--Sürükle Bırak Finger Family Yazılımı --

Ücretsiz AE projesi veren onlarca site varken free template indirmek varken neden sizden bu fahiş fiyatlara alsın insanlar hocam artık konuya yazmak istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum hayırlı akşamlar :)

Hocam uzatacak mısınız? Anlamadğınz bir konu After Effects, neden hala ücretsiz onlarca site varken vb diyorsunuz, bilmiyorum ae projesini deyip konudan çıkabilirsiniz.. Free AE projeleri kaynadığı için 10 larca satış konusu var, herkes insanları salak yerine koyuyor ücretsiz oldğu halde satış yaparak. Lütfen şikayet konusu açmaya gerek kalmaksızın, konuyu baltaladığınızla yetinerek uzatmamayı tercih edin

Son düzenleme:
500tl gerçekten çok yüksek basit bir yazılım için. Adam adobe photoshop programı için bile bu kadar lisans parası istemiyor ya insaf gerçekten insaf

Piyasayı iyice kanser eden arkadaşlarıma teşekkür ederim, programın fiyatı 80 TL olarak, beraberinde proje isteyen arkadaşlar için de proje fiyatı 70 tl olarak güncellendi. TOTAL FİYATI YAZILIM + PROJE 150 TL
Meyveli ağacı taşlarlar

Son düzenleme:
Sacit Alizade isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Sacit Alizade isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
[MENTION=43772]Sacit Alizade[/MENTION]

Skype bakar mısın...

ne kadar da beleşçi bir üye... arkadaşım konu 5 sayfa olmuş ne refi ya. beni de bu refciler öldürecek arkadaş her konuda ref var mı ref varmı

ben de bi insanın bi mesajla bi yorumla karakterini analiz etmesini anlamıyorum arkadaş :)

yazılım harika pratik, tavsiye ederim.

Program alındı, ilgi alakasından dolayı hocama teşekkür ederim. Gayet başarılı

Herkese aynı projeler mi veriliyor yoksa farklı farklı projeler mi, müzik de aynı şekilde.

Evet yorumumu yapayım programı aldım arkadaş çok ilgili her türlü yardımcı oldu kurulum dosyaları ve ayarlamalar konusunda kanalımı kurdum 7 videoda yükledim ilgi çekici oldugunuda dusunuyorum videoların ama yaprak dahi kıpırdamadı 7.gün bugun programla alakalı degil 2 seçenek olabilir daha çok erken önerilenlere girmek için yada çok fazla bu kategoride içerik var abonesi çok olanlarınki sadece izleniyor olabilir

Ama ben her gün düzenli en az 2 video atacagım bakalım Hayırlısı

Evet yorumumu yapayım programı aldım arkadaş çok ilgili her türlü yardımcı oldu kurulum dosyaları ve ayarlamalar konusunda kanalımı kurdum 7 videoda yükledim ilgi çekici oldugunuda dusunuyorum videoların ama yaprak dahi kıpırdamadı 7.gün bugun programla alakalı degil 2 seçenek olabilir daha çok erken önerilenlere girmek için yada çok fazla bu kategoride içerik var abonesi çok olanlarınki sadece izleniyor olabilir

Ama ben her gün düzenli en az 2 video atacagım bakalım Hayırlısı

günde 1 video atın hocam, birden çok kanal çalışın, hngsi ivmelenirse ona devam edersiniz.. Güzel yorumlarınız için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri