Süreklı İP adresim değişiyor!!!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Kaldığım apartta hafta içleri gece interneti kesip sabah açıyorlar.Haliyle benim de sürekli ip adresim değişiyor kontrol ediyorum.Hemen hemen hergün farklı ip'lerden kanala ve adsense'e giriş yapmış oluyorum sıkıntı olur mu acaba?(pc aynı)
Merak ettiğim bir soru daha var o da şudur.
Amerika numaralarıyla,Türkiyeden hesap açıp,İngiltere lokasyonlu vds ile yükleme yapıyorum.Youtube bunu nasıl farketmiyor?​

sorun olur kardeş seni tehtit olarak görür ve hesabını askıya alır

Merhaba arkadaşlar,
Kaldığım apartta hafta içleri gece interneti kesip sabah açıyorlar.Haliyle benim de sürekli ip adresim değişiyor kontrol ediyorum.Hemen hemen hergün farklı ip'lerden kanala ve adsense'e giriş yapmış oluyorum sıkıntı olur mu acaba?(pc aynı)
Amerika numaralarıyla,Türkiyeden hesap açıp,İngiltere lokasyonlu vds ile yükleme yapıyorum.Youtube bunu nasıl farketmiyor?​

America dan numara alarak ben de ingiltere lokasyonlu vds de çok kullandım.Sıkıntı yaşamadım ama kanallara hergün farklı ip ile girmek sıkıntı olur. Adsenseye de kolay kolay birşey olmazda kanallar sıkıntı çıkartabilir.

Vay arkadaş ya napıcaz peki VDS den kontrolleri yapıyorum ama para kazanmaları felan açarken mutlaka burdan girmem lazım.

farkı ipten giriş sorun olmaz bence. çünkü ben günde en az 10 kez modemi resetliyorum. Adsenseye 7 aydır birsey olmadı. ve bu yüzden kapanan kanalım olmadı

Modemi neden resetliyorsunuz hocam :D

bilgisayarı kapadığımda modemi de kapatıyorum. bosu bosuna elektrik israfı olmasın diye. alışkanlık haline geldi bizim evde 3 kişinin bilgisayarı var. her kimin internetle işi bitmişse ve internete o an bağlanan baska kimse yok ise modemi kapatır. bir nevi aile alışkanlığı. bu yüzden günde modemin ip adresi en az 10 kez değişiyor.

hocam bu ip degişmesi nasıl oluyor bazı siteler ip ban atıyor modem kapanıp acılsada giremiyorum mesala

Merhaba arkadaşlar,

hiç bir sıkıntı olmaz.zaten modem ip adresleri genelde dinamik ip adresleridir.yani her resette elektirik kesintisinde vs vs de değişir.mantıklı olanda zaten dinamik ip adresi kullanmaktır.eğer tam tersi olsaydı yani statik ip adresi (sabit ip adresi tıpkı vds lerde ki gibi) o zaman ip spam yeseydim tüm kanalların gidebilirdi.ve dahası dinamik ip adreslerinde ip adresi tamamen değişmez son 2 hane yani 4 rakam bilemedin 5 rakam değişir.şöyleki sizin ip adresiniz 109.25.108.16 olsun,modeme reset attınız 109.25.101.59 olur.durum budur.vds den ip spam yemiştim daha doğrusu eskiden ip spam yemiş vds kullanmışım haliyle konuyu epey araştırdım.

Hocam amacım sizi alçaltmak veya kırmak değil ama;

kemile değil kelime, birşey değil bir şey, ayrıca farz edelim ki onlar doğru, birşey(bir şey) olmaz sizin yazdığınızla 2, doğrusuyla 3 kelimedir. :)

Burda herkesin Edebiyat öğretmeni olduğunu unutmuşum sende kusura bakma.
:D
Gece 1'de mesaj atmışım hızlı yazarken kemile yazmışım ne olmuş?
Anlamadı mı konu sahibi?
:D

Türklerin en çok kullandıkları yanlış kelimeler Herşey ( bitişik ) Herkez ( Z-S ) Yanlız (yalnız) Bende ( Ben de ) gibi vs vs vs...

Benim Türkçe öğrendiğim zamanda bunlar ayrı değildi.
Sonradan müfredat değişe değişe Her şey - Ben De oldu.
Yani ben yanlış yazmıyorum, Sistem sürekli değişiyor.
Ben bana öğretildiği gibi yazıyorum.
Bilmem anlatabildim mi?

Burda her seferinde Edebiyat dersi vermeye kalksak en başta Herkes yazmayı öğretmeliyiz.
Bırak isteyen istediği gibi yazsın.
:cool:

Bende modemi sık sık resetliyorum ve sorun yaşamadım .orda değişen ıp senin internet kimliğin.önemli olan pc nin kendi ip si. Pc ip si kara listeye alınirsa o zaman sıkınti

bilgisayarı kapadığımda modemi de kapatıyorum. bosu bosuna elektrik israfı olmasın diye. alışkanlık haline geldi bizim evde 3 kişinin bilgisayarı var. her kimin internetle işi bitmişse ve internete o an bağlanan baska kimse yok ise modemi kapatır. bir nevi aile alışkanlığı. bu yüzden günde modemin ip adresi en az 10 kez değişiyor.

tamam sıkıntı yoksa sorun yok :)

---------- Mesaj saat 23:38:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:37:30 civarında gönderildi. ----------

hiç bir sıkıntı olmaz.zaten modem ip adresleri genelde dinamik ip adresleridir.yani her resette elektirik kesintisinde vs vs de değişir.mantıklı olanda zaten dinamik ip adresi kullanmaktır.eğer tam tersi olsaydı yani statik ip adresi (sabit ip adresi tıpkı vds lerde ki gibi) o zaman ip spam yeseydim tüm kanalların gidebilirdi.ve dahası dinamik ip adreslerinde ip adresi tamamen değişmez son 2 hane yani 4 rakam bilemedin 5 rakam değişir.şöyleki sizin ip adresiniz 109.25.108.16 olsun,modeme reset attınız 109.25.101.59 olur.durum budur.vds den ip spam yemiştim daha doğrusu eskiden ip spam yemiş vds kullanmışım haliyle konuyu epey araştırdım.

Eyvallah hocam aynen dediğiniz gibi değişiyor sıkıntı olmaz umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri