Abim sen benim orada ne demek istediğimi anlamadın sanırım.Diyorum ki bizi zamanında arabistana yollayanalr bugün yeşillik isteiyenleride karadenize yollıocakalr.
karedenizdede yeşillik yokki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abim sen benim orada ne demek istediğimi anlamadın sanırım.Diyorum ki bizi zamanında arabistana yollayanalr bugün yeşillik isteiyenleride karadenize yollıocakalr.
Bunları yapanlar bırılerının kışkırtamasına dayanarak show amaçlı ordalar hangılerı o agaçları bılıyor hangılerı o parkın yerını bılıyor emınımkı sorsan doğru duzgun tarıf bıle edemeyenler çıkar,buralarda ağaç park bahane maksat turkiyenin huzur ve guven ortamını bozmak,nasıl daha 15-20 gun once bır ses getırmeye çalıştıysalar başarılarına ulaşamayınca sımdı bunu bahane edıp ınsanlarımızı kullanıyorlar,ben bu oyunlara gelmememızı sağduyulu davranmaktan yanayım.
'Zulme sessiz kalmak zalimin yanında yer almaktır!' Ama benim anlayamadıgım tek nokta şu.Bu eylemler yılbaşı kutlamaları için kesilen yüzbinlerce ağaç zamanı neden yapılmıyor? Ve az da olsa bunun altında devlete karşı bir provake olarak görüyorum.Aralarında gerçekten doğa sevgisi adı altında samimice bunu yapanlar var ancak hükümetle halkı karşı karşıya getirenlerede müstahaktır.

ya kötü niyetlisin ya çok bilgisiz yaşına göreTSK'nın kurduğu JİTEM'i, katlettiği muhalifleri, katlettiği binlerce Kürd'ü, faili meçhullerini, astığı başbakanları, DARBELERİNİ unutmadık. Sen ne saçmalıyorsun quit?
Bugün taksimde evet polis terörü vardır ancak TSK ile polisi kefeye koysan polis peygamber kalır. Gaz maskesi veren gariban Anadolulu ere değil bu laflarım.
TSK'nın kurduğu JİTEM'i, katlettiği muhalifleri, katlettiği binlerce Kürd'ü, faili meçhullerini, astığı başbakanları, DARBELERİNİ unutmadık. Sen ne saçmalıyorsun quit?
Bugün taksimde evet polis terörü vardır ancak TSK ile polisi kefeye koysan polis peygamber kalır. Gaz maskesi veren gariban Anadolulu ere değil bu laflarım.
kötü niyetimi falan bırakın. Yalan söylüyor muyum ona cevap verin. Dediklerim yalan mı değil? O zaman tantana koparmayın.
Asker, polis, bürokratlar genel olarak o gururla facebookta ekledikleri tc devleti halkın dostu değildir. Biz de ne olursunuz bırakalım artık askerden ordan burdan medet ummayı. Biz halkız. Gücümüz yeter. Askere de polise de yaltaklanmayız.
Kötü niyetimi falan bırakın. Yalan söylüyor muyum ona cevap verin. Dediklerim yalan mı değil? O zaman tantana koparmayın.
Asker, polis, bürokratlar genel olarak o gururla facebookta ekledikleri TC devleti halkın dostu değildir. Biz de ne olursunuz bırakalım artık askerden ordan burdan medet ummayı. Biz halkız. Gücümüz yeter. Askere de polise de yaltaklanmayız.
Ya AKP'li olacaksın ya Kemalist ya da ırkçı. Bu üçünden başka yol yok mu yani? Başka bir alternatifimiz yok mu yönelecek? Üçünden birini seçmek zorunda mıyız? Neden var olan yollardan birini seçmektense kendimize ait bir yol oluşturmuyoruz artık diye soruyor bu topikteki son mesajımı atıyorum.
Ben taksime gidiyorum. Ulusalcılığa da, AKP'ye de, Neoliberal politikalara da ırkçı faşizme de hayır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.