Sürekli topluluk geliyor.

mertsen1938

Kayıtlı Üye
Videolarımı atar atmaz 30dk içinde topluluk geliyor daha izlenme bile yokken
3 keredir render yapıyorum atıyorum açıyorum dolarları yakıyorum ama 30 dk sonra topluluk diyor 3 videoya geliyor 10 dk sonra 2 videoya daha 5 dk sonra bütün videolar topluluk olmuş neden böyle oluyor ?
(8-9 Aydır Uğraşmıyordum Youtube ile.)

Son düzenleme:
Videolarımı atar atmaz 30dk içinde topluluk geliyor daha izlenme bile yokken
3 kere render yapıyorum atıyorum açıyorum dolarları yakıyorum ama 30 dk sonra topluluk diyor 3 videoya geliyor 10 dk sonra 2 videoya daha 5 dk sonra bütün videolar topluluk olmuş neden böyle oluyor ?
(8-9 Aydır Uğraşmıyordum Youtube ile.)

takipteyim aynı durumdayız :D

full episodes kelimelerini kullanıyor olabilirmisin ??

full episodes kelimelerini kullanıyor olabilirmisin ??

Full episodes falan yazmıyorum. mesela böyle kullanıyorum
Örnek
Dizi adı - bölüm adı -Season 1 episode 1

acaba böyle olduğu içinmi oluyor dedim en son böyle yaptım

Dizi adı - bölüm adı (S1E1)

yaptım yine aynı şekilde geldi 15-20 dk sonra topluluk

Full episodes falan yazmıyorum. mesela böyle kullanıyorum
Örnek
Çizgi Film adı - bölüm adı -Season 1 episode 1

acaba böyle olduğu içinmi oluyor dedim en son böyle yaptım

Çizgi film adı - bölüm adı (S1E1)

yaptım yine aynı şekilde geldi 15-20 dk sonra topluluk

Season
episode

kullanma artı olarak bir defa topluluk yiyen videoyu bir kac saniye kesmeden yine kullanma

Çizgi film adı - bölüm adı (S1E1) bunda sorun olmaması gerekli tek videosu ise flag olabilir calısdıgın diziyi degiştir öyle bir dene

Ya ip spama düşmüştür, ya da maillerinde sorun vardır. Tecrübeyle sabittir. :) Aynı içerikleri varsa elinde eski maillerle dene bir de ip ni değiştir dene.

Season
episode

kullanma artı olarak bir defa topluluk yiyen videoyu bir kac saniye kesmeden yine kullanma

Çizgi film adı - bölüm adı (S1E1) bunda sorun olmaması gerekli

Topluluk yiyen videoyu kullanmıyorum zaten. Bende o başlık sorun olmaz diye düşündüm ama yinede geldi topluluk, açıklama desek açıklamadada kelime yazmıyorum, etikettede sadece dizi adı ve başlığı tekrar etikete kopyaladım.

Topluluk yiyen videoyu kullanmıyorum zaten. Bende o başlık sorun olmaz diye düşündüm ama yinede geldi topluluk, açıklama desek açıklamadada kelime yazmıyorum, etikettede sadece dizi adı ve başlığı tekrar etikete kopyaladım.

Tek icerikdemi sorun var bütün iceriklerinizdemi sorun var bu şekilde ???

yani tek dizimi bütün dizilermi

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam direk kategorinin spama düşme ihtimali nedir ? örnek veriyorum kurtlar vadisi ***** ***** 13. bölüm yazdık full episodes season haricinde sadece kurtlar vadisi kelimesinden uçma ihtimali ?

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam direk kategorinin spama düşme ihtimali nedir ? örnek veriyorum kurtlar vadisi ***** ***** 13. bölüm yazdık full episodes season haricinde sadece kurtlar vadisi kelimesinden uçma ihtimali ?

hocam episodes in türkcesine bir bakarmısın Türkçe karşılıgı ne imiş :))

Son düzenleme:
hocam episodes in türkcesine bir bakarmısın Türkçe karşılıgı ne imiş :))

yok komple dizi adından bahsediyorum hiç başınıza geldimi ?ben meslea şöyle attım

kurtlar vadisi ******** bu yıldızlarda full,izle,watch,episode,full,season geçmiyor hocam farklı bir başlık ile atıyorum yine uçuyor sizin başınıza geldimi ?

yok komple dizi adından bahsediyorum hiç başınıza geldimi ?ben meslea şöyle attım

kurtlar vadisi ******** bu yıldızlarda full,izle,watch,episode,full,season geçmiyor hocam farklı bir başlık ile atıyorum yine uçuyor sizin başınıza geldimi ?

Bölüm kelimesini kullanıyormusun kullanmıyormusun ??

Kullanmıyorum hocam

Öyle bir youtube daha icat edilmedi hocam ( inşalahda edilmez ) kategoriye topluluk gönderme diye birşey yok ya başlıkdaki yazdıgınız kelimelerde bir sorun var yada rakipleriniz de türkceyi calışmıyorum ama bizim veletler saglam flag cakıyorlar gecen bir eşkiyayı attım daha 5 dakika dolmadan video kapandı seninkide o şekildedir muhtemelen kelimede sorun yoksa

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

bildigin birşey varsa söyle bizde bilelim tek ıp 3 kanal 300 alt kanal calışıyorum

Mailden sorun olsa alt kanal calısıyorum kanallar kalmaz bütün işlemleri ıp degiştirmeden yapıyorum adsense baglamada dahil ? toplulukdan videolar gitmiyor yada bana denk geliyor

Öyle bir youtube daha icat edilmedi hocam ( inşalahda edilmez ) kategoriye topluluk gönderme diye birşey yok ya başlıkdaki yazdıgınız kelimelerde bir sorun var yada rakipleriniz de türkceyi calışmıyorum ama bizim veletler saglam flag cakıyorlar gecen bir eşkiyayı attım daha 5 dakika dolmadan video kapandı seninkide o şekildedir muhtemelen kelimede sorun yoksa

Yok hocam yabancı kategori k.v örnekti bomboş kategori kimseler yok :D bazen sadece başlıkla bile uçtuğu oluyor.. etiket açıklama olmadan..

Hocam Kurtlar vadisinin account id si vardır. poyraz karayel de öyle sen kuşu gemiyi uçağı çek başlığına poyraz karayel yaz yine o kanal kapanır.
Bot la çalışıyorsanız hocam topluluğu geçmenin yolunu Efe hoca söyledi.
Ünlem geç 1 de %70 süre + render olarak ayarladığınız zaman kanalı topluluğa takılmıyor. bir de öyle deneyin derim.
Herkese iyi forumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri