LoonyTuneS
Yasaklanmış
Arkadaşla bende daha önce iş yaptım birkaç gün. Özel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Çok anlayışlı ve güvenilirdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum vds verebilriim zatren konumu biliyosun....
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/5446-online-net-vdsleri-ile-hizmetinizdeyiz.html
Beyto sende burhan pazarlama gibi heryerden çıkıyorsun![]()
@beyto33 5kavonoz bal yanlızca 100 tl üstelik 70 tllik polengde yanında hediye olarak gönderiyoruz![]()
yoo öyle demeyin beyto parayla pulla işi olmaz bildigim kadarıyla bakın iş yapan adama yani ben hemen bedava 1 aylık vds hizmeti sunmayı teklifettiadam hizmet adamı işyapana destek oluyor
beyto yarın sendeyim.
Beyler ben gordumde boyle yuzsuz birini gormedim.Adamin konuya girip Vds Lazimsa verebilirim demesine bakin.
Ama tam esnaf olurmussun sen beyto ha gercekde;Yanlis meslek secmissin hehehehahahehzhhez
Bu arada Nico,sen bu isi biliyon yeminle..
O değil de abi bu adam hakem hakem![]()
Sen oyle san.O değil de abi bu adam hakem hakem![]()
Sen oyle san.Benide yedi hepimizide Hakem'im diye.
Kemal sunalin isine donu bunun iste,Hani bi Koye gidiyor Takim elbiseyle millet kaymakam sanip emrine amade oluyorya,aha iste al birini vur birine![]()
Bak hele şuna TFF nin Resmi Mersin İl Hakmeiyim Hacı bizde yanlış olmazolduysada yanlışlıkla olmuştur
Umudumuz Şaban - Muhtar Adayı Konuşması (Kemal Sunal) - YouTube
iste butun hersey su son yazdigin cumlenin icinde gizli.Bu cumleyi cozen Beytoyu cozmus demekdir...![]()
teşekkürler şuan an için yok ama gelecek ne gösterir bilinmez tabiİşi yapabilirim, bir elemana daha ihtiyacınız olursa buradayım.
evet LoonyTuneS senle iş yapmak güzeldiArkadaşla bende daha önce iş yaptım birkaç gün. Özel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Çok anlayışlı ve güvenilirdir
hala ögreniyoruz diyelim hocam. sayende bu işe girdik hayırlısıBeyler ben gordumde boyle yuzsuz birini gormedim.Adamin konuya girip Vds Lazimsa verebilirim demesine bakin.
Ama tam esnaf olurmussun sen beyto ha gercekde;Yanlis meslek secmissin hehehehahahehzhhez
Bu arada Nico,sen bu isi biliyon yeminle..
şu an için alımlar durdurulmuştur 2 arkadaşla anlaşıldı 2kişiylede skaypıde görüşülecek ona göre dönüş olabilirSkype adresinizi özelden yollarmsınız.
beyto skaypı gelsene iki dakkadostum vds verebilriim zatren konumu biliyosun....
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/5446-online-net-vdsleri-ile-hizmetinizdeyiz.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.