Sürekli Kanallarım kapanıyor

thedarkruling

Kayıtlı Üye
Merhaba

Son 1 hafta içerisinde 10 kanalım kapandı yeni açtığım gmaildeki kanallar da 1-2 gün içerisinde kapanıyor askıya alınıyor çözümü varmıdır ? teşekkürler

Ip kara listeye dusmustur
Adsense bagliysa spama dusmustur
Gmail aldigin yerden kaynaklida olabilir

aynı ip adresinden mi videoları yüklüyorsun?

aynısı bendede mevcut ıp adresini en kolay nasıl değiştirebilirim adsense bağlı değilken kapanıyor

1, kimden kanal alıyorsan, kanal satıcını değiştirebilirsin,
2 vds sunucu kullanıyorsan, vdslere format attır ve IP lerini değiştir,
3 Pc ne format atmakta faydası olabilr, format atmıyorsan, Çerez temzileme programları ile pcyi güzelce temizle, mac adresinide değiştir,
4 bot kullanıyorsan, vds ye geçebilirsin veya başka benzer botları tercih edebilirsin

arkadaş benden kanal almıyor ama 1. sırada kanal satıcını değiştir demenizden ziyade bari en son sırada yazsanız daha iyi olurdu bence:)

hocam tam olarak sebebini öğrenmek için çok sayıda varsasyon kurulabilir. bunlardan bir kaçı:
-gmail açılış şekliyle spama düşen kanallar olabilir.
-gmail sağlamdır bir kanala video yüklemişsindir kanal manuel telif yemiştir sonrasında spamdan kapanmıştır. diğer kanallar bu kanal yüzünden kapanmaya başlamıştır. burada tek ilişkili tarafı aynı ip adresi
-çalıştığın içerikle ilgili olabilir. flag yiyordur.
-bot kullanıyorsan yanlış yaptığın birşey olabilir.

arkadaş benden kanal almıyor ama 1. sırada kanal satıcını değiştir demenizden ziyade bari en son sırada yazsanız daha iyi olurdu bence:)

sıralama önemli değil, sıralamaları herkes kendine göre değiştirebilir, kanal satıcılarını zan altında bırakma niyetinde değilim, sadece kanal kapanma nedenlerini sıraladım okadar :)

ip kara liste nedir ya :D
kara tahta var google da oraya yazıyorlar ip yi :D

Ben tek ip üzerinden yüzlerce kanala giriş çıkış yaptım 2 senedir toplu kapanma nedir bilmem.Bilmem anlatabildim mi ? İp ile toplu kapanmanın alakası yok.

hocam aynı ıp den 2. kanalı bile acmıyorum ben ayrıca ben her kanal için ayrı windows kuruyorum 7 , 8 ve 10 serilerini farklı farklı kullanıyorum ... şunu inkar edemem son zamanlarda kanal kapanmaları coğaldı bunu formdaki herkez yaşadığına eminim sadece sana özel değil ... ben daha 3 güne kadar eşleşenli müzik kaldıramadığını görmemiştim yt nin son 3 gündür attığım videolardan müzik eşleşenleri kaldırılmadığını gördüm bugune kadar hiç başıma gelmemişti ama yapmadığım şey kalmadı temizlemiyor eşleşeni ... gecen konu açmıştı biri ona dedim şunları yap olmuyor demişti şaşırmıştım ama 3 gündür eşleşen kaldırılmadığı oldu işte .... yani hocam sana özel bir durum değil kapanmalar hayatımda ilk kez toplu kapanma yaşadım gecen biraderle ortak kanallarımız patır patır aynı anda kapandı okadar kanal yapmışlığım var hiç toplu kapanma yaşamamıştım kapanmalar olmuştu ama farklı zamanlarda bunda aynı anda kapandı bunuda mailleri aynı tarihli aldığıma bağladım belki olmayabilir ama okadar cok düşündüm bulamadım sorunu belli yani yoıutubede birçok şey değişti hocam zorunda zoru artık yöntemlerim yetersiz kaldığını hissetmeye başladım artık .....

biraz uzun oldu ama son zamanlarda açtığım kanallarda kayıplar yaşadığımdan yazdım :S

açtığım kanallar bir iki gün içinde boş dahi olsa kendiliğinden kapanıyordu askıya alınıyordu. Format attım düzeldi belki sizinki de buna benzer bir sorundur

Valla bazi arkadaslar kanallarinda hersy paylasior film adina topluluk yemior biz ondan alioz birkac saat icinde topluluk yiyo bende buna deli oluorum? Bu neden?

ip kara liste nedir ya :D
kara tahta var google da oraya yazıyorlar ip yi :D

Ben tek ip üzerinden yüzlerce kanala giriş çıkış yaptım 2 senedir toplu kapanma nedir bilmem.Bilmem anlatabildim mi ? İp ile toplu kapanmanın alakası yok.

hocam ip kirlenmesi diye birşeyde yok diyorsan sen bu işi bilmiyorsun y ada ipden kapanma yaşamamışsındır.aynı ipde10 kanala giriyordum ve hepsi gelirliydi.Sonra bi tane kanala girdim kanal flagtan kapandı ve ardından 1 yıllık kanallarım aynı anda aynı saatte toplu şekilde 10uda kapandı.Zararım aylık 30 k t idi.O günden sonra toplu kapanma yaşamadım.Çünkü nasıl çalışılacağını anladım bilmem anlatabildim mi ?

@kill19 Ses Eşleşeni Kalkmasında Sorun Yok. Şimdi Ses Eşleşenini Kaldırdım...

Hocam zaten hepsi icin gecerli degil ... 50 video atiyorsam 4 tanesi ne yaparsam yapayim gecmiyor yeni video olarak kaydetmeme ragmen .. 50 video eslesenli olarak dusun hocam ondan 4 tanesi gecmiyor ... Sorunu cozgun galba gecmeyeni tekrar indiriyorum ve tekrar yukleyip eslesen kaldir dedigimde gecti... Ama kesin degil birkac kanalda daha basima gelirse deneyerek anliyacam....

Hocam zaten hepsi icin gecerli degil ... 50 video atiyorsam 4 tanesi ne yaparsam yapayim gecmiyor yeni video olarak kaydetmeme ragmen .. 50 video eslesenli olarak dusun hocam ondan 4 tanesi gecmiyor ... Sorunu cozgun galba gecmeyeni tekrar indiriyorum ve tekrar yukleyip eslesen kaldir dedigimde gecti... Ama kesin degil birkac kanalda daha basima gelirse deneyerek anliyacam....

Mutlaka Biliyorsundur ama Yine de Hatırlatmak için Söylüyorum. Eşleşen İlk Seferde Kalkmadığında Hiç Bir İşlem Yapmadan Kaydet Butonuna Basmak Çözüm Oluyor.

Mutlaka Biliyorsundur ama Yine de Hatırlatmak için Söylüyorum. Eşleşen İlk Seferde Kalkmadığında Hiç Bir İşlem Yapmadan Kaydet Butonuna Basmak Çözüm Oluyor.

Biliyorum hocam da yapmadigim sey kalmadi gecen konu acan arkadasda demek bundan muzdaripmis.... Kac senelerdir bu isi yaparim hic basima gelmemisti ... Basina gelemsim hocam ama gormeden anlasilmiyor 19 kere kaydet demisim ve 19 kere kaydet dedigimi 2 kere yeni video olarak kaydetmisim yeni video olarak kaydetmeden kac kere kaydet dedigimi bilmiyorum 😊 ilginiz icin sagolun hocam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri