ilk linki düzenle kardeşim hatalı link w koyman lazım
Sağolasın hocam hallettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk linki düzenle kardeşim hatalı link w koyman lazım
beyler yok mu başka oynayan zaman öldürelim biraz![]()
ytpara'dan 15-20 üye var sanırım hocam![]()
Şu benim köyleri yıkan göztepeli arkadaş...
Tek başına mı oynayacaksın oyunu be kardeşim...
Ben zaten kimse yok şöyle eski günlerdeki gibi 30-40 köy rahat rahat yaparım diye oyuna girdim. Adama yememiş içmemiş asker basmış.
Server sahibi dostum senin hesap hangisi oyunda?
Şu benim köyleri yıkan göztepeli arkadaş...
Tek başına mı oynayacaksın oyunu be kardeşim...
Ben zaten kimse yok şöyle eski günlerdeki gibi 30-40 köy rahat rahat yaparım diye oyuna girdim. Adama yememiş içmemiş asker basmış.
Server sahibi dostum senin hesap hangisi oyunda?
şuan 4 online var hocam biraz daha kalabalık olsak güzel olucak![]()
hocam valla hakkınızı helal edin ya can sıkıntısı uykum yok diye girdim zaten oyuna 1 günlük oynucam diye hırs yaptım baya kimi gördüysem saldırdım zamanında içimde kalmıştı valla kusura bakmayın![]()
Hocam ben oynamıyorum. Benim oynamam etik olmaz.
Hocam daha dün akşam online olan bir server ama öyle düşün. Bence gayet iyi durumda kalabalıklaşır yavaştan
Kardeş saldırıyosun eyvallahta adam takılmalık demiş sen bildiğin asker basmaya girmişin içeri
Hangi serverda harcadılar kardeşim seni anlat bana, bu kadar kin normal birşey değil![]()
![]()
Dostum korunma süresini arttır 3 saat sonra adam haçlı ordusu gibi saldırıyor millete [emoji4]Hocam ben oynamıyorum. Benim oynamam etik olmaz.
Hocam daha dün akşam online olan bir server ama öyle düşün. Bence gayet iyi durumda kalabalıklaşır yavaştan
Dostum korunma süresini arttır 3 saat sonra adam haçlı ordusu gibi saldırıyor millete [emoji4]
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam direkt mancınıkları kaldıracağım oyundan onunla uğraşıyorum şuan
hocam o zaman saray veya köşkü de yıkamayacağımız için köy de alamayacağız
Hocam pvp server ama bu mancınık olursa oyunun suyu çıkar. Şuan bir kontrol eder misiniz basabiliyor musunuz mancınık
yok hocam fiyatları arttığı için basılmıyor ama 3k mancınık duruyor hala bende![]()
Sileceğim onları tüm serverdan merak etme hocam![]()
[MENTION=17224]apocado35[/MENTION]
Bu arkadaşın hesabını kökten sil
adam mancınıkla beni mahvetti. Video renderlarken iki oynayım dedim benim psikolojimi bozdu bu arkadaş. Şikayetçiyim
[MENTION=25707]FaBemol[/MENTION] Bence server resetle ve korunma süresini 6 saat yap.
Forumdaki arkadaşlar da katılsınlar biraz makara yapalım
hakkınızı helal edin hocam oyun sonuçtaama dediğiniz mantıklı bence de öyle olsa daha iyi olur
Helali hoş olsun kardeşim ayıp ediosun
Ben 10 yıl önce oynuyordum bu oyunu, o zamanlar para da harcardık. İnternet cafe işletiyordum 7/24 hesabın başında birileri oluyordu. Unuttuk tabi oyunu falan.
Hata bende tahmin edemedim telafisini ederiz ilerleyen zamanlarda. Şimdilik sizden tek dileğim tartışmasız, hakaretsiz, güzel keyifli bir oyun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.