Survivor 2016 kadorusu.

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Survivor 2016 kadrosu.

Arkadaşlar kadro yavaş yavaş netleşiyor beni en çok şaşırtan isim Yılmaz Morgül ve Ütopyadan bildiyimiz Semih Öztürk oldu bu iki isim kesin olarak kadroda. Düşüncelerinizi merak ediyorum :D bu yıl en uzun ve en çok yarışmacılı survivor olacakmış onuda belirteyim.

Son düzenleme:
*

Kesinlikle katılmıyorum bazı saçma sapan dizilerdense böyle yarışmaların olmasından yanayım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu semihte ünlü oldu ya ütopya benim stilim miydi neydi o iki program tamamen düzmece kavga dövüş polemlikle reyting toplamakta.İnsanlar para için karakterlerini satıyorlar ucuzlaşıyor kalitesizleşiyor yazık değer mi hiç

2 aya kadar başlar malum hava koşulları nedeniyle istesede her daim Survivor çekemiyor Acun.
Yoksa O Ses felan gibi heray Survivor çekerdi.
:D

Kanalın en çok izlenen yapımı Survivor diğerleri bu programın aldığı raytingin yanından bile geçemiyor, o yüzden Acun bu kadar önem veriyor, bu kadar reklam yapıyor.

Yılmaz Morgül ilk elenen kişi olacak , ahanda buraya yazdım :)

acunun programlarını bayadır izlemiyorum. enson acun firarda programını izlerdim ve severek takip ederdim. ondan sonrasını hiç izlemedim desem yeridir :)

2 aya kadar başlar malum hava koşulları nedeniyle istesede her daim Survivor çekemiyor Acun.
Yoksa O Ses felan gibi heray Survivor çekerdi.
:D

Kanalın en çok izlenen yapımı Survivor diğerleri bu programın aldığı raytingin yanından bile geçemiyor, o yüzden Acun bu kadar önem veriyor, bu kadar reklam yapıyor.

Ne alaka hava şartları hocam Dominik de her mevsim aynı hava.Amerika'da senede 2-3 tane çekiyorlar ara verilmiyor fazla

Yılmaz Morgül ilk elenen kişi olacak , ahanda buraya yazdım :)

68B1YP.jpg

not: bende hiç izlemem bu tür programları.
+9 yozlaştırma itemleri bunlar. burda tartışılacak şeyler değil o ayrı.

Tv8 Acuna yeni geçtiğinden dolayı Survivor'ın ekmeğini yemek istiyor bu yüzden bu sene dediğin gibi daha uzun ve daha çok yarışmacı olacak.Hem survivor sayesinde reytingleri artıyor,hem reklamlardan para kazanıyor,hemde yeni dizilerinin yarışmalarının vs reklamlarını yapıyor daha ne olsun :D

Survivor çok severim. Her sezonunu izledim.. Aynen dediğiniz gibi saçma sapan dizilerdense içinde macera ve yarışma olan bir programı izlerim daha iyi. Ama gelelim kadroda olan bu iki isme.. Yılmaz Morgül ve Semih. Arkadaş bunlar ne işi var bu yarışmada ya. İkiside ağlayan adamlar. Daha doğrusu adammılar? Sırf bu iki yarışmacı yüzünden bu sezonu izlemem ben pek..

Ne alaka hava şartları hocam Dominik de her mevsim aynı hava.Amerika'da senede 2-3 tane çekiyorlar ara verilmiyor fazla

Sen hiç Surivor izlemedin herhalde?
Tropikal iklim diye birşey var bildin mi?
Adada su seviyesi felan yükseliyor, hiç görmedin sanırım.
Acun sürekli yağmur mevsimi yağmur mevsimi diyor.
Yağmurlar başladığı zaman ada değiştirdikleri felan oluyor.
O yağmurlarda çekim yapması zor + Ada şartlarıda zorlaşıyor.
+ Masraflar artıyor.

Sonuçta bizde Survivor diye gösterilen program zaten tam manasıyla Survivor değil.
2 günde bir yemek oyunu oynatıyor Acun.
Açlık yok denecek kadar az bakmayın adadakilerin Açız diye ağladıklarına.
Zaten + pirinç-yağ vs veriyorlar.

Diğer ülkelerde ödül oyunları haftada 1 felan yapılıyor ve Acun kadar yemek vermiyorlar.
Adamlar börtü böcek bile yiyor açlıktan.

İşte bu sebeplerden Hava vs oke?
:rolleyes:

o degilde bu utopya semih ne aç gozlu cıktıya adamda utanma arlanma yok en sonunda bır yarısma kazanıcak ama ne zaman :D

Semih haberi yalan değil dimi? Manyak olur harbi olması. Ama orada strateji kesmez. Yanına da Muratı koysalar fena olmaz aslında. Kum üstünde strateji yaparlar sabahtan akşama kadar tabi yedirebilirse takıma :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri