Sürekli izlenimli taktikli kanal satışı [Kategorisi özel]

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Queen

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcı
Kanal Kategorisi :Alıcı
Kanal Dili : Yabancı Dil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Sürekli atılabilir vereceğim kanalda 1 ay önce
Abone Sayisi : her kanal açıldığında abone kanala göre değişiklik gösterir şuan 40
izlenim Sayisi : şuan 20 k
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : ortalama 1 k ya 3 tl veriyor reklam sorunu olmadığı zamanlarda
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Alıcıya
Kanal Satis Fiyatiniz : 3000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Asıl amacım kanaldan ziyade sürekli izlenilecek kanalla kategorimi birlitke satıyorum.Kanalınız kapansa bile içeriği tekrardan yükledikten itbaren 1 saat içinde izlenimler gelmeye başlayacaktır.Telif sorunu çözülmüştür.3 ayda bir telif gelen içeriğe artık hiçbir şekilde telif gelmemektedir.Kategoride tek ve eşsiz sayılırım.bu içerik sayesinde araba aldım fakat yt işini bırakacağım için bu fiyata veriyorum.Extra isteyene websitesiyle birlikte çok kaliteli bir yabancı dizi site oluşturabileek domainimi +1000 tlye bırakacağım.Sitem tam keywordde ilk sayfada çıkmaktadir.Ve eğer dizi sitesi yapılırsa çok çok çok güzel paralar kazanabilir.Bu kategorinin dizilerini dailymotion ve diğer sitelere yükleyerek çok güzel paralar kazanabiirsiniz.izlenmeme sorunu asla ve asla olmaaycaktır hertürlü garnti verebilirim.Dileyen 10 klık kanallar hazırlar.Dileyen kanalın yüzlerce kopyasını yapar kendine sistem kurar.Sormak istediklerinizi özel mesajla sorarsanız yardımcı olurum.

Ayrıca hit problemi ve telif probemini aşmak için sadece 2 kişiye telif ve hit sorununa çözümümü satabilirim.(Spam için Geçerlidir)
Ve yöntem paylaşıldıktan sonra aa ben bunu biliyordum falan diyip iade söz konusu olmayacaktır.

Son düzenleme:
yt ot yt mi hocam

hayır hiçbir zmaan yt to yt olmak render alınacak fakat ortalama 5 6 saat sürüyor render ve bir renderla 10 15 kanala yüklersiniz.

Ayrıca sadece yt değil dailymotion yüklersiniz oradan siteye yönlendirip siteyide satış ortaklığı reklamları koyarsanız heryerden kazanırsınız hit asla problem omaycaktır.

Son düzenleme:
Fiyat pm

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanalınız için hayırlı satışlar hocam

ama "Ayrıca hit problemi ve telif probemini aşmak için sadece 2 kişiye telif ve hit sorununa çözümümü satabilirim.(Spam için Geçerlidir) " şu cümlenizin cevabı muhtemelen forum içinde paylaşılmıştır satın almak isteyen kişiler heee bumuydu ee ben bunu biliyorum deme ihtimali yüksektir :) o yüzden satabilirim diye eklediğiniz "hit problemi ve telif probemini aşma" taktiğinizin altına BU TAKTİĞİ SATIN ALAN KİŞİYE ASLA PARA İADESİ YAPILMAYACAKTIR ibaresini peşin peşin koyun ki sonra'dan başınız ağrımasın

kanalınız için hayırlı satışlar hocam

ama "Ayrıca hit problemi ve telif probemini aşmak için sadece 2 kişiye telif ve hit sorununa çözümümü satabilirim.(Spam için Geçerlidir) " şu cümlenizin cevabı muhtemelen forum içinde paylaşılmıştır satın almak isteyen kişiler heee bumuydu ee ben bunu biliyorum deme ihtimali yüksektir :) o yüzden satabilirim diye eklediğiniz "hit problemi ve telif probemini aşma" taktiğinizin altına BU TAKTİĞİ SATIN ALAN KİŞİYE ASLA PARA İADESİ YAPILMAYACAKTIR ibaresini peşin peşin koyun ki sonra'dan başınız ağrımasın

Hocam gerek kalacağını sanmıyorum belki vardır ama forumu okumayı bilen bulur.ama şuana kadar ne konusu açıldı ne açılır :) ee biliyorlarsa almaz kimse ama fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim bu ibareyi koyacağım problem olmasın.fakat yine ne kadar koysam da alıcıyı zorda bırakacak durumda olmak istemiyorum o yüzden orta yol daima bulunur :) vaktinizi ayırıp bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)

Bir kişiyle hit ve telif konusunda anlaşma sağlandı detayları kendisi dilerse paylaşabilir hayırlı geceler son bir kişilik kontenjan

[MENTION=59654]Queen[/MENTION]

Hit problemi ve Telif problemi dediğin olay tam olarak nedir?
Telifli içerigi mi çalışabiliyoruz?
Daha fazla detay ve ücret belirtirmisin???
İstersen skype den de yazabilirsin : suha_tuna@hotmail com

[MENTION=59654]Queen[/MENTION]

Hit problemi ve Telif problemi dediğin olay tam olarak nedir?
Telifli içerigi mi çalışabiliyoruz?
Daha fazla detay ve ücret belirtirmisin???
İstersen skype den de yazabilirsin : suha_tuna@hotmail com

Telifli içeriği herkes zaten çalışıyor hocam ben telif gelmemesini sağlıyorum.asla gelmez seğil ama günde bir gelen telif haftada ayda yılda bir gelir.her içeriğe uyumlu mudur diye sorarsan değil fakat yüzde 90 başarı sağlar skype eklendi

telif hakkında 2 arkadaşa yardımcı olunmuştur.Sadece kanal satışı kalmıştır arkadaşlar.alıcının zarar etmemesi açısından tüm garanti koşulları konuşulup verilecektir.

günceldir arkadaşlar.
Bir arkadaş için kota açılmıştır hit telif sorunu için anlaştığımız kişi maddi sebebplerden dolayı vazgeçmiştir.

Arkadaşlar kaçırılmayacak fırsatı kaçıyrıyorsunuz :) artık iptal edeceğim alıcı çıkmazsa

hocam şuan satacağınız kategoride reklam sorunu oluyor mu oluyorsa da reklam sorununa rağmen günlük ne kadar para vermektedir?

hocam şuan satacağınız kategoride reklam sorunu oluyor mu oluyorsa da reklam sorununa rağmen günlük ne kadar para vermektedir?

Normal şartlarda 20 -35 tl arası hocam ama son 3 sydır çalışmadım sadece denemelik Yen'i kanal yaptım onda adsense bağlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri