Tahmini Kazançlara Nasıl Bakılır ?

kesinleşmiş kazançlar genelde bunun kaçta kaçı kadar oluyor?

yardım 11.88 tl var adsense tahmini kazancımda pin gelecegini nasıl ögrene bilirim ??

eline sağlık üstad bende korkuyordum tek hesabı tl geçmeyen benmiyim diye seninde dolardaymış halen :)

10 Dolar 20 tl ye deger olduguna göre şimdi anladım bende 10 tl olunca PIN gelcek die sordum cevap icin tessekürler

adsense nin yeni ara yüzünde günlük kesin kazançlar nerden görünüyor arkadaşlar???
edit:hallettim :)

adresine tıkla öğren arkadaşım sık kullanılanlara ekleyip devamlı bakabilirsin banada ShineAizen arkadaşımız öğretmişti

valla çok saolun bunu öğrendiğim iyi oldu :) bende bu ay için 1.269.240tl yazıyor daha yeniyim ama 100bin izlenme 2444 tıklama var bu ay bu rakamı verirmi ?

Arkadaşlar Tüm Raporları Görüntüle dedikten sonra gelen İçerik Barındırıcılar için Adsense kısmı bende gözükmüyor.

Geçen ay böyle bi sorunum yoktu ama şu anda bulamıyorum bu kısımı.

Tahmini kazançlarıma ve gün ve gün nerden bakabilirim?

Kendimi sorumun cevabını kendim vereyim. Partnerler ile haşır neşir ola ola Adsense kullanmayı unutmusum. Ürünler kısmına basmayı es geçiyormuşum, sol menüden.

Son düzenleme:
Benim günlük 80 bin izlenme var ama kazanç günlük 15-20Tl civarı :D

arkadaşlar youtube analyticste 34 dolar gözüken toplam kazancım, andsense'de 53 dolar gözüküyor.

hangisini doğru olarak kabul etmeliyim?

mesaj 33 yaş 33 Subliminal :cool:

hoca verdiğiniz adreste analistik var ama para bölmü 0 gözüküyor her günün içerik barındırıcı da yok nasıl bulcaz

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Arkadaşlar yardımcı olacak varmı adsense konusunda içerik barındırıcı çıkmıyor artık ve günlük kazançları 0 gösteriyor nasıl bakılacak bilenler yazarsa sevinirimHızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Merhaba arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlar bilmiyor olabilir. Tahmini kazanç nasıl bakıldığını göstereceğim.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

içerik barındırıcı yok benim yeni arayüzde

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:50 ----------

adsense nin yeni ara yüzünde günlük kesin kazançlar nerden görünüyor arkadaşlar???
edit:hallettim :)

nasıl hallettiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri