│Tadilat Dolayısıyla Toplu Kanal Satışı│

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

daralll

Guest
Az birikmişleri ödeyebilmek ve sonrasında kendimi nadasa bırakmak için kanalları toplu olarak satıyorum.tek tek hepsine fiyat belirlemek zor olduğu için satış toptandır.

Kanal Adi : (Satış sonrası)
Kanal Kategorisi : (birden çok)
Kanal Dili : (3-4 dil)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (listede yazıyor)
Abone Sayisi : (toplam 6K)
izlenim Sayisi : (Toplam 3.5M)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (değişken)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Yeşil
Kanal Satis Fiyatiniz : 2300 TL.

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Resimlerde de görüldüğü gibi kanalların çoğu 2006-2008 kanallarıdır...grup kısmında adsense değil de ay ismi yazanlar adsenseye bağlı değildir(30tanesi adsenseye bağlı değildir)Her çeşit kanal vardır...Toplamda 2300 civarı videonuz olacak.Günlük kazancı yok bilin...tek tek ne kazandırır ben de bilmiyorum :D belki tek kanal bile bu parayı çıkartır.

Şu ana kadar sattığım kanalları alanların %90ı kara geçmiştir ;)
Alana hayırlı olsun.

Son düzenleme:
ah yt ah
hayırlı satışlar abi kesinlikle alan kişi karlı çıkacaktır bu işten

Alan baya karlı çıkacak gibi duruyor hayırlı satışlar.

Öncelikle hayırlı satışlar hocam. Sadece 3 ve 9 sıra numaralı kanalı almak istesem oluru yok mudur ? Adsense bağlı olmasını istemiyorum çünkü.

Günlük izlenme 500 üstü olan kaç kanal var satmak istersen bunları alabilirim anlaşabilirsek.

Günlük izlenme 500 üstü olan kaç kanal var satmak istersen bunları alabilirim anlaşabilirsek.

yarısı 500 üzeri,resimlerde de görüldüğü gibi.

arkadaşlar ben bunları tek tek satmakla yada grup grup satmakla uğraşmayacağım.elimdeki listeyi temizlemek için toptan satıp,az kafa dinleyip sonrasında sıfırdan başlayacağım.siz şimdi izlenimi yüksek diye şu kanalı ver dersiniz tbm si düşük bir içeriğe denk gelir,uğraş dur.

bu şekilde toplu olunca alan zarar etmez.birinden birinin kazancı bile bu iyatı rahat çıkarabilir.bende mahcup olmamış olurum.alan da hayrını görmüş olur.

şimdi 50 kanalda ne var bakamayacağım ama uzun çalışmaya dikkat ederim.zaten arada ki film kanalları zarar ettirmez.

Hocam adsenseye bağlı kanalları nasıl ekleyeceğiz başka adsenseye ? Kanal bağlama sorunu vardı , kanal taşıma sorunsuz mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri