surekli tartisiyorum :/

Bitanesine ben namaz kılmam bu konulara kimsenin karışmasına izin vermem dedim başlamadan bitti :D , ama başlamadan bitmesi iyi oldu çünkü ileride geçinemzdim kafa yapısı hayat tarzı tutması lazım yada eşler birbirilerini çok seviyorsa arada ciddi bir saygı olması lazım. Yt işinde haklılık payı var , çünkü yaptığın işin garati olması lazım (evlilik düşünüyorsan) bugün var yarın yok gibi bir iş evlilik için ideal değil.

Son düzenleme:
Kadınların hükmetme isteği nişanlılıkta başlıyor, burada kaybederseniz ömür boyu boyun eğmek zorunda kalırsınız :)

iş ciddiye binince olur böyle şeyler.. hele evlilik arifesinde çok kişi ayrılır. en zor süreç olur.

Gencler daha yeni nisanlandm ama bazi konularda anlasamiyoruz biraz alingan kendisi herseyi kafasina takip uzuyor yt isini yapmami istemiyor :( surekli namaz kil diye baski yapiyor ne yapayim...

Dostum öncelikle hayırlı olsun, konuşarak anlaşman en doğru haraket olacaktır. Bende eşim ile bu konuda çok fazla tartıştım, hatta abartı olacak boşanmaya kadar gittik. Ama konuştum, durumu anlattım, tek maaş ile bu işin zor olacağını ve 3-4 kere 2k dolar ve üstü kazandığımda bazı şeylerin yola girdiğini ve yanlış herhangi bişey olmadığını gördü ve sustu, üstüne üstük benim eşim yabancı :) anlatmakta nekadar zorlandığımı siz düşünün. Sadece sabır olgun insanlar gibi oturup konuşmanız. Ama şunuda belirteyim, bazı konularda ağırlığını koyman gerekmekte. Umarım kısa ve öz yazım sana yardımcı olacaktır.

Gencler daha yeni nisanlandm ama bazi konularda anlasamiyoruz biraz alingan kendisi herseyi kafasina takip uzuyor yt isini yapmami istemiyor :( surekli namaz kil diye baski yapiyor ne yapayim...

hocam aynı seyın kat kat ustu bendede var :D ama seviyorsan katlanıcan kendı hatasını zamanla anlar :)

Öğrendiğim bişey varsa bu hayattan bu yaşımda, para var=huzur var (kadınlar konusunda). Kesinlikle iş konusunda taviz verme. Hatta doğru bildiğine emin olduğun hiçbir şeyden taviz verme. Unutma! Benden sana bi abi tavsiyesi. Taviz tavizi getirir. Sevgi falan bir yere kadar. Evlilikten sonra iş saygıya dönüyor. Saygı da maalesef bu devirde erkeğin baskısıyla korunuyor. Paran varsa, kadının istediğini alabiliyorsan senden kral adam yok. Ama paran azsa veya sürekli ertelemek zorunda kalıyorsan işte o zaman sana eyvah!

Yt isini haram oldugunu dusundugu icin mi yapmani istemiyor

yt işini bırak kısmı şahsi isteği , namaz kılmanı istemesi ALLAH'ın emrini yerine getirmeni istemesi

şahsım adına söyleyim , ikisi de doğru olan . Yerinde olsam bunları senden istediği için teşekkür ederdim , daha çok severdim . Seni düşünen bir sevdiğin var

Güzelce oturup konuş anlat iletişimden kaynaklı tamamen gelirlerini felan göster şu şirketten felan geliyo diye bi şekilde kendini kanıtlarsın doğru olana yönel kısacası bırak demiyorum senin için nasıl rahat edicekse öyle

namaz kıl demiş kötü bişey dememiş yt işini bırak demiş gene kötü birşey dememiş yt ye güven olmaz olsa zaten bu forumun hepsi mevcut işlerini okullarini bırakır bunu yapardi demi bence sizin sorununuz tartışmak değil birbirinizi anlamamak yaşananlara birde onun gözünden bakmayi dene ortada sorun felan kalmaz ;)
141

Idda oynadigimi saniyor bankadaki paralarimi alirlar diye yapma diyor

Hocam sen inandigin yolda ilerle basardigini gordugunde veya basaramazsan bile inandigin yola kararlilikla bas koydugunu gordugunde sana olan saygisi ve sevgisi artacaktir. Mutluluklar bu arada :)

kızlar artık herseye trip atıyor kafasıan göre aynı olayı 2 tarafta yapsa o yaptıysa birsy olmaz ama sen yaparsan biri bin ederler.

Yanlıs anlama ama haddini bildir sınırını ciz bazen maco olmak iyidir

Güzel kardeşim neden özelini burada paylaşıyorsun. bu senin mahremin. Yarın öbür gün evleneceksin yuva kuracaksın inan şu yazdığından yüzün kızarıcak. Burada bir sürü dengesiz cevap verecekler, peki sen etki altında kalıpta daha büyük bir hata yaparsan ne olacak, bir sürü insan vebal altında kalacak.. Bak güzel kardeşim eğer aranızda bir sorun varsa yine yaptığın işi oturup karşılıklı konuşarak halledebilirsin. bu yaptığın işi ona anlatmalısın. ona zaman ayırmalısın..

Allah yardımcın olsun hocam. Bu işler hele bu devirde çok çok zor. Bazen insan gönlüne söz geçiremese de sınırların çizilmesi gerekiyor en baştan. Oturup baştan sona her sıkıntını konuşmanı tavsiye ederim. Namaz olayına gelince yaşadığım için biliyorum inş yenge hanım daha çok baskı yapar da başlarsın :)

Güzel kardeşim neden özelini burada paylaşıyorsun. bu senin mahremin. Yarın öbür gün evleneceksin yuva kuracaksın inan şu yazdığından yüzün kızarıcak. Burada bir sürü dengesiz cevap verecekler, peki sen etki altında kalıpta daha büyük bir hata yaparsan ne olacak, bir sürü insan vebal altında kalacak.. Bak güzel kardeşim eğer aranızda bir sorun varsa yine yaptığın işi oturup karşılıklı konuşarak halledebilirsin. bu yaptığın işi ona anlatmalısın. ona zaman ayırmalısın..
Burada ewli nisanli abilerimiz var birilerinden yardim istemek daha iyi seylere yol acabilir herkesin soyledigi ile hareket edecek degiliz tabikide.ayrica tavsiyelern icin tesekkur ederim sagolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri