Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu bunu bırakın bu suriyeliler geldiğinde beri hırsızlık aldı başını gitti. İnsanlar ayakkabılarını bile kapısının önüne bırakamaz oldu.
satanist mi bunlar? hani din kardeşiydik? bunları bu yuzden almamış mıydı birileri memlekete. müslüman dediğin köpek eti yiyen faşist çinliden farksız... Doğacak cocuklarınızdan çıkar inşallah veled-i zinalar... sizin değil size bu fırsatı verene yedircen o pis etleri. o zaman belki adalet yerini bulur,bu millet bu ülke bu kadar aşağılanamaz ya! Allah belasını versin bu suriyelilerin de ona destek çıkan kılların da, kılının da ...
Bizim ülkemizde nice domuz eti at eti kedi eti çıktı onlarda müslümandı din kardeşimizdi ama altta paylaştıgım söz açıklıyor ne demek istediğimi
Ben Müslümanım !
İslam mükemmel. Ben değilim
Hata yaparsam beni yargıla, dinimi değil.
Bizim ülkemizde nice domuz eti at eti kedi eti çıktı onlarda müslümandı din kardeşimizdi ama altta paylaştıgım söz açıklıyor ne demek istediğimi
Ben Müslümanım !
İslam mükemmel. Ben değilim
Hata yaparsam beni yargıla, dinimi değil.
ben bu yaşa geldim hiç ayakkabılarımın çalındığını hatırlamıyorum taki son bir kaç yıla kadar, 5 6 çift çaldılar, birtanesini aldıktan sonra birgün giymiştim, kapının önünde unutmuştum, ertesi gün çalmışlardı![]()
Ben merak ediyorum sırf müslüman diye bu sorunlu tipleri ülkeye almak nekadar mantıklı? İnsanlık diyoruz ya hani hristiyan bir toplum olsaydı suriye kapılarımızı açar mıydık?
Yada herşeyi geçtim bizim ülkede savaş olsa onlar bizi bukadar kalabalık kabul eder miydi?
Biz de öldük çanakkalede , kurtuluş savaşında, hem de çoluk çocuk demeden. Liselerin mezun veremediği yıllar oldu hiç çekinmeden. Tamam insanlık alalım ama türiyedeki insanlar insan değil mi? SAdece suriyeliler mi insan bu ülkede bu ne kapütlasyon dur ben anlayamadım gitti.
Sorma bunlar yüzünden birçok kişi işsiz geziyor. Çalışanları bizim insanımızın yarı fiyatına sigortasız çalışıyor işveren bizim tek vatandaşın yerine gidip bunlardan 3 tane işe alıyor. Zaten dükkanların çoğunu bunlar aldı artık normal vatandaş dükkan işletemez oldu. Adamların ruhsat almasına gerek yok, fatura kesmiyorlar, sigorta ödemiyorlar.
müslüman kardeşlerimiz 2 tane kedi kesti diye huzurumuzu bozamazsınız !!!
ben önce dini değil ırkı sorgularım. kansızlık deden babadan oğula geçer. "arap" deyince midem kalkıyor. eleştirdğim din değil din tüccarlıgı yapanlar. veya onlara din kardeşiyiz diye sorgusuz sualsiz kucak açanlar. uçurumdan önce kendini kurtaracaksın sonra baskalarını. bizim sokaklarda yatan nice gencimiz var. onlara yapılmadı bu yardımlar,sosyal kampanyalar,ödenekler. karsılıgında gelir gelmez 20 yıllık çakal gibi bize kedi köpek eti yedirmeye kalıyorlar. 10 sene sonra bir "suriyeli" sorunumuz olacagı aşikar.
Bence hocam önce insanlığını sonra dinini en son ırkını sorgula bir müslüman zalım olabilir veya bir hristiyan yardım sever olabilir bunun dinle değil insanlıkla alakası vardır . kansızlık kişiye ahlakına baglıdır nasıl zalımden alim oluyorsa alimden de zalim olur . din kardeşimiz diye kucak açtık evet ama insan oldukları içinde kucak açtık biz avrupa gibi hristiyansa alalım müslümansa almayalım yapmadık mazlum diye darda diye aldık . Bakınız size bir anımı anlatım ben şuan dahil sağlam genç erkeklerin alınmasına karşıyım en azından sokaklarda gezmelerine karşıyım ülkelerinde savaş varken kaçıp gelmelerine rahat rahat yaşamalarına hükümet bu tipleri toplayıp eğitip savaşmaya göndermesi lazım lakin yaşlı kadın çocuk sakat yaralılar kesinlikle alınmalıdır neden mi çünkü eğer aranızda 15 temmuzda sokaklara çıkmış olan varsa özellikle istanbul ve ankarada o f16 ların ses duvarını aşarken çıkardığı sesi duyduysanız eğer o suriyelilerin neden kaçtıklarını biraz olsun anlayın ben o güne kadar anlayamadım fakat o gün o uçaklar pat pat diyen üstümüzden geçerken evde ki aileme birşey oldumu acaba korkusu yaşarken bombamı attı acaba korkusu yaşarken neler çektiklerini anladım benim 2 tane 15 yasından kucuk kız kardeşim var 1 hafta uçak sesi duyunca korkudan bembeyaz oldular şimdi o halkı düşünün her gün bombalanan halkı her gün evleri yok olan anneleri babaları cocukları ölen halkı düşünün sonra kendinizi onların yerine koyun ya onların yerinde biz olsaydık ya başka bir ülkeye gitmeye zorunda kalsaydık peki o zaman ne olucakdı şuan böyle kötü sözleri davranışları bizlere yapsalardı o zaman ne olucakdı biraz da olsun kendinizi onların yerine koyun . insanın müslümanın iyisde kötüsüde var gelen her suriyeli müslüman veyahut çok namuslu insan olmadıgı gibi her gelende çok kötü zalim değil ama 15 temuzda yaşanları biraz olsun oturup izleyin sonra kendinizi onların yerine koyun .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.