Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halka karşı atılan her adım havada kalmaya mahkumdur...
Battal Gazi

BLnlF0uCQAIFTFK.jpg:large

Yorum yok.

telefonla uğraşan Beşiktaş Son Barikat'tan Güzel Bi Kare Hep Böyle Olsun !

Bu konuda polisin haklı olduğunu savunanları gördükçe banlayacağım

Kardeş sen adamı ne diye banlıyosun?Polisin yaptığı yanlış ama burası forum farklı düşünceler de olacak.Şimdi senin o polisten ne farkın kaldı?

Cevap: Re: Taksim Gezi Parkı Türkiye genelinde eylem Zamanı

Polise uzanan eller kırılsın, kurusun, taş olsun. İsyancı adiler. Polisin işi gücü yok durduk yere sizinle uğraşıcak.

hocam siz suriyede yada mısırdamı yaşıyorsunuz burada millet park yıkılmasın diye eylem yapıyor sizde adiler diyip saçma sapan konuşuyorsunuz resmen burada rezillikten başka bişey yok sanki bundan 600 yıl öncesindeyiz öyle hareket ediyor yetkililer

Kardeş sen adamı ne diye banlıyosun?Polisin yaptığı yanlış ama burası forum farklı düşünceler de olacak.Şimdi senin o polisten ne farkın kaldı?

Orada insanlar doğa için mücadele verirken bir anda terörist muamelesi görüp darp edildi gaza maruz bırakıldı ve bugün ölenler oldu... Sen orada doğayı savunanlara isyancı adi diyorsan bu farklı düşünce değildir ;) Benim polisten en büyük farkım yalaka olmamam ve bir vicdanımın olması

Kardeş zaten ben polisin yaptığını savunmuyorum.Gavura vurur gibi kendi insanına vurmak gaz sıkmak nedir.İnan içimden burda olsa parçalarım diye geçiriyorum.Ama üstteki vatandaşın görüşü bizimle aynı değil diye banlamaman lazım.Düşüncesi bize göre yanlış olabilir.Gerek yok böyle olaylara...
Orada insanlar doğa için mücadele verirken bir anda terörist muamelesi görüp darp edildi gaza maruz bırakıldı ve bugün ölenler oldu... Sen orada doğayı savunanlara isyancı adi diyorsan bu farklı düşünce değildir ;) Benim polisten en büyük farkım yalaka olmamam ve bir vicdanımın olması

size sonuna kadar katılıyorum resmen avrupada bir kişi bu ülkeyi geri kalmış cahil olarak görüyor ve bencede sonuna kadar haklı

Konunun basindan beri Eylemi ne kadar savundugumu gormussundur. Fakat ben hicbir zaman genelleme yapmamayi ogrendim. Yani tum polisler bir degil. Evet her meslek dalinda curuk elmalar cikiyor maalesef. Oradaki polislerinde bir emir eri oldugunu unutmamak gerekiyor. Orada polis komserinden, komser bas.komserinden , bas. komser amirinden, amiri mudurunden , muduru genel mudurunden , genel mudurler validen , vali ic isleri bakanligindan , ic isleri bakanligi 'ninda kimden (kurum degil) emir aldigini biliyoruz. Emin ol oradaki polislerin en az %50 si bence durumdan hosnut degil. Ulke hukmetin anlattigi gibi maddi olarak iyi durumda degil maalesef. Bir polis bugun 2500 tl maas aliyor ve herhangi bir emire uymamasi demek ya maas cezasi demek(bugunku durumda kinama vs vermezler) ya da meslekten ihrac demek. Hakli bile olsa kime sikayet edecek ? Yine hukumetin elinde olan yargiyami sikayet edecekler ?

Orada unlulerin , colugun cocugun, genclerin sadece bu park icin gelenlerin disinda kotu niyetliler yok mu ? Bu durumdan faydalanmak istenen yokmu ? VAr tabiki ... Ama bu kisileri gorupte bana bu insanlar sadece siyasi amaclar icin gelmisler derseler bende o zaman tum polisleri 10 metre uzagindaki adama kafasina nisan alarak gaz bombasi atan polis ile (acimasiz , ........(bosluklari doldurun) bir tutarim...

Benim burada kotu niyetleri herkes disinda, hosuma giden sey 50 kisi ile baslayan bir eylemin onbinlerce kisiye, tum turkiyede yuzbinlerce kisiye ulasmis olmasi bana istenildigi zaman nasil birlik olunabilecegini tekrar hatirlatmasidir.

Konunun basindan beri Eylemi ne kadar savundugumu gormussundur. Fakat ben hicbir zaman genelleme yapmamayi ogrendim. Yani tum polisler bir degil. Evet her meslek dalinda curuk elmalar cikiyor maalesef. Oradaki polislerinde bir emir eri oldugunu unutmamak gerekiyor. Orada polis komserinden, komser bas.komserinden , bas. komser amirinden, amiri mudurunden , muduru genel mudurunden , genel mudurler validen , vali ic isleri bakanligindan , ic isleri bakanligi 'ninda kimden (kurum degil) emir aldigini biliyoruz. Emin ol oradaki polislerin en az %50 si bence durumdan hosnut degil. Ulke hukmetin anlattigi gibi maddi olarak iyi durumda degil maalesef. Bir polis bugun 2500 tl maas aliyor ve herhangi bir emire uymamasi demek ya maas cezasi demek(bugunku durumda kinama vs vermezler) ya da meslekten ihrac demek. Hakli bile olsa kime sikayet edecek ? Yine hukumetin elinde olan yargiyami sikayet edecekler ?

Orada unlulerin , colugun cocugun, genclerin sadece bu park icin gelenlerin disinda kotu niyetliler yok mu ? Bu durumdan faydalanmak istenen yokmu ? VAr tabiki ... Ama bu kisileri gorupte bana bu insanlar sadece siyasi amaclar icin gelmisler derseler bende o zaman tum polisleri 10 metre uzagindaki adama kafasina nisan alarak gaz bombasi atan polis ile (acimasiz , ........(bosluklari doldurun) bir tutarim...

Benim burada kotu niyetleri herkes disinda, hosuma giden sey 50 kisi ile baslayan bir eylemin onbinlerce kisiye, tum turkiyede yuzbinlerce kisiye ulasmis olmasi bana istenildigi zaman nasil birlik olunabilecegini tekrar hatirlatmasidir.

Emir büyük yerden diyip hoşnut olmayarak vatandaşa gaz sıkmak bence işin kolayına kaçmaktır. Duyduğuma göre 140 çevik kuvvet polisi ben yapamam dedikden sonra istifa etmiş olması gereken budur...

Bu ülkede polis olmayı sadece silah kullanabilmek ve orantısız güç için tercih edenlerin sayısı min %50'dir... Sabahın 9 undan beri olayları takip ediyorum polisler gaz tabancalarıyla resmen oyun oynuyormuş gibi hareket ediyor ve gene eminim yarısı bu işden zevk alıyor

İnsanoğlu her zaman emretmeyi ve zor kullanmayı sevmiştir

FGA yazdıklarına noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Ama aklıma da sürekli şu takılıyor.Düşün sen polissin tamam mı? Baban kardeşin vs gelmiş gezi parkına ağaçlar yıkılmasın park yok olmasın diye direniş gösteriyor.Şimdi sen emir diye annene babana kardeşine sıkabilir misin?

---------- Mesaj saat 23:36:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:40 civarında gönderildi. ----------

Emir kulu olduğunu her olayda söyleyip Allah'ın kulu olduğunu unutan polisler...

Bugün bu ülkenin ne aciz bi konuma düşürüldüğünü gördüm.
Polis vatandaşı korumak adına işe alınmış bir grup vatandaştır.
Başbakan kendini ne kadar kaf dağında oğlunun gemisi sayesinde Nuh sansa da her devrin kapanacağı gibi,kendisini yaratanın kendi devrini de kapatacağını biliyor olmalı...
Şuan polisler halkı değil de devleti koruyor.
Utanmadan askere dil uzatıyor.
Diyeceğim 2 söz var.
Hz.Muhammed : Kıyamet de kopsa elinizdeki fidanı toprağa dikin
Tayyip : Kıyamet kopsa da o ağaçlar sökülecek...

Diktanın,asıl hedefin ne olduğunun anlaşılamaması çok kötü.
Gerçekten nefsini terbiyeyle uğraşan,dini için cami yaptırmaya çalışan birinin bu olayı ideolojik bir savaşa çevirmeye çalışmasına anlam veremiyorum.

Türk halkı,Türkiye Halkı Ne demek isterseniz diyin ben TÜRK halkı demeyi tercih ederim.
O parkta yaşananlar yaşanacaklar her şekilde AKP hükümeti tarafından örtpas edilecek.

Olay daha da büyümedin Başbakanın geri adım atması lazım.

Ya o değilde bende böylesi köpekleri meydanlarda asmayı cok arzuluyorum ciddiyim.Kafasında nicin takmadıgı bir bez agzında müslümana helal kılınmamıs beddualar.Yazık oluyor gercekten üzülüyorum mileltimize oysa ki bizim bir oloup dıs güclere kafa tutmamız lazımken kendi kendimize tutuyoruz.
Bahsettiğim kişi asagıdakki ne eyediği belirsiz tipleme.
429961_590729744311126_296059058_n.jpg

Takım tutulur gibi parti tutulmaz.Tüm şehirlerde polis müdahalesi var.Bu olayların bu raddeye gelme sebebi tamamen POLİS. Ota , boka herşeye gaz bombası , su , jop ee bi yerden patladı olay.Şu devlette adam akıllı biri olsa şu polisi geri çekse tüm olaylar bitecek

bi adım atarsam s....sinler beni :D bak dalgana boş iş bu....Kimsenin Maskotu degilim....Orta dogunun eş başkanın'da destekleyende hiç değilim

evet arkadaşlar tam balkonumun aşşasında olaylay cok ciddi derecede başladı polis bütün eskişehir espark avm önünü biber gazına bogdu inadına herşeye ragmen limon ve su stogumla aşşagıya iniyorum fotoda cekicem yılmak yok:)

evet arkadaşlar tam balkonumun aşşasında olaylay cok ciddi derecede başladı polis bütün eskişehir espark avm önünü biber gazına bogdu inadına herşeye ragmen limon ve su stogumla aşşagıya iniyorum fotoda cekicem yılmak yok:)

gece gece ne macera peşindesin....bıraz dayak yede aklın başına gelsin :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri