TBM 1€ oldu artik korkmaya basladim ...

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

ilk YouTube'da para kazanmaya baslarken TBM orani 0,05€ ile 0,10€ arasiydi

1 Ay sonra Özgün videolarim izlenmeye basladi tbm 0,10€ ile 0,15€ arasi oldu

YouTube Türkiye kapanma döneminde TBM 0,30€ - 0,60€ civari degismeye basladi

YouTube Türkiye'ye tekrardan acildi TBM düser dedim düsmedi ve izlenim artti

Tek kanaldan simdiye kadar para kazaniyordum ikinci özgün kanalimi actim ve onuda para kazanmaya actim Cizgi film hakkinda TBM bugün 1€ buldu neredeyse tik basi 3TL aliyorum

Bu kadar yüksek TBM bir zarari varmidir ?

Merhaba,

Tek kanaldan simdiye kadar para kazaniyordum ikinci özgün kanalimi actim ve onuda para kazanmaya actim Cizgi film hakkinda TBM bugün 1€ buldu neredeyse tik basi 3TL aliyorum

Özgünsün özgün kal :D Hiçbir zararı yok :D Benimde bu yeni açtığım Korsan Muhendis tbm oranı nerdeyse 0.10 0.20 civarında :)

aslında mantıklı he. haricen bi özgün kanal da ben oluşturayım, aynı kulvarda koşturalım ;)

yasal olmayan bişey yapmıyosan neyden korkuyosun ?

Forumda Adsense Reklam sirketlerimize zarar veriyorsunuz (tam neydi bilmiyorum bu tarzdi sanirim) nedensiz bi arada adsenseyi kapatmislardi... (forumda okumustum bi arkadasimizin basina gelmisti)

Adamlar sacma sapan videolarima bu kadar cok para ödüyorlar zarar etmiyorlarmi?? Düsündürüyor beni biraz

Forumda Adsense Reklam sirketlerimize zarar veriyorsunuz (tam neydi bilmiyorum bu tarzdi sanirim) nedensiz bi arada adsenseyi kapatmislardi... (forumda okumustum bi arkadasimizin basina gelmisti)

Adamlar sacma sapan videolarima bu kadar cok para ödüyorlar zarar etmiyorlarmi?? Düsündürüyor beni biraz

Başkan sen özgünsün raat olsana ya :D yasla sırtını arkaya al çayını önüne aç filimini ile yahu hiçbirşey olmaz :)

korkacaksanız TO dan korkun hocam. tbm ile korkulacak bir şey yok çünkü reklam verenler belirliyor tbm'yi.

Merhaba,

kardşe doğalsa hiç korkamana gerek yok...

fakaaattt özgün kanal diyorsun çizgifilm kanalım diyorsun anlamadım açıckası ????

Neden to dan korksun hocam? Benim to 6 ile 8 arası değişiyor, içime kurt düşürdün :D

Hocam sahte tık olabiliyor. Bunu sen yapmıyorsun ama senin düşmanın olan biri yapabilir. Günde 100 kere aynı ip den tıklarsa adsensen büyük riske girer. Bu yüzden dedim.. Sende günlerdir böyleyse sıkıntı çıkmaz heralde.. Günlük artışlarda hemen support a bildirin sahte tıktan şüpheleniyorum diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri