Takılmalık Travian Pvp Açtım

Şu benim köyleri yıkan göztepeli arkadaş... :)
Tek başına mı oynayacaksın oyunu be kardeşim...
Ben zaten kimse yok şöyle eski günlerdeki gibi 30-40 köy rahat rahat yaparım diye oyuna girdim. Adama yememiş içmemiş asker basmış.

Server sahibi dostum senin hesap hangisi oyunda?

Ben zaten kimse yok şöyle eski günlerdeki gibi 30-40 köy rahat rahat yaparım diye oyuna girdim. Adama yememiş içmemiş asker basmış.

hocam valla hakkınızı helal edin ya can sıkıntısı uykum yok diye girdim zaten oyuna 1 günlük oynucam diye hırs yaptım baya kimi gördüysem saldırdım zamanında içimde kalmıştı valla kusura bakmayın :)

Hocam ben oynamıyorum. Benim oynamam etik olmaz.

şuan 4 online var hocam biraz daha kalabalık olsak güzel olucak :)

Hocam daha dün akşam online olan bir server ama öyle düşün. Bence gayet iyi durumda kalabalıklaşır yavaştan

hocam valla hakkınızı helal edin ya can sıkıntısı uykum yok diye girdim zaten oyuna 1 günlük oynucam diye hırs yaptım baya kimi gördüysem saldırdım zamanında içimde kalmıştı valla kusura bakmayın :)

Kardeş saldırıyosun eyvallahta adam takılmalık demiş sen bildiğin asker basmaya girmişin içeri :)

Hangi serverda harcadılar kardeşim seni anlat bana, bu kadar kin normal birşey değil :) :)

Hocam daha dün akşam online olan bir server ama öyle düşün. Bence gayet iyi durumda kalabalıklaşır yavaştan

hocam ben dün girdiğimde ve 1 saat sonrasında 10 kişi onlinedı. şuan az kişi olmasında benim de payım vardır. sizde hakkınızı helal edin hocam biraz ekmeğinize taş koydum :)

---------- Spam Engelliyici 11:06 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

Kardeş saldırıyosun eyvallahta adam takılmalık demiş sen bildiğin asker basmaya girmişin içeri :)

Hangi serverda harcadılar kardeşim seni anlat bana, bu kadar kin normal birşey değil :) :)

hocam normal tr serverinde 4x te filan hep oynuyordum 1 hafta en fazla sürüyordu büyük balık küçük balığı yiyordu bu sefer hırs yaptım büyük balık olmak için :)

Dostum korunma süresini arttır 3 saat sonra adam haçlı ordusu gibi saldırıyor millete [emoji4]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sileceğim onları tüm serverdan merak etme hocam:)

[MENTION=17224]apocado35[/MENTION]
Bu arkadaşın hesabını kökten sil :):)
adam mancınıkla beni mahvetti. Video renderlarken iki oynayım dedim benim psikolojimi bozdu bu arkadaş. Şikayetçiyim :(:(
[MENTION=25707]FaBemol[/MENTION] Bence server resetle ve korunma süresini 6 saat yap.
Forumdaki arkadaşlar da katılsınlar biraz makara yapalım

[MENTION=17224]apocado35[/MENTION]
Bu arkadaşın hesabını kökten sil :):)
adam mancınıkla beni mahvetti. Video renderlarken iki oynayım dedim benim psikolojimi bozdu bu arkadaş. Şikayetçiyim :(:(
[MENTION=25707]FaBemol[/MENTION] Bence server resetle ve korunma süresini 6 saat yap.
Forumdaki arkadaşlar da katılsınlar biraz makara yapalım

hakkınızı helal edin hocam oyun sonuçta :) ama dediğiniz mantıklı bence de öyle olsa daha iyi olur

hakkınızı helal edin hocam oyun sonuçta :) ama dediğiniz mantıklı bence de öyle olsa daha iyi olur

Helali hoş olsun kardeşim ayıp ediosun :)
Ben 10 yıl önce oynuyordum bu oyunu, o zamanlar para da harcardık. İnternet cafe işletiyordum 7/24 hesabın başında birileri oluyordu. Unuttuk tabi oyunu falan.

Hata bende tahmin edemedim telafisini ederiz ilerleyen zamanlarda. Şimdilik sizden tek dileğim tartışmasız, hakaretsiz, güzel keyifli bir oyun

Helali hoş olsun kardeşim ayıp ediosun :)
Ben 10 yıl önce oynuyordum bu oyunu, o zamanlar para da harcardık. İnternet cafe işletiyordum 7/24 hesabın başında birileri oluyordu. Unuttuk tabi oyunu falan.

aynen öyle hocam benim de baya olmuştu ama ben o kadar profesyonel değilim bu oyunda. ilk kez reisle köy aldım siz düşünün yani :)

Hata bende tahmin edemedim telafisini ederiz ilerleyen zamanlarda. Şimdilik sizden tek dileğim tartışmasız, hakaretsiz, güzel keyifli bir oyun

hocam bence resetleyip tekrardan açıp 6 saatlik koruma eklerseniz daha iyi olur. hem şuan online sayısı az zaten daha fazla kullanıcı gelir hem de eşit bi şekilde oynamış oluruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri