Çok iyi bence
turbo yükle serviside var 1 günlük 5 lira 100mb upload hızı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok iyi bence
Yaklaşık 1 yıldır superonline kullanıcısıyım binde bir sorun çıkıyor ve sorunlar en geç 12 saat içerisinde çözülüyor (1-2 saatte çözüldüğüde oldu) paketim 50mbs down 4 5 mbs up ama geceleri down 65 70 e kadar çıkıyor
kardeşim aman aman alma.ben 2 aydır rezilim.nakil talebim 50 gün sürdü, şimdi de 2 haftadır 0.4 megabit internet veriyorlar.ttnet kötü diyorduk ama beterin beteri varmış.bana inanmıyorsan facebook/turkcellsuperonline aç bak yorumları gör karar ver.sözleşmem var çıkamıyorum bittiği gün durursam ********im.
Fiber yokmus hocam ya , ttnet altyapısı ile 8Mbit verebiliyormus Adsl sanırım o da![]()
Lanet gelsin ttnete 1 senedir bana fazla para ödetiyorlar üstelik kendilerinin yapmış olduğu bir hata sonucu bu parayı ödüyorum.Şu anda Kullandığım paket 24 ay taaddüt 24 Mbps 100 GB kotalı,yetersiz olduğu için paket değişikliği yapmak istedim müşteri hizmelerini aradım bana 50 Mbps 200 Gb lık paketi önerdi. Özellikle belirttim alt yapı bu hızı destekliyormu diye kontrol etti evet destekliyor dedi peki o zaman o pakete gecelim dedim onayladım ve pakete geçişi yaptık.Telefon görüşmemiz halen devam ediyor modemi resetledim hız testi yapalım dedim testi yaptık ve hızımda bir değişiklik yok bu sefer bana alt yapınız desteklemiyor dedi,o zaman iptal edelim dedim ve iptal ettik. Ay sonu gelen fatura 29 tl fazla.Aradım neden böyle bir fatura geldi diye paket değişikliği yaptığınız için taaddüt ün bozulduğu indirimden yararlanamadığımı söyledi. Sonuçta ben ttnet çalışanının alt yapıyı destekliyor sözüyle paket değişikliği yapmak istediğimi belirttim o kadar izah etmeme rağmen beni anlamak istemediler. 29 TL sinde değilim ama resmen hırsızlık bu.13 Gün sonra 24 ay doluyor ve nihayet kurtulacağım ttnet denen lanetten. 1 aydır sürekli arıyorlar taaddüt bitiyor diye sürekli yeni kampanyalardan bahsediyorlar ve her aradıklarında suratlarına vuruyorum kötülüyorum.
bende süperonline kullanıyorum yıllardır ama kotayı geçince direk 3 mbps düşüyor hep hiç sekmiyor maşallah. bu düşemeyenler nasıl oluyor anlam veremiyorum
Yalın ADSL kullanıyordum 59 TL'ye..
Fiber alt yapı zaten yok bizim buralarda. VDSL içinde santral desteklemiyordu.
Bu konuyu görünce VDSL için tekrar bakayım dedim, 51mpbs'ye kadar alt yapı çalışması yapılmış.
Bende Yalın VDSL'e geçtimhemde aylık 55 TL'ye.
Hem hızı arttırdık hemde fiyat düştü.. Yılda bir fatura bedavaya geldi yani![]()
![]()
nereden baktınız acaba?sitede göremedim de.Yalın ADSL kullanıyordum 59 TL'ye..
Fiber alt yapı zaten yok bizim buralarda. VDSL içinde santral desteklemiyordu.
Bu konuyu görünce VDSL için tekrar bakayım dedim, 51mpbs'ye kadar alt yapı çalışması yapılmış.
Bende Yalın VDSL'e geçtimhemde aylık 55 TL'ye.
Hem hızı arttırdık hemde fiyat düştü.. Yılda bir fatura bedavaya geldi yani![]()
![]()
nereden baktınız acaba?sitede göremedim de.
Süha bende de TTNet inanılmaz kopmalar oluyordu iptal ettirdim yeni. 2 gün önce superonline a başvurdum, fiber yok malum şirinyer'de. bulunduğum bölge de 17 Mbit destekliyormuş maximum p yüzden 16 Mbit, 75 AKK lık paketi seçtim. Sonradan Turkcell hattınız var mı dedi bayan, Turkcell Platinium hat kullanıyorum inanılmaz uygun fiyata geliyor haberin olsun. Yani benim hat aylık 79 TL zaten internetle birlikte 109 TL gibi birşey oldu. TTNet te 64 TL olan paketin AKK daha yüksek hali 30 TL ye falan geliyor. Bunu bir araştır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.