Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları yapanlar bırılerının kışkırtamasına dayanarak show amaçlı ordalar hangılerı o agaçları bılıyor hangılerı o parkın yerını bılıyor emınımkı sorsan doğru duzgun tarıf bıle edemeyenler çıkar,buralarda ağaç park bahane maksat turkiyenin huzur ve guven ortamını bozmak,nasıl daha 15-20 gun once bır ses getırmeye çalıştıysalar başarılarına ulaşamayınca sımdı bunu bahane edıp ınsanlarımızı kullanıyorlar,ben bu oyunlara gelmememızı sağduyulu davranmaktan yanayım.

'Zulme sessiz kalmak zalimin yanında yer almaktır!' Ama benim anlayamadıgım tek nokta şu.Bu eylemler yılbaşı kutlamaları için kesilen yüzbinlerce ağaç zamanı neden yapılmıyor? Ve az da olsa bunun altında devlete karşı bir provake olarak görüyorum.Aralarında gerçekten doğa sevgisi adı altında samimice bunu yapanlar var ancak hükümetle halkı karşı karşıya getirenlerede müstahaktır.

Polis PKKlıya yapamadığını millete yapamya başladı.Sokaklar gaz bombası kapsülüyle doldu + plastik mermiyle ateş ediyorlar polisler.

Ayrca bu olayların çıkış kaynağı başbakanın " biz kararı verdik yapacağız " demesi oldu. İnsanlar artık koyun gibi güdülmekten bıktılar buda bahanesi oldu.

Bunları yapanlar bırılerının kışkırtamasına dayanarak show amaçlı ordalar hangılerı o agaçları bılıyor hangılerı o parkın yerını bılıyor emınımkı sorsan doğru duzgun tarıf bıle edemeyenler çıkar,buralarda ağaç park bahane maksat turkiyenin huzur ve guven ortamını bozmak,nasıl daha 15-20 gun once bır ses getırmeye çalıştıysalar başarılarına ulaşamayınca sımdı bunu bahane edıp ınsanlarımızı kullanıyorlar,ben bu oyunlara gelmememızı sağduyulu davranmaktan yanayım.

yuh artık bilinç altınız cürümüş demi bunuda mualifter, iç düşmanlar,mosad,cıa,pkk,dhkp-c,bunlar var demi altında herkes sagduyulu olsun evinde otursun. aslında bunların hepsi provakasyon demi?

bence gidin ve youtubeden video izleyin ne bilim video felan uplayın.

'Zulme sessiz kalmak zalimin yanında yer almaktır!' Ama benim anlayamadıgım tek nokta şu.Bu eylemler yılbaşı kutlamaları için kesilen yüzbinlerce ağaç zamanı neden yapılmıyor? Ve az da olsa bunun altında devlete karşı bir provake olarak görüyorum.Aralarında gerçekten doğa sevgisi adı altında samimice bunu yapanlar var ancak hükümetle halkı karşı karşıya getirenlerede müstahaktır.

halki hükümetle karşı karşıya getirmiyorlar polisi halk ile karşı karşıya getiriyorlar

BOŞUNA DEMİYORUZ ÜLKENİN TEK TAŞI TSK DİYE !
İŞTE ASKER HALK'A MASKE DAĞITIRKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAF !
POLİSİN YAPTIĞI B..u ASKER TEMİZLİYOR !

---------- Mesaj saat 21:01:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:33 civarında gönderildi. ----------

AFFINIZA SIĞINARAK EKLİYORUM Bİ ASKERİN YAPTIĞINA BAKIN BİDE POLİSİN YAPTIĞINA ! BUDA 'polis'in YAPTIĞI ! ( Yeşili Korumak İçin Direnen Amcanın Kulağı Koptu )

TSK'nın kurduğu JİTEM'i, katlettiği muhalifleri, katlettiği binlerce Kürd'ü, faili meçhullerini, astığı başbakanları, DARBELERİNİ unutmadık. Sen ne saçmalıyorsun quit?

Bugün taksimde evet polis terörü vardır ancak TSK ile polisi kefeye koysan polis peygamber kalır. Gaz maskesi veren gariban Anadolulu ere değil bu laflarım.
ya kötü niyetlisin ya çok bilgisiz yaşına göre

TSK'nın kurduğu JİTEM'i, katlettiği muhalifleri, katlettiği binlerce Kürd'ü, faili meçhullerini, astığı başbakanları, DARBELERİNİ unutmadık. Sen ne saçmalıyorsun quit?

Bugün taksimde evet polis terörü vardır ancak TSK ile polisi kefeye koysan polis peygamber kalır. Gaz maskesi veren gariban Anadolulu ere değil bu laflarım.

Jitem Konusuna Gelirsen Ohoo Bugün Burada Konuy Çok Uzar Arkadaşım.. Ben ne jitemciyim Ne Sağcıyım Ne Solcuyum ! Benim TSK'dan Ne Anlamla Bahsettiğimi Hangi Tarafla Anlıyorsunuz Bilmiyorum.. Bende Doğuda Askerlik Yaptım Yeni Geldim TSK'nin içinde Köstebek çok Ben Başlardan Bahsetmiyorum ASKER VE ÖZEL HAREKATTAN BAHSEDİYORUM ( ayrıca Jitem Artık Kalmadı Eski Konuları Harmanlarsak Altından Kalkamayız.. ) Ben Halkçıyım Arkadaşım Ben BAYRAĞIMI - EZANIMI - ASKERİMİ HİÇ BİRŞEYE DEĞİŞMEM.. BU KADAR BASİT.. NE ANLAMAK İSTİYORSAN ! İNADINA ANTİ-POLİS ! SÖZÜM MECLİSTEN İÇERİ ! (NOT: 90lı yılların POLİSLERİNE EMEKLİ POLİSLERE SAYGIM SONSUZDUR ! )

kötü niyetimi falan bırakın. Yalan söylüyor muyum ona cevap verin. Dediklerim yalan mı değil? O zaman tantana koparmayın.
Asker, polis, bürokratlar genel olarak o gururla facebookta ekledikleri tc devleti halkın dostu değildir. Biz de ne olursunuz bırakalım artık askerden ordan burdan medet ummayı. Biz halkız. Gücümüz yeter. Askere de polise de yaltaklanmayız.

biz dostu'da düşmanida iyi biliyoruz ! SIKINTI YOK ! BİZ HALKCIYIZ BELLİ KİŞİLERİN YAPTIĞINI HERKESE BAĞLAMAYIZ ! Herkes Bu Ülkenin Vatandaşı ! ( Gördüğüm Kadar Polisler Değil Sanırım )

Kötü niyetimi falan bırakın. Yalan söylüyor muyum ona cevap verin. Dediklerim yalan mı değil? O zaman tantana koparmayın.
Asker, polis, bürokratlar genel olarak o gururla facebookta ekledikleri TC devleti halkın dostu değildir. Biz de ne olursunuz bırakalım artık askerden ordan burdan medet ummayı. Biz halkız. Gücümüz yeter. Askere de polise de yaltaklanmayız.

dediklerin madalyonun bir yüzü öteki yüzünü görmek istemiyorsun çok derinlere giriyorsun burası yeri degil yok sa cevap çok senin zihniyetine,

Ya AKP'li olacaksın ya Kemalist ya da ırkçı. Bu üçünden başka yol yok mu yani? Başka bir alternatifimiz yok mu yönelecek? Üçünden birini seçmek zorunda mıyız? Neden var olan yollardan birini seçmektense kendimize ait bir yol oluşturmuyoruz artık diye soruyor bu topikteki son mesajımı atıyorum.

Ben taksime gidiyorum. Ulusalcılığa da, AKP'ye de, Neoliberal politikalara da ırkçı faşizme de hayır.

işte buna katılıyorum !

Arkadaşlar ortada haksız bir zulum var mı evet var.O halde konuyu saptırıp tartısmanın bir alemi yok.Buna bir dur denmesi lazım.Birlik olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri