Tahmini kazançlar da 8 gündür "yok" yazıyor.

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Merhabalar ben bu işe Muslera06'nın youtube'a eklediği videolar sayesinde 8 gün önce başladım ama tahmini kazançlar bölümünde hiç para görebilmek nasip olmadı bendeki sorun nedir acaba ? Bir arkadaşım daha var oda başladı böyle ama ona geliyor ayarlarıma baktırdım ona bir sorun yok dedi çözemedi oda. Umarım aranızdan çözen olur bir kaç gündür videoda eklemiyorum şu işi yapabilsem bir yığın video var upload ediceğim bilgisayarımda şuan 60 video var kanalda anlıyan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim :/

Hocam kanal adınızın olduğu kısımları silip bence tekrardan resimlerinizi koyun.Daha sonradan başınız ağrıyabilir yoksa.

Adsense den takip et Mustafa kardes..birde bu 1200 izlenim hangi ülkelerden gelmis en cok? Cogunlukla Türkiye olmasin ? Türkiye de reklam cikmiyor biliyosun..

Bu arada o izlenim cok cok az, hersey normal bile olsa orda belki 0,30-0,80$ yazacakti.(izlenimler yurtdisi olsa yani)

benim içerik ingizlice 3k gösterim var gene hiçbirşey yok.

Adsense den takip et Mustafa kardes..birde bu 1200 izlenim hangi ülkelerden gelmis en cok? Cogunlukla Türkiye olmasin ? Türkiye de reklam cikmiyor biliyosun..

Bu arada o izlenim cok cok az, hersey normal bile olsa orda belki 0,30-0,80$ yazacakti.(izlenimler yurtdisi olsa yani)

Adsense'den de takip edilmiyor içerik barındırıcı gözükmüyor diğer tüm ayarlar uygun 100 izlenim dahi olsa kazancın yansıması gerekiyor diye biliyorum Kanalda türkiye içerikli videoda var yabancı içeriklide yabancı içerik daha ağır basıyor tabii reklamların çıktığındanda eminim :/

O zaman sorunun kaynagina gitmek lazim, neden icerik barindiricilari gözükmüyor , adsens te. Önce bunu bulmak lazim? Benim yeni hesap olmadigi icin bu adsensteki yeni sorunlari bilemiyorum.

Ana Sayfa/Performans Raporları/Soldaki Menüde Ürünler/Sayfanın Ortasında İçerik Barındırıcıları için AdSense

Bir bu yolu deneyin bakalım İçerik Barındırıcıları için AdSense görünecek mi?

İçerik Barındırıcıları için AdSense bölümünün görünmeyişi 1 Nisan'dan sonra açılan hesaplarla ilgiliyse aşağıdaki açıklama her şeyi anlatıyor galiba. Özellikle 3. maddedeki parantez içerisinde yazılı olan bölüme dikkat! Anladğım şey şu ki artık her şey YouTube Analytics'ten takip edilecek (Şu an bu veriler gecikmeli olark geliyor). Adsenste sadece ay sonu Ödemeler bölümünde Kazançlar - YouTube şeklinde görünecek.

GOOGLE AÇIKLAMASI:

Kesinleşmiş kazançları AdSense hesabınızda bulabilirsiniz. Hesabınız ödeme eşiğine ulaştıysa Ödeme Geçmişi sayfanızda ayrıntılı kazanç bilgilerinizin yer aldığı bir bağlantı yayınlanır.

YouTube ödemelerinizi görmek için:

1- AdSense hesabınızda oturum açın.
2- Sol kenar çubuğunda Ödemeler'i seçin.
3- Herhangi bir aya ait YouTube kazançlarınızı görmek için o ayın altında "Kazançlar - YouTube"a bakın. Bu, (daha önce "İçerik Barındırıcıları için AdSense" olarak listelenen) YouTube AdSense kazançlarını içerir.
AdSense'teki diğer raporlar (ör. performans raporları) YouTube kazançlarınızı içermez. Ayrıntılı YouTube finansal performansınızı görüntülemek için lütfen YouTube Analytics'i ziyaret edin.

Sonuç olarak bu ayın bitmesiyle neyin ne olduğunu anlayacağız.

İçerik Barındırıcıları için AdSense bölümünün görünmeyişi 1 Nisan'dan sonra açılan hesaplarla ilgiliyse aşağıdaki açıklama her şeyi anlatıyor galiba. Özellikle 3. maddedeki parantez içerisinde yazılı olan bölüme dikkat! Anladğım şey şu ki artık her şey YouTube Analytics'ten takip edilecek (Şu an bu veriler gecikmeli olark geliyor). Adsenste sadece ay sonu Ödemeler bölümünde Kazançlar - YouTube şeklinde görünecek.

GOOGLE AÇIKLAMASI:

Kesinleşmiş kazançları AdSense hesabınızda bulabilirsiniz. Hesabınız ödeme eşiğine ulaştıysa Ödeme Geçmişi sayfanızda ayrıntılı kazanç bilgilerinizin yer aldığı bir bağlantı yayınlanır.

3- Herhangi bir aya ait YouTube kazançlarınızı görmek için o ayın altında "Kazançlar - YouTube"a bakın. Bu, (daha önce "İçerik Barındırıcıları için AdSense" olarak listelenen) YouTube AdSense kazançlarını içerir.
AdSense'teki diğer raporlar (ör. performans raporları) YouTube kazançlarınızı içermez. Ayrıntılı YouTube finansal performansınızı görüntülemek için lütfen YouTube Analytics'i ziyaret edin.

hocam adsense hiç bir şey gözükmüyor rapor yok veriyok para yok hep bu ne yaparsa yapalım oraya girekşm buraya girelim yok
analitc ise vidolarım ne kadar izlendiği gösteriyor ama toplam kazancı tıklayınca içerik 1-2 içinde falan bir şeyler diyor 2 haftadır yani hep negatif

GOOGLE AÇIKLAMASI:

Usta dediklerini yaptım birbir ama yok yine çıkmıyor kazanç v.s ayın 30 una gelmişiz zaten bekliyelim bir iki gün daha öyleyse ben birşey değişeceğini sanmıyorum çok istisnai durum sanki bu sorun, ama bir çok kişide oluşmaya başlaması tuhaf.

Birde hesap ayarlarında: Etkin ürünler: İçerik - 68% yayıncı gelir payı

yazıyor bu normal mi ?

Birçok kişide oluşmaya başlamasını bence iyiye yormak lazım. O halde bu sorun yavaş yavaş genel bir sorun haline geliyor. Sorun genel hale gelirse düzelmesi yakınlaşır diye düşünüyorum.

hocam adsense hiç bir şey gözükmüyor rapor yok veriyok para yok hep bu ne yaparsa yapalım oraya girekşm buraya girelim yok
analitc ise vidolarım ne kadar izlendiği gösteriyor ama toplam kazancı tıklayınca içerik 1-2 içinde falan bir şeyler diyor 2 haftadır yani hep negatif

Sen kanalını adsense bağladın mı? Bu sorun sanki bağlanmadığını gösteriyor. Ben de az önce kanallarımdan birini kontrol ederken izlemenin yansıdığını fakat kazancın "yok" olduğunu gördüm. Hemen adsense ilişkisine baktım. O kanalı adsense bağlamadığımdan kazanç gelmiyor.

Hayır bağladım etkin yazıyor hesap adı felanda uyuşuyor ben para kazanma ayarlarında şu ayara tıklamıyorum peki bunda sorun olur mu ? Videolarda bir ürün yerleşimi var buna tıklamıyorum ve şu ikisinde tıklı kalıyor.(Yer paylaşımlı video içi reklamlar ve
Akışta TrueView (TrueView in-stream) reklamları)

Hayır bağladım etkin yazıyor hesap adı felanda uyuşuyor ben para kazanma ayarlarında şu ayara tıklamıyorum peki bunda sorun olur mu ? Videolarda bir ürün yerleşimi var buna tıklamıyorum ve şu ikisinde tıklı kalıyor.(Yer paylaşımlı video içi reklamlar ve
Akışta TrueView (TrueView in-stream) reklamları)

Doğru, sadece ikisi tıklı kalmalı.

https://www.youtube.com/account_monetization

Kanala giriş yapmış vaziyetteyken yukarıdaki adrese gir bakalım. Orada Hesap durumu başlığının altında hesabınız etkinleştirildi yazar ancak bu yeterli değil.

Hesap Durumu başlığının altında bir de AdSende İlişkisi yazar. Orada da "İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı." şeklinde bir ibare olmalı.

O adreste Hesap Durumu başlığından sonra bir de aşağıdaki gibi bir şeyler var mı yok mu?

AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

kardeş sorunun genel oldugunu düşünüyorum yeni açılan hesaplar youtube desteksiz açılıyor istediğin kadar uğraşsanda olmuyor bugün yeni bi hesap daha açtım ondada veri yok diyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri