- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Etiket kısmına sadece bunları yazsak oluyor değil mi?
Hayir. Videon Solar Panel ile alakali olmali. Ayrica videona google yoluyla etiketlerinden biri yada bir kaci kullanilarak ulasilmali. Tabii bunlarla bitmiyor olay, eger video acilir acilmaz "cat" reklama tiklatirsan birine, verecegi tbm duser. Acilan sitede biraz dolasilmasi yada islem yapilmasi dahi gerekir. Mesakkatli bi is yani.
nicheyle filan işim olmaz ama yine de teşekkürler. belki bir gün işimize yarar![]()
özgün kanal aç niche ile ilgili slayt filan yap no spam no risk
hocam zaten dediğiniz tarzda 3 kanalım var ama bırakın nicheyi alakasız etiket bile giremiyorum kanala zarar gelecek diyeyoutube fark etmese bile birileri fark edip şikayet edip kapattırır o kanalı. o yüzden ben bulaşmıyorum böyle şeylere
![]()
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]Özelimizde kalmasın he paylaş
Adamdaki aşka bak helal olsun kanalı kapandı vs. gene paylaşım yılmayacağız,yıkılmayacağız başaracağız
![]()
geçen bi kanalın kapağını çalma diye bi konu açacaktım konu açma yerine geldim düşündüm düşündüm yarardan çok zararı olur dedim vazgeçtim![]()
Aman amanSahtecilerle uğraşırken kanal kopyalamayı komple yaparlar neme lazım.
Hayat dediğin menemenden ibaretYe doy çekil kenara. Canım çekti gece gece bak şimdi ya.
Alıştırma bu kadarİnsanları hep isterler bak menemen gibim
onuda niye biliyonmu benim konudan sonra kanalımı kopyalayan birini gördüm fakir gitmiş ss çekip koymuş kendine aynı kapağı b.k gibi duruyor soluk moluk acıdım adama sırf onun için koyacaktım![]()
Neyse yapıp vereydin yaİyiydi
Bir şey soracağım. Senin kazanç geldi mi yahu ? Son güncel göremiyorum. Bu ara işler yoğun da çok konuyu takip edemedim
onuda niye biliyonmu benim konudan sonra kanalımı kopyalayan birini gördüm fakir gitmiş ss çekip koymuş kendine aynı kapağı b.k gibi duruyor soluk moluk acıdım adama sırf onun için koyacaktım![]()
geçen bi kanalın kapağını çalma diye bi konu açacaktım konu açma yerine geldim düşündüm düşündüm yarardan çok zararı olur dedim vazgeçtim![]()
Bu nasıl aşağılayıcı bir üslub ya. Fakir, b.k gibi falan. Fakir olmak ne zamandan beri suç, aşağılık bir şey oldu?
Bu nasıl aşağılayıcı bir üslub ya. Fakir, b.k gibi falan. Fakir olmak ne zamandan beri suç, aşağılık bir şey oldu?
demek sendin o haa pmden orjinal dosyayı atıyorum fakirden kastım gidip 2 saniye çizememiş olmasından dolayı bedeni fakir yani anladın. evet kanalın kapağıda b.k gibi olmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.