Sürekli Çalışacak Zamanı Bol Youtube Uploader Alinacakdir.

Arkadaşla bende daha önce iş yaptım birkaç gün. Özel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Çok anlayışlı ve güvenilirdir

Beyto sende burhan pazarlama gibi heryerden çıkıyorsun :)

@beyto33 5kavonoz bal yanlızca 100 tl üstelik 70 tllik polengde yanında hediye olarak gönderiyoruz :)

bu iyidi :D napolyon para para değil beyto beyto demiş aslında :D @beyto33

yoo öyle demeyin beyto parayla pulla işi olmaz bildigim kadarıyla bakın iş yapan adama yani ben hemen bedava 1 aylık vds hizmeti sunmayı teklifetti:Dadam hizmet adamı işyapana destek oluyor:D beyto yarın sendeyim.

@beyto33 candır can :D ( Şuna kaz gelecek yerden tavuk esigemiyor diyelim ) :D

Beyler ben gordumde boyle yuzsuz birini gormedim.Adamin konuya girip Vds Lazimsa verebilirim demesine bakin.:D:D:D:D

Ama tam esnaf olurmussun sen beyto ha gercekde;Yanlis meslek secmissin hehehehahahehzhhez :D:D:D:D

Bu arada Nico,sen bu isi biliyon yeminle..

O değil de abi bu adam hakem hakem :D

Beyler ben gordumde boyle yuzsuz birini gormedim.Adamin konuya girip Vds Lazimsa verebilirim demesine bakin.:D:D:D:D

Ama tam esnaf olurmussun sen beyto ha gercekde;Yanlis meslek secmissin hehehehahahehzhhez :D:D:D

50 TL ye 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 hiç değil tam tamına 5 VDS veriyorum yanında Online.Net i De üstünüze yapıyorum.Yaparım Dedim Yaptım :D:D

:D:D Usta Bi dükkan tuttum bile esnaflık için sen anlarsın :D:D

Arkadaşlar eğer VDS den para kazanmak amacıyla yapıyon derseniz konuya kilit vururum şerefimle...bi serveri şuanda 5 kişiye böldüm kalan kar payı 28 tl oldu bumu kar Allah aşkına....Ben Bu vds işini çok yavaş VDS lere gıcık olduğum için el attım...Bazıları bir serveri 20-30 kişiye bölüyor....Ben Böyle yapıyorum hızlı olsun diye alan kişi memnun kalsın diye aynı paraya 2 TB HDD varken ben 900 GB HDD alıyorum sırf hızlı olsın kasmasın diye.....

Hizmet Adamıyız YTpara için EvvelAllah :)

Bu Arada Bu kadar Konunun 1.sayfasında bi elelman aranıyor son 3 sayfasında iş ile alakası yok hehehe :D:D:D Dostlarımın olması Güzel :D:D:D

Skype adresinizi özelden yollarmsınız.

İşi yapabilirim, bir elemana daha ihtiyacınız olursa buradayım.
teşekkürler şuan an için yok ama gelecek ne gösterir bilinmez tabi
Arkadaşla bende daha önce iş yaptım birkaç gün. Özel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Çok anlayışlı ve güvenilirdir
evet LoonyTuneS senle iş yapmak güzeldi

Ama tam esnaf olurmussun sen beyto ha gercekde;Yanlis meslek secmissin hehehehahahehzhhez :D:D:D:D

hala ögreniyoruz diyelim hocam. sayende bu işe girdik hayırlısı

Skype adresinizi özelden yollarmsınız.
şu an için alımlar durdurulmuştur 2 arkadaşla anlaşıldı 2kişiylede skaypıde görüşülecek ona göre dönüş olabilir

---------- Mesaj saat 14:56:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:14 civarında gönderildi. ----------

beyto skaypı gelsene iki dakka

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ben skyptayım !!!

Ödemeler ve diğer konularda detaylı bilgi alabilirmiyim

pm lutfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri