Talking tom ile dım dım dır yapan arkadaş buradamı?

Keşke youtube üzerindeki linkten paylaşılsaymış ama öyle olmamış :(

Arkadaşa destek olmak istiyorsan böyle atma lütfen.
youtube linki ile paylas reklamı olsun hiç yoktan böyle eline birsey geçmez.

Arkadaşa destek olmak istiyorsan böyle atma lütfen.
youtube linki ile paylas reklamı olsun hiç yoktan böyle eline birsey geçmez.

Arkadaşım amatör video facebooka düşmüş ve beğenisi çok onu belirttim.Zaten adam videoyu paylaşmış.Konuyu dikkatli okuyun.

Şuan dikakt ettim.O videoyu hazırlayan abimizin youtube'da izlenimi 1200.Ondan biri çalıp atmış 44 bin izlenim aldırmış.

aynen [MENTION=4919]Swordfish[/MENTION] gereksiz tartışmaya açık yorumun gereksiz yani cosgunum abinin videosu patladı gidiyor vinede paylaşılması onun burda büyük iş yaptıgını gösterir

---------- Mesaj saat 20:08:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:24 civarında gönderildi. ----------

Şuan dikakt ettim.O videoyu hazırlayan abimizin youtube'da izlenimi 1200.Ondan biri çalıp atmış 44 bin izlenim aldırmış.

hayır o kanalda onun :D o kanlda partnerde sadece deneme amaçlı oraya atmış

Hocam çaldı dediğiniz kanal buysa Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube
biri çalmamış o kanalda abininmiş abi sabaha karşı foruma girip konusunda yazdı
baktı onu sevenler kopyacı sandıkları kanalı çökertçek :D o kanalda benim aman dedi eğer buysa sizin dediğinizde bilginize :)

Bunu Yapan Kesin İşsizzz

86 kişi beğendi

koptum la yoruma bak D::d:d:D:d:d:d.

malesef ülkemizde fazla ergen var bunlarda kendini millete beğendirmek için elinden geleni yapıyor 15 16 yaşı genelde böyle ego tatmini işte :D

Beyleerrrr sakiiiiiiiiiin.....Duyduk duymadık demeyin Patlayan videoda benim diğer kanalıma ait...Yardım için çırpınan değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler....Aman haaaa Kaş yapayım derken GÖZ çıkarmayalım :D

baslik cok iyi ya :D Talking tom ile dım dım dır yapan arkadaş

Yarin birgun bizide tanimaz Coskun abi :D:D:D

Kim demis ozgun video yapilmiyor diye,ahanda 2-3 deneme ile ortaya cikan 40+K izlenim :)

İşte görmek istediğimiz video. Helal olsun abi mükemmel olmuş ben beceremem vallahi hiç.

Yarin birgun bizide tanimaz Cozkun abi :D:D:D

Kim demis ozgun video yapilmiyor diye,ahanda 2-3 deneme ile ortaya cikan 40+K izlenim :)

Valla ben sizi her şekilde her zaman tanırım Evvel Allah Muslera üstadım ama...Yazdıklarını okuduğum zaman kendimi tanıyamadım bir türlü COZKUN' da ney yaavvvv :D

benim talkingde sorun var :) müzik seslerini algılamıyor pcden çalanları söylemiyor bide 30 saniye sürüyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri