sürekli Ünleme düşen videolar ( Çözüm için bir çalışma )

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Açamadığınız videolar üzerinde deneme yapmam çok daha iyi olacaktır.

videoları bekliyorum şuanda.

Arkadaşlar bu konunun üzerine gitmeliyiz. Çözüm bulabileceğine kesin inandığım arkadaşlardan bir tanesi Yasin, bu nedenle sizlerden ricam video linklerini pm ile gönderirseniz kendisine, ya da yapıcı yorumlarda bulunursanız daha yararlı olacak bu bizler için, forumumuz için...

Diğer konuya yazmıştım buraya da yazayım;

Google forumlarında bi görevli bunun bi hata olmadığını sistemin bu şekilde çalıştığını söylemiş.Bunun yeni bir güncelleme olduğundan bahsetmiş. Aslında oradan baskı yapabiliriz. Videolarımızın özgün olduğunu ancak her video için belge hazırlayıp göndermemizin bizim için oldukça uğraştırıcı olduğu söylersek belki işe yarayabilir.

Bakmak isteyenler için: goo.gl/ovYAEH

Eğer böyle devam edecekse ki yazdıklarına göre öyle görünüyor özgün çalışmak dışında başka hiç bi şans kalmıyor. Yada hep beraber videoalr için yüzlerce uyduruk belge göndericez ve youtube un geri adım atmasını beklicez.

Arkadaşlar
bakın şimdi, bu ünlem sorunu 20 22 şubat civarı çıktı ortaya
bakın bu konuda 24 şubatta açıldı
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanmayi-acma-hakkinda-beyin-firtinasi.html

ben taki 3 4 şubata kadar benim için herşey güllük gülistanlıktı, yani
3 4 şubattan önce yine forumda bir sürü konu açılmıştı
bu ünlem sorunuyla alakalı, ancak ben halimden memnundum
yani şöyleki, forumda millet ünlem sorunundan şikayet ederken ben o anki ünlem sorununa razıydım
yani ben 700 video basardım kanal başına 400 380 370 tane sağlam kalırdı
ve ben gerçkten videoları para kazanmaya açtıktan sonra para kazanamayanlar kısmından ünlemleri siliyodum bir bakıyodum 380 370 yada 400 video sağlam kalıyodu
Allah bereket versin diyordum
Sorun 3 4 şubatta başladı
öncesinde kesinlikle bukadar kangren olmamıştı bu sorun, hafif bir yaraydı,
3 4 şubatta bu sorun kangrene dönüştü

neyse adım gibi eminim ki paralar kesinleştikten sonra 15 marttan sonra
tekrar düzelecektir
yani yüzdeyüz ünlem sorunu bitecek bunu kastetmiyorum
atıyorum 600 video mu bastınız 400 yada 350 sağlam kalır
e aramızda bu 400 yada 350ye razı olmayanlar varsa orasını bilemem, ama benim için bu 400 yada 350 yeter artar bile

bir buçuk saatlk filmi vide ortası reklam ile birlikte aktif ettim başarılı bir şekilde. ancak anime videolarını aktif edemedim.

başka denenecek videolaınız var ise yazın deneyeyim.

Hocam bu olay sanırım hesapla alakalı bir durum. çunku 5 dk önce video yükleyen birisinde reklam çıkıyor para kazanması aktif . aynı videoyu ben atiyorum ünleme düşüyor. nedeni açık ve net. Hesaplarla alakalı. Bot kullananların hesapları mimleniyor bunuda söyliyim. kendiniz manuel yüklemelisiniz. ünlem çıktıysa o kanala başka video yüklemeyin, yeni ekleyeceklerinizde ünleme düşer yani çözüm yok! ha arkadaş diyorsaki ben videoyu aliyorum kendi hesabıma atiyorum. hesabı sağlamdır para kazanma aktif olabilir. o ayrı mesele.

edit: ayrıca para kazanma için ilk verdikleri formu doldursanızda iletilmiyor. sonradan, 13gününüz kaldı kanıtlayın diye bir ibare çıkarityor. orda farklı bir forum çıkıyor. fakat o forumda gönderilmiyor. google tarafından bilerek eksik yapılmış. firebugla incelediğimde aktif olması gereken 5 tane inputu göstermiyor. dolayısıyla forum tam doldurulmamış gibi lanse ettiriyor bizlere. Bu kasıtlı yapılan bir durum. yani google diyorki botculara ekmek yok diyor. açık ve net. günlük 5 dolar kazanırken ne zaman bu videoyap com işine girdim. kazançlarım ve kanallarım sekteye uğradı.. sistem harika ona lafım yok ama keşke bot işine girmeseydim diyorum.

Google forumlarını okudum. Bir yetkili demiş ki; ünleme düşen videoyu kanıtlarsanız, diğer videolarınız için daha nadiir kanıt isteriz. Kanıtlamazsanız bu istekler giderek artacaktır. Açık ve net konuşmuş işte. Nedeni belli bize çözüm lazım. Botla felan ilgisi yok. Ben hep manuel yükleme yapıyorum. Ortalama 30 video atıyorum günlük. Bir iki kere ünleme düştü sildim. Ertesi gün ünlemler arttı. Artık her attığım video ünlem.

Google forumlarını okudum. Bir yetkili demiş ki; ünleme düşen videoyu kanıtlarsanız, diğer videolarınız için daha nadiir kanıt isteriz. Kanıtlamazsanız bu istekler giderek artacaktır. Açık ve net konuşmuş işte. Nedeni belli bize çözüm lazım. Botla felan ilgisi yok. Ben hep manuel yükleme yapıyorum. Ortalama 30 video atıyorum günlük. Bir iki kere ünleme düştü sildim. Ertesi gün ünlemler arttı. Artık her attığım video ünlem.

kaynak nedir hocam ?

Para kazanmalar kapandıktan sonra G+'la açtığım kanallarada en çok izlenen videolar ! oldu.
Onları kopyaladım Vds'ten tek tek attım isim değiştim vs anında ! oldular tekrar.

Sıfır kanal açtım aynı videoyu isim değiştirerek attım yine ! oldular.

Bazı videoları artık Yt artık sisteme tanıtmış İsim ve görüntülerden anında ! oluyor.
Sıfır kanal açıp atmak bile fayda etmedi.

Olan para kazanmalar kapanınca kanallardaki en çok izlenen videolara oluyor.

Şuanda ise Google yetkilileri artık ! sorun değil gerçek diyorlar.
Yani buna bir çözüm getiremezsek hiçbir videoyu artık $ yakamayız.

Bir başka teori olarak ise Ay başındaki her zamanki Yt taktikleri denebilir.
Ayın ortalarından sonra 1k video atarsak 750 tanesi $ olabilir.
( ben çözüm bulamazsak bu teorinin gerçek olmasını umut ediyorum )
Yoksa işimiz yaş.

PeggyK'dan bahsediyorsan o adam yetkili degil. O forumdakilerin hic biri yetkili degil. Onlar sadece insanlara fikir vermek amaciyla orada olan gonulluler. Pek bisey bildikleri yok yani, Google help center'da ne yaziyorsa ona gore cevap veriyolar otomatik bot gibi.

PeggyK'dan bahsediyorsan o adam yetkili degil. O forumdakilerin hic biri yetkili degil. Onlar sadece insanlara fikir vermek amaciyla orada olan gonulluler. Pek bisey bildikleri yok yani, Google help center'da ne yaziyorsa ona gore cevap veriyolar otomatik bot gibi.

Sonuçta kural dışına çıkmadan bildiklerini anlatıyorlar. Bugüne kadar salladıkları ne varsa tuttu diyelim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri