Tarihe Damga Vuranlar - Özgün Kanalım

Hocam elinize sağlık.Her biri harika olmuş.Videoları izlediğiniz zaman, bilen birinin yaptığı görülebiliyor.Arka plana koyulan müziklerle de uyum sağlayan bir çalışma olmuş.Böyle devam edin.İnşallah hak ettiğiniz yere geleceğinizi düşünüyorum.

Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi kanal bir yerlere gelir.

Kanal güzelde seslendirme olmadan da makale gibi oluyor

Hocam bu tarz bütün büyük kanallar bu şekilde başladı. Biz de ilerleyen aşamalarda o seviyeye geliriz inşallah.

Yeni video konuya eklendi. :)

Hocam tebrikler gerçekten izletiyor videolar kendini. İster içerik ister müzik olsun.

Merak ettim hepsine baştan bakıyorum

Kanal için fragmanı aktif etsene kanala tıklayan direkt videoyu izlesin

Guevara sözleri çok iyiymiş.

Son düzenleme:
[MENTION=26797]Genç Makinacı[/MENTION] hocam komünistler yerine daha çok dünyada bir işe yarayanları ele alsaydınız keşke.Mesela Nikola Tesla ve Newton,hani insanların bir işine yarayacak bilgiler falan.Yanlış anlamayın kanalınızı çok beğendim hatta abone oldum bile.

@Genç Makinacı hocam komünistler yerine daha çok dünyada bir işe yarayanları ele alsaydınız keşke.Mesela Nikola Tesla ve Newton,hani insanların bir işine yarayacak bilgiler falan.Yanlış anlamayın kanalınızı çok beğendim hatta abone oldum bile.

Hocam görüşünüze saygı duymakla birlikte ilerleyen zamanlarda farklı kişiler hakında çalışmalara devam edeceğim.

Ayrıca Friedrich Nietzsche 6. video olarak kanala eklendi :)

böyle biyografi bilgi tarzi kanallar yt'de eksiklik. vidyolarin izlettiriyo müzikler intro olsun sağlam. eksik bulduğum taraf tek resim üzerinden gitmesi tüm vidyonun yani görsel olsun efekt vs. biraz daha zenginleştirilebilir diye düşündüm ama böyle sade de olsa bişe söylenemez pek buda bi tercih..

böyle biyografi bilgi tarzi kanallar yt'de eksiklik. vidyolarin izlettiriyo müzikler intro olsun sağlam. eksik bulduğum taraf tek resim üzerinden gitmesi tüm vidyonun yani görsel olsun efekt vs. biraz daha zenginleştirilebilir diye düşündüm ama böyle sade de olsa bişe söylenemez pek buda bi tercih..

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Zamanım kısıtlı olduğu için hazırladığım bir şablon ile videolarımı yapıyorum. O nedenle çok aşırı bir özenme olmuyor maalesef. :)

Bu arada yeni video konuya eklendi. :)

[MENTION=26797]Genç Makinacı[/MENTION] hocam komünistler yerine daha çok dünyada bir işe yarayanları ele alsaydınız keşke.Mesela Nikola Tesla ve Newton,hani insanların bir işine yarayacak bilgiler falan.Yanlış anlamayın kanalınızı çok beğendim hatta abone oldum bile.

Dünyaya komünistlerden daha fazla faydası dokunan kişiler mi olmuş? Kaldıki 10 video var kanalda ve 2 kişi komünist sadece.

Kanalı başarılı buldum bu arada umarım iyi bir yerlere gelirsin.

parçalar bayağı gzel. mp3 hallerini paylaşırsan cok makbule geçer.

Dünyaya komünistlerden daha fazla faydası dokunan kişiler mi olmuş? Kaldıki 10 video var kanalda ve 2 kişi komünist sadece.

Newton olmasaydı:
*Yer çekimi kanunları,
*İleri fizik kanunları,
*Arabalar,dişli makineler,uçaklar,roketler belkide 200 yıl sonra bulunacaktı.

Tesla olmasaydı:
*Endeksiyon bobinini,
*Hidroelektrik santralleri,
*Jeneratör,
*Alternatif akım,
*Kablosuz teknolojinin temelleri (tv, radyo, internet),
*Tesla bobini denen ve hala çalışmaları süren bobin,
*Kablosuz elektrik aktarımın temelleri olmayacaktı ve alternatif akım bulunmasaydı elektrik kimseye yetmezdi.Ve hala "Dünyaya komünistlerden daha fazla faydası dokunan kişiler mi olmuş?" bu sözünü savunuyor musun?

Newton olmasaydı:
*Yer çekimi kanunları,
*İleri fizik kanunları,
*Arabalar,dişli makineler,uçaklar,roketler belkide 200 yıl sonra bulunacaktı.

Tesla olmasaydı:
*Endeksiyon bobinini,
*Hidroelektrik santralleri,
*Jeneratör,
*Alternatif akım,
*Kablosuz teknolojinin temelleri (tv, radyo, internet),
*Tesla bobini denen ve hala çalışmaları süren bobin,
*Kablosuz elektrik aktarımın temelleri olmayacaktı ve alternatif akım bulunmasaydı elektrik kimseye yetmezdi.Ve hala "Dünyaya komünistlerden daha fazla faydası dokunan kişiler mi olmuş?" bu sözünü savunuyor musun?

Newton ve Tesla'yı eleştirmedim. Komünistleri işe yaramaz olarak görmüşsün. Komünistlerin bilime verdiği değeri kim vermiş bu bir. İkincisi olay sadece yukarıda saydıklarından ibaret değil. Rusya'da 1917 yılında komünist devrim olmasaydı, şuanda o çok demokratik gözüken avrupa, hala kendi halkını zevkle sömürüyor olacaktı. Rusya'daki devrimden sonra fakir-emekçi halk kitlelerinin ayaklanmasını önlemek amacıyla sosyal-demokrasi denilen sistemi getirdiler ve uygulamaya çalıştılar ancak bu şekilde hem kendi sermayelerini, hem de işçi kitlelerini mutlu edebilmeyi başardılar. Cumartesi-Pazar tatili diye bir olay bile yoktu. Kapitalist sermaye sahipleri hem cumartesi pazar tatil yaptıracak hem de para mı vereceklerdi insanlara? Bu adamlar aptal değildi.

Arkadaşlar her türlü tarihe kazınmış kişiye videolarda yer vereceğim. Bu kominist olur, lider olur, suçlu olur... Bunu düşünerek kanalı takip edebilirsiniz.

Yeni Video:
Adolf Hitler - Tarihe Damga Vuran 15 Sözü kanalda!

Hocam sesli olarak denemelisin birde sesin buna yatkınsa imkanlarında varsa denemeni tavsiye ederim.

Çok güzel düşünce ve müziklerle şahane olmuş :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri