Suratımdaki Benleri Aldırmak İstiyorum,Tavsiye

Allah korusun daha önce bir yerde okumuşdum aldırmak kansere davetiye çıkartıyor diye..

Aksine aldırmak kanserden kurtarıyor , benlerin kanser yapma ihtimali var .

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Bende düşünüyorum kışın ortalarında sonuçları yazarsan sevinirim.

Allah korusun daha önce bir yerde okumuşdum aldırmak kansere davetiye çıkartıyor diye..

ayni seyleri bende okudum hocam ama bu vucuttan kesilip atilicak ve herhangi bir doku kalmicak

Aksine aldırmak kanserden kurtarıyor , benlerin kanser yapma ihtimali var .

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Bende düşünüyorum kışın ortalarında sonuçları yazarsan sevinirim.

tabikide unutmazsam yazarim hocam ben suratimdakilari aldiricaktim ama dikis izi kalicak dedi , suratimdakiler den vazgecmis gibi oldum bi an , doktora dedim dikis izleri artik 1yil sonra geciyormus diye hayir oyle birsey yok dedi , iyice tereddutte birakilar

Son düzenleme:
Dikiş izi bırakır da o siyah ben kadar belirgin bir şey olmaz.

Son düzenleme:
İri benleri kopartmak cilt kanserine neden oluyomuş.Ancak deri ve zührevi hastalıklar(cildiyeciye)görün.

Forumda Kayıtlı Üye Olmayan Arkadaşlar [email protected] Mail Adresinden Tavsiyelerini İletebilirler

Arkadaşlar Suratım'da Ve Vücudumda Siyah Benler Mevcut , Ben Bunları Aldırmak İstiyorum , Yaşım 16 Herhangi bir Zararı Varmıdır , Doktor'a Sordum Benleri aldırıcam FElan dedim , Tavsiye Etmiyorum Dedi Sizinde Görüşünüzü Almak İsterim , Aldıran Felan Var Mı Aramızda

Bu Fotograftaki Kırmızı Kutu İçerisindekinden Suratımda 2-3 Tane Var ve Üzerlerinde Kıllar Çkıyor
Screenshot by Lightshot

http://www.kadinlaricin.net/images/articles/203/primary-medium.jpg

Aldırmış Aldırmamış Kişilerin Tavsiyelerini Almak İStiyorum , Hangi Doktor'a Gitmeliyim , Canımı Yakmadan Hangisi Daha Kolay Alabilir, Dikiş Vs. Olmadan(İz Kalmadan ) Nasıl Aldırabilirim

Suratimin son hali

http://i.hizliresim.com/zQWJa4.jpg
Dostum benimde karnımda büyük bir et beni var bende 18 yaşında aldırıcam korkmana gerek yok sende aldırabilirsin. Git lazer tedavi yapan yerler vardı Bursada bende orada yaşıyorum kolaylıkla işlemi yaparlar canın yanmaz hiç fakat biraz pahalıya patlayabilir bilgin olsun :D özelden yazarsan daha detaylı konuşuruz

mubarek forum uyeleri yarin kismet olursa sabah 8de ameliyat sira mi alicam , hepinizin dualarini bekliyorum bir aksilik olmamasi dilegiyle ..

tam göremiyorum eğer o kalın olan benlerden degil de normal ben ise aldırabilirsin.

plastik cerrah'a gideceksin. Devlet hastanesine gidersin. Dersin böyle böyle ben aldırmak istiyorum. Sana 2-3 ay sonrasına gün verir. O gün gidip aldırırsın. en fazla 3 tane aldırma hakkın var.

zaten benleri aldırdıktan sonra patolojiye veriyorlar. Bir sıkıntı olmaz :) bende 4-5 ay önce aldırmıştım..

o değilde ne zaman girsem form da top liste bu mesaj var arkadaş, güncellemeyin yeter adam beyin ameliyatı olmayacak alt tarafı ben aldıracak..

tam göremiyorum eğer o kalın olan benlerden degil de normal ben ise aldırabilirsin.

plastik cerrah'a gideceksin. Devlet hastanesine gidersin. Dersin böyle böyle ben aldırmak istiyorum. Sana 2-3 ay sonrasına gün verir. O gün gidip aldırırsın. en fazla 3 tane aldırma hakkın var.

zaten benleri aldırdıktan sonra patolojiye veriyorlar. Bir sıkıntı olmaz :) bende 4-5 ay önce aldırmıştım..

oyle oldu zaten hocam rica etsem benin alindigi yerdeki dikis izinin fotgrafini atarmisin , acil atarsan iyi olur hocam

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

o değilde ne zaman girsem form da top liste bu mesaj var arkadaş, güncellemeyin yeter adam beyin ameliyatı olmayacak alt tarafı ben aldıracak..

yav hocam bu konuya haftada birkere yaziyorum siz akliniza takilan bir soru cevaplaninca seviniyorsunuz , insanlara tesekkur(tebrik) vs. ediyorsunuz benimde bir sorunum var , oldukca yorum olmaya calisiyorum amacim kotu birsey degil

mubarek forum uyeleri yarin kismet olursa sabah 8de ameliyat sira mi alicam , hepinizin dualarini bekliyorum bir aksilik olmamasi dilegiyle ..

benim suratımdada iki tane var bende aldırmak isterim ameliyattan sonra bi kaç soru sorarım foto atmayıda unutma ALLAH yardımcın olsun

benim suratımdada iki tane var bende aldırmak isterim ameliyattan sonra bi kaç soru sorarım foto atmayıda unutma ALLAH yardımcın olsun

hocam sirtimdakini aldiricam yarin orda kalan ize gore suratimdakileri aldiricam hersey kalicakk ize bagli hocam fotograflari eklicem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri