Survivor 2017 yapılan torpil

Bir insana Gülücük emojisi ile birlikte gayet düzgün bir şekilde bilmediğini söylemek eğer saygısızlık oluyorsa evet saygısızım.

Sana da başarılar dolu insan

alıntılama dedim ama sen alıntılamadan yine cevap vermissin. zeytın yagıyım ben diyorsun halen.

diskalifiyenin nasıl olup olmadıgını biliyorsun demistin ilk alıntılı yorumunda ve son yorumunda da halen bilmedigimi soyluyorsun. sana soyledik bildigmizi. tek bilen ve tek haklı olan sen degilsin yani.

herseyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter

survivorda izlemiyorum türk diziside izlemiyorum daha, dünün bebesi 1ay da kral oluyor haftada 60Bin tl alıyor.

[MENTION=14704]dess[/MENTION] [MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] hani kurguydu :) ikinizi birbirine düşürdü bi kurgu.. noldu arkadaşlar değdi mi ? Program amacına ulaşıyor işte gerçek dünyadan sizi koparıyor..bu yüzden başarılı

O pozisyonda anormal bişey goremedim elindeki tahtayi yamultmuyor ki düşsün. Inerken sabit tutuyor elindekini top düşmüyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O pozisyonda anormal bişey goremedim elindeki tahtayi yamultmuyor ki düşsün. Inerken sabit tutuyor elindekini top düşmüyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En ufak hareketle diğer oyuncuların topu düşüyorken ne hikmetse kız aşağı doğru hızlı hamle yaparak ve sallaray tahtayı indiriyor ama top düşmüyor.Çok enteresan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En ufak hareketle diğer oyuncuların topu düşüyorken ne hikmetse kız aşağı doğru hızlı hamle yaparak ve sallaray tahtayı indiriyor ama top düşmüyor.Çok enteresan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam peki neden torpil yapılsın ? yani bu kıza torpil yapsalar ne olur sonuçta bi popülerliği yok diğer kızlara göre ?

valla normalde montajcı kurguyu yapar, sonra editör izler üzerinden geçer , normalde zaman olursa acun ve sağ kolu esat izlerler. O arada daha çok izleyen var.
Bu kadar kişinin gözünden kaçıp yayına girmesi zor. bir detayı vardır mutlaka

6 yıldır tv izlemiyorum, evimde de tv yok. Enson acunu acun firarda da bırakmıştım gidiş o gidiş :)

Bu insancıkların bir görevi var ve şuan onu yapıyorlar. Siz bunlara fazla kafa yormayın bence, bünyeye zarar...

Bunları gördükçe aklıma hep şu cümleler geliyor...

Yugoslavya parçalanırken halk: “Biz evde dizi izliyorduk” demişti..

Şimdi Acun bunlara yardım etse ne kazanıcak ?

İster oyun olsun ister gerçek olsun ben gine Survivor izlerim Türk dizilerindeki oyunculuk dan çok daha iyi oynadıkları kesin.

Acun'un programlarını izleyeceğinize oturun film izleyin, belgesel izleyin ufkunuz açılsın.

Topu gercekten yapistirmislar oraya. Bu yarismanin kurgu oldugu her halinden bellide bu kadarinada pes yani.

Ben nerede ise izlemiyorum. 5 isim say deseniz sayamam. ama tanıtımlarda olsun, bazen zaplamalarda olsun oyunlar göruyorum. O bahsedilen oyunlar illaki belirli bir enerji ister, Askerlik yapanlar bilir koşturmacalar, yada hafif spor yapmalar bile enerjisiz olmaz. Enerji içince su + besin yemek gerekli. Öyle 24 saat adam aç, yok 1 hafta hindistan cevizi yemiş, adam kişi başı 100 gr balık yemiş olmaz... Ertesi gün ağır oyunlarda saatlerce güneş altında yarışıyorlar... aç adam yada enerji almayan adam yapamaz. kurmaca oluğu zaten besbelli

bunun gerçek olduğuna inanan var mıydı ki : )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri