Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arada Bilgilendirme Yapayım Arkadaşlar Son Dakika:
Halk Direnişe Devam Ediyor - çArşı Grubu Siyah Spreylerle Polisin Gaz Maskesini Siyaha Boyayıp Maskeleri Çıkartırıyor :):) YARATICILIKTA SINIR YOK ! DEVAM :D HALKIN SOLDUĞU GAZI BİRAZDA ONLAR SOLSUN :)

---------- Mesaj saat 21:28:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:38 civarında gönderildi. ----------

bir ekleme daha forumdaşlar gözaltına alınan tanıdığınız akrabanız abiniz kardeşiniz aileniz varsa ( GÖNÜLLÜ AVUKATLAR İÇİN: 05365188859 05555608690 05307652070 05064431259 05332064247 05324050923 05072227282 ) Bu SON MESAJIM ! ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER !
Akın var akın! güneşin zaptı yakın!

BLnRFQ6CIAA5S2A.jpg:large

Millet artık başbakana iyi bir mesaj vermiştir umarım.

Hakkını aramayan Hakkının yanında diğer canlılaları sana emanet olarak bırakılan ve verilen ağaçları hayvanları korumayan bir insan olamaz! TAM DESTEK

Padişahımız kararını vermiş çoktan yaptırır ve 2 gün sonra unutulur gider.Kpss kopya sıkandalında ÖSYM ye laf atan ********dir dedi o günden sonra Turkiye konusunda hiç bir şey ilgimi çekmiyor.İnsan doğup büyüdüğü ülkeden nefret eder mi bu adam ettirdi işte.

Ne kadar da çevreci olduk bir anda hayret. Yediğinden, içtiğinden arta kalanı umarsızca ortalığa atan,arabası temiz kalsın diye çöpünü dışarı atan bir milletken anında çevreci kesildik.Korkum odur ki Taksim bahanesi birilerine yaradı.35 yıldır İstanbulu bilen tanıyan biriyim afedersiniz pek çok yerini *** götürüyor.Yoksa ben mi yanlış görüyorum.Bu arada söz konusu eylemleri yapan veya ön ayak olanları, fitili ateşleyenleri 1 Mayıs vb. eylemlerde de parklardaki çiçekleri dahi yolarken görüyoruz.Hadi hayırlısı arap baharı bize de geldi.Birileri kıs kıs gülerken yine oyuna geldin ey halkım.

Ne kadar da çevreci olduk bir anda hayret. Yediğinden, içtiğinden arta kalanı umarsızca ortalığa atan,arabası temiz kalsın diye çöpünü dışarı atan bir milletken anında çevreci kesildik.Korkum odur ki Taksim bahanesi birilerine yaradı.35 yıldır İstanbulu bilen tanıyan biriyim afedersiniz pek çok yerini *** götürüyor.Yoksa ben mi yanlış görüyorum.Bu arada söz konusu eylemleri yapan veya ön ayak olanları, fitili ateşleyenleri 1 Mayıs vb. eylemlerde de parklardaki çiçekleri dahi yolarken görüyoruz.Hadi hayırlısı arap baharı bize de geldi.Birileri kıs kıs gülerken yine oyuna geldin ey halkım.

iş sadece çevrecilikte bitmiyor,

--

Arkadaşlar elimde olsa ülke dışına çıkarım yemin ederim yurt dışında bize bizim ülkemizdekinden daha fazla önem veriyorlar..

Bir kaç saat önce bende gittim kalp hastasıyım gaz bombası atılınca kendimden geçmişim yeni ayağa kalkabildim.

iş sadece çevrecilikte bitmiyor,

--

Arkadaşlar elimde olsa ülke dışına çıkarım yemin ederim yurt dışında bize bizim ülkemizdekinden daha fazla önem veriyorlar..

Bir kaç saat önce bende gittim kalp hastasıyım gaz bombası atılınca kendimden geçmişim yeni ayağa kalkabildim.

Yok canım çevre bahane diyorum zaten.Bu gidişle fırsatı değerlendirecek olan terör grupları olaylara daha bir katılım gösterince emin ol çok güzel gezilecek parklarımız olacak.Şu an birilerinin arayıp da bulamadığı fırsatlar altın tepside sunuluyor.

Yok canım çevre bahane diyorum zaten.Bu gidişle fırsatı değerlendirecek olan terör grupları olaylara daha bir katılım gösterince emin ol çok güzel gezilecek parklarımız olacak.Şu an birilerinin arayıp da bulamadığı fırsatlar altın tepside sunuluyor.

Böyle diye diye sindirdiler arkadaş zaten.Aman milletin galeyanına gelmeyin aman öyle aman şöyle başımızdakide padişah kesildi bu sayede.

Böyle diye diye sindirdiler arkadaş zaten.Aman milletin galeyanına gelmeyin aman öyle aman şöyle başımızdakide padişah kesildi bu sayede.

Kesinlikle katılıyorum sana [MENTION=1171]Line[/MENTION];

---------- Mesaj saat 22:26:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:39 civarında gönderildi. ----------

Konuya hakim değilsiniz sanırım benim yazdığım ilk mesaja bakın isterseniz benim gibi olan onlarca insan var.

---------- Mesaj saat 22:26:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:28 civarında gönderildi. ----------

426676_10151638253695932_2145240239_n.jpg

Bu topiğe son mesajımdır. Zaten rahatsızım sağolsunlar...

Sansüre bak arkadaş.Olayları norveç televizyonundan izliyoruz.Yazık valla.

VGTV

Son dakika istanbulda taksim meydani ve istiklal caddesi ve dolmabahce üstünden helikopterler ile gaz bombasi ve plastik mermi atiliyor ...!!!

Orantısız güç kullanan polis'in ağzını burnunu kırsalar içim soğur ama bekliyorum bakalım canlı yayında sabır sabır

Polise uzanan eller kırılsın, kurusun, taş olsun. İsyancı adiler. Polisin işi gücü yok durduk yere sizinle uğraşıcak.

Cevap: Re: Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Polise uzanan eller kırılsın, kurusun, taş olsun. İsyancı adiler. Polisin işi gücü yok durduk yere sizinle uğraşıcak.

Polise uzanan el yokki.Polisin eli millete uzanıyo.Olaydan bi habersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri