Surekli Web Site Adsense Satış

T
  • Kullanıcı thelostman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi üzerinize açtığınız adsenseyi ben aldım sitye koydum para kaznadı ama pin kime gelcek ? bana mı ? evet dersen geç bu işleri derim 2 defa başıma geldi pin ilk başvurulan adrese otomatik çıkar ve bu şekildede pin sana gelir bana gelmez ben ortada kalırım....onun için PİNSİZ ADSENSE HER İKİ YERDEDE ÇÖP

Sorun değil alacak kişi 2 saat beklesin yenisini ayarlarız kendi isim ve adresi uzerine :)
Satmak amaçlı demiyorum ama boyle bir çözümde var..

Ayrıca Sizin için değil genel olarak konuşuyorum "Website onaylı adsense ne kadar zor alınıyor farkındamısınız ?" Sadece bu konu uzerinde 2 aydır çalışıyorum artık hiç basit değil 2 paragraf kopya olsa yinede kopya içerikten bazılarına vermiyor.

kendi üzerinize açtığınız adsenseyi ben aldım sitye koydum para kaznadı ama pin kime gelcek ? bana mı ? evet dersen geç bu işleri derim 2 defa başıma geldi pin ilk başvurulan adrese otomatik çıkar ve bu şekildede pin sana gelir bana gelmez ben ortada kalırım....onun için PİNSİZ ADSENSE HER İKİ YERDEDE ÇÖP

bana kendi adresimle ayarlar mısın ? Param çöp olmasın

Hocam tek icerik girmeyle artik alinmiyor zaten site adsense'i :) bi suru ek bilgi girmeniz lazim..Kullanici sozlesmesi,kunye vs. Herkes eski sistem gibi dusundugu icin alamiyor kolayca..

Sorun değil alacak kişi 2 saat beklesin yenisini ayarlarız kendi isim ve adresi uzerine :)

Ayrıca Sizin için değil genel olarak konuşuyorum "Website onaylı adsense ne kadar zor alınıyor farkındamısınız ?" Sadece bu konu uzerinde 2 aydır çalışıyorum artık hiç basit değil 2 paragraf kopya olsa yinede kopya içerikten bazılarına vermiyor.

bana kendi adresimle ve ismimle ayarlar mısın ? Param çöp olmasın

bu şekilde yaparsan kimse zarara uğramaz....olabilir yani....ben site adsenseini gayet iyi biliyorum burda kimsenin mağdur olmamaıs için sizin daha açıklamalı bilgiler vermeniz gerekirdi diye düşünüyorum...pinsiz olduğu dahi konu içinde çıkıyor bunu konuda belirtmeliydiniz...ayrıca çıkabilecek her soruyu soru-cvb şeklinde hazırlayabilridiniz sizin ve alıcılar için en sağlıklı olnı bu

bu şekilde yaparsan kimse zarara uğramaz....olabilir yani....ben site adsenseini gayet iyi biliyorum burda kimsenin mağdur olmamaıs için sizin daha açıklamalı bilgiler vermeniz gerekirdi diye düşünüyorum...pinsiz olduğu dahi konu içinde çıkıyor bunu konuda belirtmeliydiniz...ayrıca çıkabilecek her soruyu soru-cvb şeklinde hazırlayabilridiniz sizin ve alıcılar için en sağlıklı olnı bu

haklısınız konu eksik olabilir.Bu yuzden daha sonra detaylı bir konu belki açabilirim.

---------- Mesaj saat 23:16:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:44 civarında gönderildi. ----------

niye çöp oldu? burada yazılanlardan dolayı mı yok kullanamıyor musun?

Kullanıyor arkadaş sıkıntı yok sadece bir kişinin soylediğine inanıyor oyle birşey de yok

haklısınız konu eksik olabilir.Bu yuzden daha sonra detaylı bir konu belki açabilirim.

---------- Mesaj saat 23:16:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:44 civarında gönderildi. ----------

Kullanıyor arkadaş sıkıntı yok sadece bir kişinin soylediğine inanıyor oyle birşey de yok

özellikle alıcıların zarar görmemesi için forumumuzda bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz.iyi geceler

özellikle alıcıların zarar görmemesi için forumumuzda bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz.iyi geceler

ayrıca bir konu yanlış diyorsunuz ilk adrese gider ben 3-4 kere en az 119 sokak yazacağıma 11 sokak yazmıştım sonradan değiştirdim 0 sıkıntı var ve pin direk geldi.

ayrıca bir konu yanlış diyorsunuz ilk adrese gider ben 3-4 kere en az 119 sokak yazacağıma 11 sokak yazmıştım sonradan değiştirdim 0 sıkıntı var ve pin direk geldi.

ben 6 yıldır adsens eile çalışıyorum 10 larca adsense aldım -sattım -adsens eaçtım ve 2 defada başıma geldi bunu bilerek yazıyorum %100 yani...amaaa son 2-3 aydır bir değişlklik olduysa oarsını bilemem

Arkadaşların yorumlarının çoğuna katılıyorum. İster youtube olsun ister web site pini olmayan hesap gözümde olmayan hesapla aynıdır. Pinleri toplayıp öyle satarsan daha kolay alıcı bulursun.

Oncelikle r10da adsense hesap satimi yillardir yasak. Yasal oldugu zamanlarda herkes kolayca adsense alabildiginden pek satisi yapilmiyordu zaten, o yuzden 250-300 e satiyorum diye yalan soylemenin anlami yok.

Youtube uzerinden aldigini soyledin hesabi, yani bi sekilde bug oluyor ki sen barindirilan hesap degilde web site adsense i alabiliyorsun. Bu olay er-gec farkedilir ve o hesaplarin hepsi barindirilan hesaba cevrilir. Bugun olmasada 1 ay sonra, belki 2 ay sonra.

Hesaplar pinsiz, youtube uzerinden aldigini soyledigine gore hic bi efor sarfetmiyorsun. Sence 50 lira olan ne burada? Millet 20 liraya satiyor ayni sekilde kendi web siteleri uzerinden aldigi bos pinsiz hesaplari. Seninkilerin durumunun ne olacagida belli degil. Kimse 50 lirasini cope atmaz, kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri