Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ha tamam o zaman yanlis anlamissim ben isimize donelim,bidaha olmasin![]()
Harbiden ya ne muz'du o oyle.Yerken kendimi essek gibim hissettirmisti bana hahahahah![]()
Gülmekten Öldüm Ağa Yaa Bende Merak ettim O Muzu Mersindenmi Getirmiş
Gülmekten Öldüm Ağa Yaa Bende Merak ettim O Muzu Mersindenmi Getirmiş
O muzları beyto altınla alıyormuşbeyto üstad sen de az kirli çıktı değilmişin altın filan
yatırım he way
takdir ettim ama
Altın alacam zaman sana danışabilirim de mi üstadım
![]()
usta dediğim muz biraz irice bir muz türü bizim mersinde bir bölgede oluyor başka yerde varsada bilmiyorum....bi hediyelik geitirmiştik serkan sutaya işte
---------- Mesaj saat 15:19:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:06 civarında gönderildi. ----------
la bizi sabancı ile karıştırma ne altını 240 gr dı ama bitti onlar araba aldım çok şükür bitane ona veridk agaama altın mantıklı yatırım akznaıdğınızı götrün yatırın altına
Ne adsensesi be
Ne adsensesi beAdam Hakem,Maclarda şike yapiyor para aliyor hep onlarla acin gozunuzu artik
![]()
![]()
Ne adsensesi beAdam Hakem,Maclarda şike yapiyor para aliyor hep onlarla acin gozunuzu artik
![]()
![]()
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] şike filan yaparsa adsensede yapar bence üstad
Çok zalımsın üstad beytoya karşı![]()
![]()
![]()
Yagitde su forumda yardim isteyenlerin konusuna az yazda faydan olsun..Kulliyen zarar ediyon bizide ettiriyon.şike teklifi gelmiyor değil usta ama burası amatör lig adam diyorki hocam arabya bi kasa portakal koyakta bize bi penaltı ver diyor![]()
Yagitde su forumda yardim isteyenlerin konusuna az yazda faydan olsun..Kulliyen zarar ediyon bizide ettiriyon.![]()
Yagitde su forumda yardim isteyenlerin konusuna az yazda faydan olsun..Kulliyen zarar ediyon bizide ettiriyon.![]()
arkadaşlar 1 adet adsense lazım...satmayı düşünen varsa alabilirim
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/14080-pinli-adsense-satiliktir.html#post155451
Ben satıyorum beyto hocam uygun mu ?
Kesinlesmis 7500 euro var bu aydaki kazancda bugune kadar 4500 euro toplamda 12.000 euro adsensede var,1 yillik 10 kez parasi alinip itina ile yenilmis cillop gibi.
istedigim miktar : 45.000Tl (Pazarlik payi Yohdur..)
Not : Mehmet'in araba itina ile takas olunur.![]()
usta adsense bana lazım ... arabayı verdim gitti... üstünü taksit yapsak olurmu,,,ayda 5000 lira öderim....( önümüzdeki ay daha çok kazanacamda )![]()
usta adsense bana lazım ... arabayı verdim gitti... üstünü taksit yapsak olurmu,,,ayda 5000 lira öderim....( önümüzdeki ay daha çok kazanacamda )![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.