Sürpriz Yumurta ile Özgün çalışma Nasıl İzlenim Artırabilirim Acaba ?

demirkurt94

Kayıtlı Üye
Web sitesi
birdamlabilgi.com
dün http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/33150-video-ozgun-ama-fikir-ozgun-degil-sizce-tutar-mi.html bu konumu açmıştım sağolsunlar yorum yaptı arkadaşlar intro ayarlıcam en kısa zamanda bugün ikinci videomu yükledim şimdi sormak istediğim şu izlenmim sayısını nasıl artırabilirim. ne gibi etiket girmeli ve ya video tanıtma için ne yapmalıyım yol gösterirseniz memnun olurum. sadece burda konu açtığımda izlenim aldı başka youtubedan falan izlenim almıyor nerdeyse. daha para kazanmasını açmadım.

hocam türkçe yazıları kaldırın, kamerayı sabitleyin , masa daha renkli olsun izlenim alması için bunlar şart birazda izleteceksin gerek facebook sayfalarından gerek twitterden orasını sen bileceksin.

hocam türkçe yazıları kaldırın, kamerayı sabitleyin , masa daha renkli olsun izlenim alması için bunlar şart birazda izleteceksin gerek facebook sayfalarından gerek twitterden orasını sen bileceksin.
Türkçe'yi kaldırdım. kamera tripod olmadığı için arkadaş tutuyordu en kısa zamanda alacağım. masa noktasında da renkli bir şeyler bulacağız artık . yorumunuz için teşekkürler :)

bence, açtığın yumurtalarda ki oyuncakları yapılı bir şekilde kutusuna koy ve en çok yorum atan en çok paylaşan en ne istiyorsan artık onu yapana hediye göndereceğim de.
çekilişle de göndere bilirsin, olduğun ülke için kargo sorun olmaz ama yurt dışı işini sen düşün :)

hocam fake face hesabı açın full çocukların gruplarına katılın grup diyorum dikkat edin sayfa demiyorum sayfalarda link paylaşımında spama takılıyorsun linkini sadece sen görüyorsun ama gruplarda öyle değil videonuzu paylaşın altına biraz yorum yazın saçmalayın videonuz üste gözüksün ki çocuklar izlesin unutmayın videonu ilk yükledikten sonra ilk izlenim çok iyidir :)

bu yazdıklarım altın bilgilerdir ;)

Hocam birde şöyle bir şey olabilir mahalledeki çoluk çocuğu topla hepsine kinder yumurta kıyafeti geçir onlarla birlikte oyuncakları yapmayı dene.
Ve sonra oyuncakları ellerinden al ağlaşsınlar. :cool:

Hocam süpriz yumurta çok izlenen bir katagori benim 3 yaşında oğlum var hergün izliyor bende bi ara düşündüm ama çok masraflı oluyor sana tavsiyem daha kaliteli yumurta markaları var kinder nestle TOTO gibi ülkerin biraz uygun bunlara bakarak araba şirinler süperman felan çıkıyor çocuklar bunları daha çok seviyor ama dediğim gibi biraz tuzlu oluyor ekonomik durumuna göre videoları yaparsın 4 tana bim yumurtası yerine 2 tane kinder yumurtası aç daha iyi olur birde en önemlisi ingilizce çalışsan daha iyi olur başlık açıklama etiket ingilizce yap hem daha çok kişiye hitab edersin izletirsin hem tbm daha iyi verir

bizdekilerde yumurta mı? yabancılarda 50 çeşit sürpriz yumurta var.bizim 2-3 tane..

birinde gördüm adam kutularıın içine dandik oyuncak koymuş oyun hamuru'nun içine koymuş daha ekonomik

Benimde böyle oyuncak kanalım var tabi pek uğraşmadım içinde 6 7 video var.Hocam bu işte sabır önemli her gün video yükleyin.Facebook sayfası twitter paylaşın imleme yapın reddite falan izlenimiz artabilir.

bence özgün videolarda 2-3 kamera şart, tek bir ses kaydı ama 3 kamera değişen kamera açıları, bu husus sony vegasta multicamera özellği ile yapılıyor, ses ve görüntü senkron ediliyor ben beceremedim ama yapanlar var, izleyenler sıkılmadığı için videoyu değiştirmiyorlar.

benim 1-2 müzikle uğraşan arkadaşım var tek kamera ile çekim yapmışlar izleyen sıkılıyor değiştiriyor sonunu dinlemiyorlar bile diyor. görsellik çok önemli , bu arada şu multicamera özelliğini bilen varsa yazarsa bilmiş oluruz hiç değişse sony vegas şart değil başka programlarla da olabilir.

mesela bazı programlar 3 kamera ile çekilen görüntilerin seslerini otomatik senkron ediormuş bize düşen sadece diğer iki kameranın seslerini silmek, ve multicam yapmak (yani ara ara kamera geçici yapmak)

Kamerayı sabitlemen şart hocam birde başlığa kinder yazmışın ama yumurta ülker bunu farkederlemi bilmiyom :D
Zamanım olsa bende böle şeylerle uğraşmak istiyorum fakat alışmışız bikere, Ölümüne Spam :cool:

Çok güzel olmuş , Benimde uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir kategori ,

tüm yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Dediklerinize elimden geldiğince uymaya çalışacağım. İnşallah yönlendirmenizle başarıya ulaşırım. Artık ben de kazanmak istiyorum şu yt'den ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri