superheroes izletme yöntemini bilen varmı ?

astalawista

Kayıtlı Üye
konuyu bi moderatör arkadaşlar kilitlerse sevinirim

boş muhabbetler boş laflar forumda dikkat etmekte fayda var bundan sonra

Son düzenleme:
Bunu bende merak ediyorum bilgisi olanlar paylaşırsa :)
Abone etkisi var ama başka birşey daha var çözemedim.

Bu forumdan bilen varsa da söyleyeceğini düşünüyor musun? :D

Bu forumdan bilen varsa da söyleyeceğini düşünüyor musun? :D
o sizin düşünceniz hocam ben forumda gerçekten yardımcı olan insanlarında oldugunu düşünüyorum ve çok gördümde. Çünki bende zamanında çok kimseye ayrdımcı oldum elimden geldiğince. Sende haklısın birçogumuz benciliz ama malum sektör yabancı biz bize destek olmazsak oda bizim ayıbız. Been bilsem ve gerçekten bu işi özgün yapan olsa inan söylerim.
özellikle not düştüm bak eski üyelerin diye çünki biliyorum aramızda serkan üstad gibi insanların oldugunu .... ;) ;) ;)

ben o tür kanalların taktiklerini biliyorum,

adamların elinde 1 Milyondan fazla aboneli 2 3 kanalı var ve 100K ile 1Milyon Aboneli arası 10 dan fazla kanalları var,

Video içi ek açıklama, kartlar ve içeriği öne çıkar kanalı öne çıkar gibi şeylerle yeni kanallarına izlenim abone çekiyorlar
yeni kanallar dediğim hepside 100k dan fazla aboneli

ilk sayfa yöntemi falan bilmiyorlar, adamların tüm kanallarının aboneleri çok olduğu için
çoğu videosu youtube ana sayfada çıkıyor

ben o tür kanalların taktiklerini biliyorum,

adamların elinde 1 Milyondan fazla aboneli 2 3 kanalı var ve 100K ile 1Milyon Aboneli arası 10 dan fazla kanalları var,

Video içi ek açıklama, kartlar ve içeriği öne çıkar kanalı öne çıkar gibi şeylerle yeni kanallarına izlenim abone çekiyorlar
yeni kanallar dediğim hepside 100k dan fazla aboneli

ilk sayfa yöntemi falan bilmiyorlar, adamların tüm kanallarının aboneleri çok olduğu için
çoğu videosu youtube ana sayfada çıkıyor
oda dogru hocam haklısın aslında
türk bu işi yapanda var. geçen denk geldim 2 spam koymuş 1 ayda 2 şer milyon izletip özgün çekmeye başlamış. işin içinde tamamen farklı bir olay var dediğin dogru ama tamamen bagımsız olan kanallarda var

biri açıklasında sipariş geçicem :D
R3VYnG.png

Bu forumda çıkıp son detayına kadar anlatılsa bile %90 ı beceremez.
Botla çalışan sistemi yok mu bunun der.Boşuna kafa yormayın.

Yanlış biliyorsun kısmını , yanlış olduğunu bildiğim için söyledim.Bunun yöntemi aslında basit.12 saatte 2 milyon izlenim alan kanalın abonesi 10 milyon olsa da imkansız.

Yöntemi söylemeyeceğim.Yeterince bilen var.Ama çözmek için videoları iyi incelemelisiniz.

1)Etiketleri inceleyin

2)Başlıkları inceleyin

3)Video istatistik ve oylamalarına kafa yorun(Gizlidir göremezsiniz)Neden gizlenir onu düşünün.

4)Videoların izlenimleri 0'dan başlar.Unlistle alakası yok.

5) Kanallar 20/30 k abone topladıkdan sonra çok rahat yükselmeye başlar.
Bu abonenin youtube tarafından bir sinyal olarak göze alınmasındandır.

6)Açıklamaları iyi inceleyin.

7)Backlink önemlidir.

8)Superhero videolarının bazıları google news (us) sonuçlarında çıkar.

9)Kanallar eski kanallardır.

Forumdaki bi çok kişinin başarısız olma sebebi izledikleri videoları iyi analiz edememesi bence

Yanlış biliyorsun kısmını , yanlış olduğunu bildiğim için söyledim.Bunun yöntemi aslında basit.12 saatte 2 milyon izlenim alan kanalın abonesi 10 milyon olsa da imkansız.

Yöntemi söylemeyeceğim.Yeterince bilen var.Ama çözmek için videoları iyi incelemelisiniz.

1)Etiketleri inceleyin

2)Başlıkları inceleyin

3)Video istatistik ve oylamalarına kafa yorun(Gizlidir göremezsiniz)Neden gizlenir onu düşünün.

4)Videoların izlenimleri 0'dan başlar.Unlistle alakası yok.

5) Kanallar 20/30 k abone topladıkdan sonra çok rahat yükselmeye başlar.
Bu abonenin youtube tarafından bir sinyal olarak göze alınmasındandır.

6)Açıklamaları iyi inceleyin.

7)Backlink önemlidir.

8)Superhero videolarının bazıları google news (us) sonuçlarında çıkar.

9)Kanallar eski kanallardır.

peki benim mesajı yazmamdan hemen sonra mesjaımı alıntılayıp bana nispet edercesine egonu tatmin etmen doğrumu hocam

umarım rahatlamışsındır

beni alıntılamasan direk adamlar şöyle şöyle yapıyorlar desen olmazmıydı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri