SüperOnline kullanıcıları - kullananlar yardım ederler mi

Çok çakal firma ama babama kayıtlı 75gb bitince arıyorlar bazenleri 150 gb yükseltelimmi diye zaten 300 bitiriyoruz ona göre birazda dikkat et

kardeşim aman aman alma.ben 2 aydır rezilim.nakil talebim 50 gün sürdü, şimdi de 2 haftadır 0.4 megabit internet veriyorlar.ttnet kötü diyorduk ama beterin beteri varmış.bana inanmıyorsan facebook/turkcellsuperonline aç bak yorumları gör karar ver.sözleşmem var çıkamıyorum bittiği gün durursam ********im.

Yaklaşık 1 yıldır superonline kullanıcısıyım binde bir sorun çıkıyor ve sorunlar en geç 12 saat içerisinde çözülüyor (1-2 saatte çözüldüğüde oldu) paketim 50mbs down 4 5 mbs up ama geceleri down 65 70 e kadar çıkıyor

dediğiniz muhtemelen fiberdir, adsl kullanıcısıysanız 1 kere nakil talebi yapın rezaleti görün.bende 1 yıldır kullanıyordum, iyiydi yani.nakil dedik işler şeye sardı bildiğin :) her gün çağrı merkeziyle küfürleşiyoruz.

gece kuşu kullanıyorum,
fiber altyapı varsa düşünmene gerek yok.

kardeşim aman aman alma.ben 2 aydır rezilim.nakil talebim 50 gün sürdü, şimdi de 2 haftadır 0.4 megabit internet veriyorlar.ttnet kötü diyorduk ama beterin beteri varmış.bana inanmıyorsan facebook/turkcellsuperonline aç bak yorumları gör karar ver.sözleşmem var çıkamıyorum bittiği gün durursam ********im.

Fiber yokmus hocam ya , ttnet altyapısı ile 8Mbit verebiliyormus Adsl sanırım o da :(

Süha bende de TTNet inanılmaz kopmalar oluyordu iptal ettirdim yeni. 2 gün önce superonline a başvurdum, fiber yok malum şirinyer'de. bulunduğum bölge de 17 Mbit destekliyormuş maximum p yüzden 16 Mbit, 75 AKK lık paketi seçtim. Sonradan Turkcell hattınız var mı dedi bayan, Turkcell Platinium hat kullanıyorum inanılmaz uygun fiyata geliyor haberin olsun. Yani benim hat aylık 79 TL zaten internetle birlikte 109 TL gibi birşey oldu. TTNet te 64 TL olan paketin AKK daha yüksek hali 30 TL ye falan geliyor. Bunu bir araştır

Süperonline fiber var bende ve de çok memnunum, (100+ MB 250 GB AKK )

Yeni 4 X 4 paketleri inceleyin derim, gerçekten avantajlı paketler.

Ocak ayında sağlam yamur yağdı, artık her ne olduysa gece, hem modem hemde fiber cihazı sizlere ömür olmuş :) aynı gün gelip sorgusuz sualsız sıfırlarını taktılar. Servis gittikten sonra da telden arayıp memnunmusunuz diye soruyorlar :)

Fiber yokmus hocam ya , ttnet altyapısı ile 8Mbit verebiliyormus Adsl sanırım o da :(

kardeşim bende ttnet kullanıyordum, aradım geçtim üstelik iptal bedeli bile ödedim.gel görki bunlar daha beter.16 megabit diyor ama 4 megabit üstünü asla göremedim.defalarca aradım sallamıyorlar, umursamazlar.adsl işlemlerini türk telekoma yıkmışlar ve telekomda süperonline müşterisi diye umursamıyor.iyi güzel diyenlerin hepsi fiber kullanıyordur, şirkette fiber var bizde memnunuz ama adsl işine ttnetten başkasına girme derim.pahalı mahalı ama hiç değilse mağdur etmiyorlar adamı.nakil talebim 48-50 günde oldu,ttnet olsa ertesi sabah nakil oluyordu.sinyal gitti 2 haftada anca getirtebildim yalvar yakar.şimdi de hız sorunum var, sucu bina içi tesisata atıyorlar,yarın sırf bunlar icin telefon kutusundan hat çekeceğim.Sabit oturuyorsan al ama nakil vs yaparım bugün yarın dersen asla bulaşma.Ek olarak facebook sayfasına gir ve adsl şikayetlerini oku, 4 aydır sinyali gelmeyen adam var :)

Lanet gelsin ttnete 1 senedir bana fazla para ödetiyorlar üstelik kendilerinin yapmış olduğu bir hata sonucu bu parayı ödüyorum.Şu anda Kullandığım paket 24 ay taaddüt 24 Mbps 100 GB kotalı,yetersiz olduğu için paket değişikliği yapmak istedim müşteri hizmelerini aradım bana 50 Mbps 200 Gb lık paketi önerdi. Özellikle belirttim alt yapı bu hızı destekliyormu diye kontrol etti evet destekliyor dedi peki o zaman o pakete gecelim dedim onayladım ve pakete geçişi yaptık.Telefon görüşmemiz halen devam ediyor modemi resetledim hız testi yapalım dedim testi yaptık ve hızımda bir değişiklik yok bu sefer bana alt yapınız desteklemiyor dedi,o zaman iptal edelim dedim ve iptal ettik. Ay sonu gelen fatura 29 tl fazla.Aradım neden böyle bir fatura geldi diye paket değişikliği yaptığınız için taaddüt ün bozulduğu indirimden yararlanamadığımı söyledi. Sonuçta ben ttnet çalışanının alt yapıyı destekliyor sözüyle paket değişikliği yapmak istediğimi belirttim o kadar izah etmeme rağmen beni anlamak istemediler. 29 TL sinde değilim ama resmen hırsızlık bu.13 Gün sonra 24 ay doluyor ve nihayet kurtulacağım ttnet denen lanetten. 1 aydır sürekli arıyorlar taaddüt bitiyor diye sürekli yeni kampanyalardan bahsediyorlar ve her aradıklarında suratlarına vuruyorum kötülüyorum.

Lanet gelsin ttnete 1 senedir bana fazla para ödetiyorlar üstelik kendilerinin yapmış olduğu bir hata sonucu bu parayı ödüyorum.Şu anda Kullandığım paket 24 ay taaddüt 24 Mbps 100 GB kotalı,yetersiz olduğu için paket değişikliği yapmak istedim müşteri hizmelerini aradım bana 50 Mbps 200 Gb lık paketi önerdi. Özellikle belirttim alt yapı bu hızı destekliyormu diye kontrol etti evet destekliyor dedi peki o zaman o pakete gecelim dedim onayladım ve pakete geçişi yaptık.Telefon görüşmemiz halen devam ediyor modemi resetledim hız testi yapalım dedim testi yaptık ve hızımda bir değişiklik yok bu sefer bana alt yapınız desteklemiyor dedi,o zaman iptal edelim dedim ve iptal ettik. Ay sonu gelen fatura 29 tl fazla.Aradım neden böyle bir fatura geldi diye paket değişikliği yaptığınız için taaddüt ün bozulduğu indirimden yararlanamadığımı söyledi. Sonuçta ben ttnet çalışanının alt yapıyı destekliyor sözüyle paket değişikliği yapmak istediğimi belirttim o kadar izah etmeme rağmen beni anlamak istemediler. 29 TL sinde değilim ama resmen hırsızlık bu.13 Gün sonra 24 ay doluyor ve nihayet kurtulacağım ttnet denen lanetten. 1 aydır sürekli arıyorlar taaddüt bitiyor diye sürekli yeni kampanyalardan bahsediyorlar ve her aradıklarında suratlarına vuruyorum kötülüyorum.

Kesinlikle haklısın, bana da 12 ay tahahhüd dediler, geçen ay bitti normalde, iptal için gittiğimde sözleşmeniz 24 ay yapacak bir şey yok dediler.

İptal işlemlerini çok iyi araştırın, bayilerle filan yapmayın, doğrudan telekom şubesinde ıslak imzayla yapın, iptal dilekçenizin bir kopyasını ve ya alındı belgesi gibi bir şey istediğinizde, vermezlerse, en azından göstere göstere fotosunu alın, çünkü işinizi yapan memur dilekçenizi işleme koymamayı düşünürse, bu foto sayesinde belki tırsar. Ayrıca ! Çoğu zaman iptal yerine 6 aylık dondurma işlemi de yapılabiliyor, tabi bu süre dolduğunda hizmet otomatik olarak açılıyor ve haberiniz olmuyor ve tabiki yeni çıkardıkları faturaları ödemediğiniz için bir de faiz işliyor :)

Son olarak, iptal işleminden sonra, sizi milyon defa arayacaklar, bu aramalarda herhangi bir şeye ''evet'' kelimesini kullanarak cevap vermeyin. Bu kelimeyi yanlış anlayıp taahhüdünüzü uzatmasınlar.

Yalın ADSL kullanıyordum 59 TL'ye..
Fiber alt yapı zaten yok bizim buralarda. VDSL içinde santral desteklemiyordu.
Bu konuyu görünce VDSL için tekrar bakayım dedim, 51mpbs'ye kadar alt yapı çalışması yapılmış.
Bende Yalın VDSL'e geçtim :) hemde aylık 55 TL'ye.
Hem hızı arttırdık hemde fiyat düştü.. Yılda bir fatura bedavaya geldi yani :D :D

bende süperonline kullanıyorum yıllardır ama kotayı geçince direk 3 mbps düşüyor hep hiç sekmiyor maşallah. bu düşemeyenler nasıl oluyor anlam veremiyorum

Eskiden nasıl oluyorsa 200-300 gb geçtiği halde hız düşmüyordu.
Bu sene başından beri, olayı çözdüler galiba %80 e yaklaşınca uyarı geliyor, 75 gb olunca 3 mbps 'e düşüyor.

Bu konuyu görünce VDSL için tekrar bakayım dedim, 51mpbs'ye kadar alt yapı çalışması yapılmış.
Hem hızı arttırdık hemde fiyat düştü.. Yılda bir fatura bedavaya geldi yani :D :D

Walla sevindim hocam

nereden baktınız acaba?sitede göremedim de.

Bugün gidip birine başvurıcam 1 yada 2 saate kadar ...

Superonline in su paketi mntıklı geldi hem avea hattımı tasırım.

Benim burada 13mbit hız destekliyor , dolayısıyla 16mbit paket yetecek gibi...

Şöyle bi pakey var :

- 1000 dakıka
- 1000 sms
- 10gb internet
- 16mbit internet
- 75 gb akk

Bunun fiyatı 104 TL ...

Benzer paketi avea dan telefon için 40 tl ye alıyordum (1000 dk , 1000 sms , 8gb net)
Bana internet 64 tl ye gelir , o da mntıklı gibi ne dersiniz???

Superonline Adsl sorun yaratır mı?????

oE2O7q.png

Süha bende de TTNet inanılmaz kopmalar oluyordu iptal ettirdim yeni. 2 gün önce superonline a başvurdum, fiber yok malum şirinyer'de. bulunduğum bölge de 17 Mbit destekliyormuş maximum p yüzden 16 Mbit, 75 AKK lık paketi seçtim. Sonradan Turkcell hattınız var mı dedi bayan, Turkcell Platinium hat kullanıyorum inanılmaz uygun fiyata geliyor haberin olsun. Yani benim hat aylık 79 TL zaten internetle birlikte 109 TL gibi birşey oldu. TTNet te 64 TL olan paketin AKK daha yüksek hali 30 TL ye falan geliyor. Bunu bir araştır

Arastırdım dedıgıni hocam evet bu mantıklı geldi bana da ...

oE2O7q.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri