TARKAN - YOLLA Klibini Yeniden Çektim :))

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar....Bundan yıllar yıllar önce yotubede özgün bir şeyler üretmeye çalışırken Türkçe içeriklerde popüler içeriklere farklı bir bakış açısı ile yeniden şekil vermeye çalışır ve burada paylaşırdım...
Bu günlerde birazda can sıkıntısından olsa gerek TARKAN'ın YOLLA şarkısını günde 5-10 kez dinliyorum...Geçenlerde kendi kendime mırıldanırken Yolla yerine Salla demeye başladım...Sonra dedim ki kendi kendime yahu bunu birisi benden önce demişti zaten :) ... Sezen AKSU nun RAKKAS şarkısı geldi aklıma...Bende kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım eski günlerdeki gibi...Amaç sadece eğlence kesinlikle para kazanmak değil...Zaten video da eşleşen verdi doğal olarak...Umarım beğenirsiniz...Olumlu , olumsuz yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...
https://www.youtube.com/watch?v=lFi1s1tsFig

görünce ilk şey sandım, normal videoya müziği yapıştırmış atmış ama kesme biçme bizzat montaj yapılmış ve çok hoş olmuş elinize sağlık mükemmel :)

görünce ilk şey sandım, normal videoya müziği yapıştırmış atmış ama kesme biçme bizzat montaj yapılmış ve çok hoş olmuş elinize sağlık mükemmel :)
Eyvallah kardeşim sağolasın...Ağız hareketlerini benzeteceğim, vurguları denk getireceğim diye iflahım gevredi valla :))
Aslında 2 yıl önce koparmıştım ben bu video ile milleti, benimde favorimdir bu konuda yeni kanalımda da olsun istedim :)
Valla ben anlamadım :D
:D
Ben bugün bu klibi çok aradım ama bulamadım :D sanırım eski kanal kapandı
Gerçi bu da tesadüfen bugün yüklenmiş
Evet maalesef eski kanal kapandı ama eski/yeni üretimlerle yola devam :)
Teşekkürler :)
helal olsun süper
Teşekkürler, beğendiğinize sevindim...
cok güzel olmus hocam

Eyvallah kardeşim sağolasın...

Hocam sizin eski izlenimli aboneli kanalınızıda hatırlıyorum. Bu tarz işlerde aslında başarılısınız. Devamlılık sağlarsanız gerçekten güzel bir gelirli kanalınız olur

Eyvallah....Fikir verme açısından eskilere bir gideyim o zaman :)
https://www.youtube.com/watch?v=H5m3A9ChopE

ah be işte para kazanmanın kolay olduğu ama olayı tam idrak edemediğimiz zamanlar... Bunu çok dinlerdim o zamanlar. Böyle yeni şeyleri severim farklı kıyafetlerle falan çıkmanız gayet hoş. Bu Tom videolarında da başarınız vardı baya birkaç büyük sayfa paylaşmıştı Kemal vs. Bir işi seçip onun üzerinde sürekliliğiniz olursa başarı yakındır. :)

Hocam sizin eski izlenimli aboneli kanalınızıda hatırlıyorum. Bu tarz işlerde aslında başarılısınız. Devamlılık sağlarsanız gerçekten güzel bir gelirli kanalınız olur

ah be işte para kazanmanın kolay olduğu ama olayı tam idrak edemediğimiz zamanlar... Bunu çok dinlerdim o zamanlar. Böyle yeni şeyleri severim farklı kıyafetlerle falan çıkmanız gayet hoş. Bu Tom videolarında da başarınız vardı baya birkaç büyük sayfa paylaşmıştı Kemal vs. Bir işi seçip onun üzerinde sürekliliğiniz olursa başarı yakındır. :)

Teşekkür ederim öncelikle ikinize de...Aslında bende kendimi bu tür videolar hazırlarken daha iyi hissediyorum...Videoları hazırlarken büyük zevk alıyorum...Dediğiniz gibi zamanında "Düğün Dernek Talking TOM" "Recep İvedik Konya Yolundayım" gibi videolarla youtube ana sayfasında ve büyük facebook sayfalarında yer almak hoş olsa da... maalesef ki Türkiye'de yaşıyor olmamız ve insanlarımızın başarıyı diğer bir insanı hangi yollarla olursa olsun (Flag, Sahte Telif vs.) tepetaklak etmekte arama huyları kanalımın sonunu hazırlayan etkenler olmuştu...Şu an konumda da bahsettiğim gibi esas amacımı para kazanmadan öte eğlenmek üzerine belirledim...

Teşekkür ederim öncelikle ikinize de...Aslında bende kendimi bu tür videolar hazırlarken daha iyi hissediyorum...Videoları hazırlarken büyük zevk alıyorum...Dediğiniz gibi zamanında "Düğün Dernek Talking TOM" "Recep İvedik Konya Yolundayım" gibi videolarla youtube ana sayfasında ve büyük facebook sayfalarında yer almak hoş olsa da... maalesef ki Türkiye'de yaşıyor olmamız ve insanlarımızın başarıyı diğer bir insanı hangi yollarla olursa olsun (Flag, Sahte Telif vs.) tepetaklak etmekte arama huyları kanalımın sonunu hazırlayan etkenler olmuştu...Şu an konumda da bahsettiğim gibi esas amacımı para kazanmadan öte eğlenmek üzerine belirledim...

Tabii olay o zaten. Zevk aldığın işi yapmak ki bu o zaman iş olmaktan çıkar. İnsan istediği şeyi yaptığı zaman rahat olur ve bu uğraşların sonunda da belirli miktarlar gelmeye başlıyor zaten. Siz yapmaktan rahat olduğunuz şeyleri yapmaya devam edin hocam. İsterseniz Facebook'ta veya diğer başka mecralarda da yapabilirsiniz. Mesela Aykut Elmas videolarını Youtube'dan ziyade Facebook'a koymayı tercih ediyor. Kararı kendiniz belirleyip planlı olarak bir şeyler yapmaya başlayın. Bu hem sizi rahatlatacaktır hem de yaptığınız işi severek yapmaktan dolayı da ayrı bir haz duyacaksınızdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri