Sürekli topluluk geliyor.

Hocam ip le vs çok alakasının olduğunu sanıyorum banada geliyor ara ara denetim çok fazlalaştı kelimelere dikkat et başlığa vs

Hocam Kurtlar vadisinin account id si vardır. poyraz karayel de öyle sen kuşu gemiyi uçağı çek başlığına poyraz karayel yaz yine o kanal kapanır.
Bot la çalışıyorsanız hocam topluluğu geçmenin yolunu Efe hoca söyledi.
Ünlem geç 1 de %70 süre + render olarak ayarladığınız zaman kanalı topluluğa takılmıyor. bir de öyle deneyin derim.
Herkese iyi forumlar.

Bir Dünya var hocam o şekilde icerigi farklı olupda başlıgı farklı olan

yapan yine yapabiliyor yani

https://www.youtube.com/watch?v=4PPXIoAXr1s
https://www.youtube.com/watch?v=W9WB9UMgSgo
https://www.youtube.com/watch?v=H1Eskbu4AoM

aynı içerik başkası yüklüyor kapanma yok, yeni bölüm çıkıyor ben yüklüyorum uçuyor daha 2-3 izlenmede.

aynı içerik başkası yüklüyor kapanma yok, yeni bölüm çıkıyor ben yüklüyorum uçuyor daha 2-3 izlenmede.

içerikle alakalı bir durum daha önce hiç yaşamamıştım şuan bir filmi denedim uçtu 5 dakika sürmedi 3 hesap gg oldu :D film uğruna başka çalıştığım içerikler de sorun yok.

Bende dün sağlam render yaptım herhangi bir engeli kalmadı videonun bir baktım 5dk sonra topluluk :) başlık ve etiketle ilgili sanırım içeriğe görede değişiyor

Sorunu Çözmeye Kararlıysanız Bu Listeden başlayın

1- 5-6 aydan daha eski bir kanalınıza aynı içeriği yükleyin. Hatta hiç render bile yapmanıza gerek yok.

BU KADAR. Liste bu kadar :)

Ben 1-2 aylık kanallara indirdiğimi render yapıp atıyorum. ertesi güne kanal topluluktan uçuyor. aynı içeriği 6-7-8-9-10-11-12 aylık kanallara direk youtubeden indir yükle bile yapsam. topluluk gelmiyor.

tamanes

hocam youtubeden ındırıp attıgında zaten sorun cıkmıyor youtube aynı vıdeoyu algılıyor onemlı olan aynı vıdeoyu dısardan alıp yukleyıp gecıre bılmek :D:D:D

Videolarımı atar atmaz 30dk içinde topluluk geliyor daha izlenme bile yokken
3 keredir render yapıyorum atıyorum açıyorum dolarları yakıyorum ama 30 dk sonra topluluk diyor 3 videoya geliyor 10 dk sonra 2 videoya daha 5 dk sonra bütün videolar topluluk olmuş neden böyle oluyor ?
(8-9 Aydır Uğraşmıyordum Youtube ile.)

Bot kullanıyorlar, Episode vs.. ile tamamen alakalı değil. Hem spam yap hemde aynı kategorideki lere flagla, işin ahlakinin diğer yüzü. , başka beyin firtinasina gerek yok. Zaten forumda bot kullanan varsa sorunuza cevap vermeyecek muhtemelen işi iyi bilen arkadaşlar

Bot kullanıyorlar, Episode vs.. ile tamamen alakalı değil. Hem spam yap hemde aynı kategorideki lere flagla, işin ahlakinin diğer yüzü. , başka beyin firtinasina gerek yok. Zaten forumda bot kullanan varsa sorunuza cevap vermeyecek muhtemelen işi iyi bilen arkadaşlar

bu tür toplulukları şahıslar değil yt atıyor

Bulursanız paylaşın bu durum gerçekten çok cansıkmaya başladı.

Artık hersey para olmus.yakinda selam vermekte parayla olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baslik yada etiketten veriyor mesela gecen bir video yukledim 2 kanal harcadim topluluktan 3. Kanali yaptim etiket kullanmadim ve baslikkar arasina nokta koydum tabi hepsine degil belli basli kelimelere ... Eski kanallarda topluluk cok sorun olmuyor yeni kanallarda sorun hocam.

!!! mobildeyim !!!

Ben season ve episode başlıklarını kullanıyorum bazen çok şükür topluluk gelmiyor bana, 2-3 kanaldan fazla çalışmıyorum, benim sorunum telif ile güzel izlenim alan kategorime 2-3 gün sonra manuel olarak tespit edildi diye telif geliyor, adsendeye zararı olmasa onlar telif atar ben yeni kanal ile devam ederim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kill19 amerikan yasalarına göre şirketlerin koyduğu hükümler, kanunlar geçmişe yönelik işleyemez bu nedenle mühendislerin yaptığı güncellemeler hep yeniye ileriye dönük oluyor. bu mühendislerin son getirdiği topluluk güncellemesi "yılanın başını büyümeden ezeceksin" sözünün karşılığından başka bir şey değil. temiz çalışırsanız topluluk gelmiyor.

Son düzenleme:
@kill19 amerikan yasalarına göre şirketlerin koyduğu hükümler, kanunlar geçmişe yönelik işleyemez bu nedenle mühendislerin yaptığı güncellemeler hep yeniye ileriye dönük oluyor. bu mühendislerin son getirdiği topluluk güncellemesi "yılanın başını büyümeden ezeceksin" sözünün karşılığından başka bir şey değil. temiz çalışırsanız topluluk gelmiyor.
Haklisin hocam ama bazi kelimeleri ne yaparsan yap geliyo hocam temiz calissanda geliyor.

!!! mobildeyim !!!

@kill19 şimdi bana göre sana göre temiz çalışmak değil hocam. adamların arzu ettiği çalışma şekli nedir onu bilmek lazım. bundan 7 sene önce A.B.D. yargısına hollywood şirketleri hotfile isimli filehostu kapatmak için dava açmışlardı. davanın uzaması ve uzayan dava esnasında kendi eserlerinin yayınlanmaya devam edeceğini düşünerek warner bros, universal picture gibi şirketlerin mühendisleri fedaral mahkemeden acele bir karar alarak hotfile bürolarını basmış ve hotfile'ın bilgisayarlarına kelime bazlı bir kara liste atmıştı... mesela özgünde olsan "batman" isimli bir dosya attığında 24 saat içerisinde hesabın banlanıyordu. sana göre özgünsün ama adama göre özgün değil spamsın. youtup mühendislerinin şu son yaptığı güncellemede benzer bir şey. yukarda sende söyledin olay başlık etiket açıklama üçlemesinden kaynaklı olduğunu. ancak bana göre sistemde sadece kelime bazlı bir kara liste yok cümle kalıplarıyla da ilgili bir kara liste var. güncellemeyi okuduğum kadarıyla bu sadece telif örgütlerinin istediği doğrultuda yapılan bir güncelleme değil bas geç, spam şekillerini erkenden daha kanal büyümeden boğmaya yönelik bir güncelleme. yılbaşında sisteme verdikleri çoşku yetmemiş gibi herhalde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri