Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Davayı şimdi ben tek başıma açamıyorum yani. Üstüne yanlış yazdırıldığım aile birlikte açmam gerekiyor. Peki davayı kazanırsam belirlediğim tutarı yanlış yazdırılan aile ile birlilkte mi bölüşüyorum.
Anaa çok garip bir durummuş ya, ne güzel aksiyonlu bir hayatın varmış.![]()
yok be yanlış anlamışsın. davayı tabiki kendin açabilirsin.
ben birlikte açabilirsin derken, eğer maddi durumla ilgili kaygın varsa, masrafları bölüşmek adına bunu yapabilirsin demek istedim.
yoksa tabiki kendin açabilirsin. ancak olurda karşı taraf tazminat davasına müdahil olmak isteyebilir. bu durumda davada toplam miktar olarak değil,
a kişisine ayrı b kişisine ayrı olarak tazminat talepleriyle devam edilir.
yani senin alacağın ve kazandıgın tutar senin karşı tarafınkide karşınındır.
umarım yanlış anlaşılmayı düzeltebilmişimdir.
Sorma film gibi bir hayatım var.
---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------
Tamam hocam çok teşekkür ederim değerli bilgilerini paylaştığın için.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Davayı şimdi ben tek başıma açamıyorum yani. Üstüne yanlış yazdırıldığım aile birlikte açmam gerekiyor. Peki davayı kazanırsam belirlediğim tutarı yanlış yazdırılan aile ile birlilkte mi bölüşüyorum.
alıntıladığın mesaja sonradan eklediğim için tekrar buraya yazıyorum.
1ci olarak nitelendirdiğim dava büyük ihtimalle kaydın düzenlenmesi olarak açılacagı için siz ve kayıtlı olduğunuz aile, aynı tarafta yer alacaksınız, bu sebeple tüm maddi yükü siz sırtlamamalısınız.
bu davayı açmaya karar verdiğiniz zaman birlikte bir avukatla görüşürseniz , hem daha hızlı bir mahkeme süreci olur, hem ücreti ortaklaşa ödersiniz hemde avukatınıza vereceğiniz vekaleti birlikte çıkartırsınız [ böylece 2 farklı vekalet için 2 kere para ödemektense tek vekalet parasını ortaklaşa ödersiniz, herşeyden tasarruf yaptıran bir insanım15 kişiye tek vekalet verdirdiğimi bilirim
]
dipnot: ekleme olarak, önümüzdeki haziran ayının ilk haftasında bir seminere katılmak amaçlı 2-3 günlüğüne istanbul'da olacağım, o zamana kadar davayı açmamış olursanız 1-2 büroyla görüşme ayarlayabilirim. dava açılmış olursada yine değerlendirme amaçlı görüşebiliriz.
Kardeşm durum kötüymüş gerçektenyine biyandan şanslısın sahte babanıda bulup mahkemeye kadar getirtmişsin başkasına olsa mekan istanbul sahte baba ağrıda çıkardı
![]()
Seçimlerde napıcaksın karışıklık olcakmı![]()
Devletin .... Müdürlüğü'nün bana açtığı dava 4 yıl sürdü git gel cabası av. parası vs.,davayı kaybettiler,şimdi biz dava açtık o da sürer 4-5 yıl, maddi zarar kayıp vs.çok çok büyük bir rakam ,anlican kardeşim işin zor bence bir an evvel Dna testini çıkart bu işi temize çek,hakim sorar adama bu zamana kadar nerelerdeydin diyeDevlet alacağına şahin gibidir vermeye geldi mi alabilene aşk olsun,tabi bunda devletin suçu yok düzeltilemeyen bürokrasinin insanların vs. ,büyük geçmiş olsun umarım yakın zamanda çözersin tam yeşilçamlık
![]()
Hocam dna testi girince gerçek ortaya çıkacak. Ondan sonra bende düzeltmek yerine mağdur oldugum için tazminat açacağım. Hiçte artık düzeltmeye niyetim yok.
Herkes bu şekilde düşündüğü için bugün bu ve benzeri mağduriyetler meydana geliyor. Ben devlete dava açtım ve kazandım.. Yani devlet falan önemli değil bir adaletsizlik varsa illaki kazanırsınız. Daha olmadı Avrupa insan hakları mahkemesi var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.