Tahmini Kazançlar Yansıdı Hayırlı Olsun

• Kullanıcı syklops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

syklops

Kayıtlı Üye
Beyler, az önce baktım tahmini kazançlar youtube/anaylistic te gözüktü, hayırlı olsun herkese...

nasıl yani adsensemi demek istediiz acaba bende hala yansımadı .

nasıl yani adsensemi demek istediiz acaba bende hala yansımadı .

yok öyle degil hocam, youtube analisticten baktıgımızda tahmini kazanç sıfırdı kaç günden beri, birçok kişi 7 mayısı beklerken bugün kazanç gözüktü, durum bu

Hocam 7 mayis tarihi Adsens deki tahmini kazanclar biz onu bekliyoruz..Orasi asil düzeltmelerin yapildigi yer..Bu ay tabiki bazi seyler degisik olacak , su 1 Nisandan beri degisen durumdan dolayi ama...Formulü oturtmak icin 7-8 mayisa kadar beklememiz gerekir diye düsünüyorum..

Son 30 gün (2 Nis 2013 – 1 May 2013)
Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

halen birşey yok yaw

beyler bu adsense kazanç + youtube kazancımı olacak ? yoksa bi tek youtubedeki kazançlarmı adsenseye gececek adsense bize birşey verecekmi ?

vazgeçtim açtım,sildim :) bakıyım kim ne yazacak.

Arkadaşlar forumda bahsedilen 7 Mayıs meselesi e-trader'in de belirttiği gibi şu açından önemlidir:

Google, 1 Nisan 2013 itibariyle Youtube kazanç sisteminde değişikliğe gitti. Eskiden kazançlar anlık olarak adsense paneline yansırken 1 nisandan itibaren "Tahmini Kazançlar" yansımamaya başladı. Adsense de sadece toplam kazançlar görünüyor, ancak önemli olan tahmini kazançlar ise ay sonunda yansıyacak dendi.

1 Nisan değişikliğinde merak konusu olan şeyse para sekmesi devre dışı kalan, kapanan kanallardan veya silinen videolardan gelen tık ücretlerinin google tarafından bize verilip verilmeyeceğidir. İşte bu da ay sonunda belli olacaktı ki ay bitmesine rağmen adsense'de hala hareket yok.

Her ayın yedisi, adsense de tahmini kazançların kesinleşme tarihidir. Ay sonunda, nisan ayının kazançları tahmini olarak adsense yansımadığı için artık 7 mayısta kazancın kesinleşmesini bekliyoruz. Yani anlayacağınız 7 mayısta hesap kesinleştiğinde herhangi bir nedenle kapanan kanalların veya silinen videoların para kazandırıp kazandırmayacağını anlayacağız.

Ayrıca youtube analytics kısmındaki tahmini kazançlar bende hiç gitmedi. Bize de oradakinin adsense yansıyıp yansımayacağı önemli zaten. Yani önemli olan youtube analytics te gözükmesi değil, gözüken miktarın adsense yansıması...

Manayla bir çok şey öğrenmiş olduk :) ben 23 nisanda ikinci kanalı açmıştım, bu zamana kadar tahmini kazançlar dahil hiçbir şey gözükmüyordu, bugün gözüktü, neyse son günlerde hareketlilik var youtube da iyi iyi :)

arkadaşlar benimde tahmini kazançlarda bir şey ben bu gidişle hesap satın alıcam ayın 7 kadar bir şey olmassa öyle yapıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri