Tasarımlar Kaliteli Ve Hızlı

Şirketinizin sitenizin tasarımları yapılır örnek çalışma ;
22oQpv.jpg

Arkadaşa kanal tasarımı, logo ve outro yaptırılmıştır. Yaptığı çalışmadan memnun kaldım. İlgisinden dolayı teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bir arkadaşa %100 engel ve eşleşen geçen şık 5 çerçeve yapılmıştır.

Güncel 5 adet tasarım yapılmıştır. Sipariş alımı açık !

Arkadaşa profil resmi, logo, kapak resmi, outro yaptırdım kısa sürede teslim etti. Çok memnun kaldım.

çerçeve + küçük resim + profil + kapak yapıldı !
Forumda en çok referansı olan grafiker ! Satışlar devam !

Son düzenleme:
Eline saglık hocam cok basarılı ve kaliteli iş yapıyorsunuz son hız devam

Arkadaşa bir adet de ben sipariş verdim gerçekten söylendiği gibi hızlı ve çok kaliteli iş çıkarıyor.

Arkadaş Özgün Oyun kanalı için yaptığı tasarımlar gayet güzel.Fiyat konusunda bana yardımcı sağolsun tşk ediyorum

2 adet referans resmim bana sorulmadan silinmiş acaba sebebi nedir sahiplerinin izni var ? acaba neden oldu bi açıklama yapabilirmisiniz ?

[MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]

2 adet referans resmim bana sorulmadan silinmiş acaba sebebi nedir sahiplerinin izni var ? acaba neden oldu bi açıklama yapabilirmisiniz ?

[MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]

Kim sildi bilmiyorum içerik ifşası varsa silinmiştir.

Kim sildi bilmiyorum içerik ifşası varsa silinmiştir.

Hocam ozkan hocamlada görüşüyorum bu konuyu sadece yumurta resmi ile yazı yazıyordu ve izinli bir şekilde paylaşılmış resimlerdi sahipleri biliyodu biliyorsunuz ki forumumuzda özgün içerik bölümü var ordada özgün yumurta vs. videoları paylaşanlarda var o zaman onlarda içerik paylaşımı yapmış oluyor benimkinde ne link nede başka bişi vardı sadece resim lütfen biraz silen yetkili arkadaş buna dikkat etseydi ben o zaman hiç bir paylaşım yapamam tasarım adına sonuçta özgün kanala yapılmış bir tasarım sahibininde izni var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri