunarak ortaya çıkardığımız bir şey...Her ne kadar logoda bassak düzenlesek de başkalarının videolarını kullanıyoruz...Yani demek istediğim bu videoların birleşiminden bir tanesinin sahibi benim videomu kullanmışlar diye telif gönderebilir mi...Ne dersniz?

video sahibi tabikide telif gönderebilir. ( Benim bizzat başıma geldi )

Video icinde muzikten veya goruntuden 3. Taraf eslesen yiyebilirsin..Ayrica dedigin gibi video icindeki kesitlerden birinin sahibi telif atabilir..

Arkadaşlar Logo basabielceğim bir program önerirmisiniz kolay ve sade bir program olmalı.

bende 3-4 tane hazırlamıştım aynı şekilde 3. taraf uyarısı verdi hep. Bi daha da yapmadım. İnşllah yaptığın derleme kaza, komik gibi bilinen kategoriler değildir. Değilse telif vermeyebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri