Taktiği Paylaşıyorum Herkez Faydalansın.

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Guzel kardesim, oncelikle Program linki konusunda senden ozur diliyorum, haliyle kac kisiyle ugrasiyoruz iki link gorunce program sanmisim simdi baktim yanlis anlamisim bu konu icin ozur dilerim.

diger konuya gelince yaptigin paylasim konusunda elestiri hakkimi kullandim ve begenmedim, begneme konusuda benim aptalligim salakligim dan kaynaklanmiyor.

1- Video ilk actim metin belgesi ile yaziyordun demissin ki, Buyuk Harflerle

Arkadalar merhaba bugun beklenilen taktigi aciklimak istiyorum
Basima bir kac hadise gelmesinden dolayi paylasmiyacaktim ama mesaj atanlar cok var o yuzden birine kizip baskalarini magdur etmenin anlami yok ve videoyu kesinlikle kesmeden cekicem cunku yok bende orasi olmuyor orda ne yaptin gibi sorunlar olmasin o yuzden bakin dibine kadar gorun istiyorum para kazanma aktif olana kadar gosterecem

Kelimesi kelimesine aynen boyle demissin kalni yaziyla yazdigim kisim icin elestiri yaptim.

orda para kazanmayi gozterecegim diyorsun ama youtbeye yuklemiyorsun bile video bitiyor, dogrumu kardesim ??

bu paylasimi ben yapsaydim sen bu durumla karsilassaydin ne hissederdin ? ne yazardin ?

ben senin taktiginde degilim herkes bilir ki ozel bir calisma yapmam kazanmak icin ama denemek istedim cun ki gozumle gormek istedim durumu fakat sana sunu soyleyim bence sana tesaduf deng gelmis.

vakit darligindan kafami vere vere ugrasamiyorum bilgisayarci olmam her programi zehir gibi kullanacagim anl***** gelmez, MP3 olarak kayit edemedim cun ki net bir aciklaman yok.!

ve tecrubelerim gereyi sunuda soyledim, belki, belki diyorum cunki kesin degildir,

ses kodlamalariyla oynadiginizda ses kaliteside bozulacaktir. Eger ki siz dinlediginiz sarkiyi anlayabiliyorsaniz emin olun eslesme alacaksinizdir.

bunu gormek istedim ama MP3 olarak kayit edemedim ugrasmadimda asil konu su

ben para kazanmanin aktif oldugunu gormedim, soylemene ragmen goztermemissin.

sanirim simdi sende bana bir ozur borclusun

o vıdeoyu 2 kere çektım ılk ı nı yanlıslıkla kaydederken ıptal ettm o yuzden o metın belgesındekı ust kısım o sekılde kaldı orda yazılanlar sabıt dıye degıstırmedm bende bu konudan dolayı ozur dılerm ama şunuda soylemek ıstıyorum zaten bu konuyu daha once takıp edenler vardır rıhannanın sarkısını koyup gostermıstım 4-5 gun boyunca para kazanma aktıf olmustu vıdeoya nıe eklemedm cunku bu sefer dıceklerkı basta aktıf oluyo ama sonradan gıdıyo bılmemne o yuzden oraya hıc karısmak ıstemedm kendı yetenegınıze kalmıs dedım ama programla gerçekten oynayınca para kazanma da eslesen de falan skıntı cıkmıyor. Ses konusuna gelınce seste ıllakı bozukluk olucak ben zaten kımseye ses orjınal kalıcak vaadinde bulunmadım ısteyen uygular ısteyen uygulamaz orası benı baglamaz ben sadece denk geldıgım bır programla bunları yapabılıyorum. Demek ıcın konuyu açtım.
Ve Ayrıca Eleştiri Hakkına Sonsuz saygım var Ama Saygısızlık Etmene Suskun kalamam dersınkı ısıme yaramaz ama emegıne saglık bıter gıder. ben br paylasımcı olarak buna paylasım demem demek olayları tamamen baska boyuta tasır anlatabılıyomuyum cık sokaga 100 kısıye sor ben bırıne boyle boyle dedım ne dusunuyosunuz dıye %95 i bana hak verır. Herşeyden once SAYGI.

o vıdeoyu 2 kere çektım ılk ı nı yanlıslıkla kaydederken ıptal ettm o yuzden o metın belgesındekı ust kısım o sekılde kaldı orda yazılanlar sabıt dıye degıstırmedm bende bu konudan dolayı ozur dılerm ama şunuda soylemek ıstıyorum zaten bu konuyu daha once takıp edenler vardır rıhannanın sarkısını koyup gostermıstım 4-5 gun boyunca para kazanma aktıf olmustu vıdeoya nıe eklemedm cunku bu sefer dıceklerkı basta aktıf oluyo ama sonradan gıdıyo bılmemne o yuzden oraya hıc karısmak ıstemedm kendı yetenegınıze kalmıs dedım ama programla gerçekten oynayınca para kazanma da eslesen de falan skıntı cıkmıyor. Ses konusuna gelınce seste ıllakı bozukluk olucak ben zaten kımseye ses orjınal kalıcak vaadinde bulunmadım ısteyen uygular ısteyen uygulamaz orası benı baglamaz ben sadece denk geldıgım bır programla bunları yapabılıyorum. Demek ıcın konuyu açtım.
Ve Ayrıca Eleştiri Hakkına Sonsuz saygım var Ama Saygısızlık Etmene Suskun kalamam dersınkı ısıme yaramaz ama emegıne saglık bıter gıder. ben br paylasımcı olarak buna paylasım demem demek olayları tamamen baska boyuta tasır anlatabılıyomuyum cık sokaga 100 kısıye sor ben bırıne boyle boyle dedım ne dusunuyosunuz dıye %95 i bana hak verır. Herşeyden once SAYGI.

ama bakin benim paylasimini begenmedigim kisimi sende dogruluyorsun, ve aciklamani yapiyorsun...

simdi bir lafa bakis acisi vardir, ayni kelime yi biri okur nefret gorur diiyeri okur sevgi gorurur dogrumu ?

ben ettigim kelimeyi elestiri goruyorum ki bu sekilde gorenlerde cikacak, siz saygisizlik goruyorsunuz eminim bu sekilde gorenlerde cikacak bu yuzden orta yolu bulalim..

yanlis anlamissin o kelimeyi amacim saygisizlik degil di tabiki iyi kotu, emegin var emek harcamissin, paylasimin icin tesekkur ederim emegine saglik.

benim bu paylasimdaki begenmedigim yerleri soyledim sizde aciklam ayaptiniz benim acimdan bir saygiszilik soz konusu degildir. Anladiginiz gibi degil yani o kelime ama yinede ben butun mesajlarim icin sizden ozur dilerim, yanlis anlamya sebeb verdigim icin sanirim kusurlu benim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri