Tbm 100$ ustunde kelimeler lazım

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
s.a

kolay gelsın hepınıze arkadaslar.

baslıkdada gordugunuz gibi tbm 100 dolar ve ustu olan 100 kadar kelıme lazım

bu konuda bana yardımcı olan herkse şimdiden tesekurler.

herkese bol kazançalr...

Mesothelioma law firm ($ 179.01)
donate car to charity california ($130.25)
donate car for tax credit ($126.65)
donate cars in ma ($125.58)
donate your car sacramento ($118.20)
how to donate a car in california ($111.21)
sell annuity payment ( $ 107.46 )
donate your car for kids ($106.01)
asbestos lawyers ( $ 105.84 )
structured annuity settlement ($100.8)
annuity settlements ($ 100.72 )
car insurance quotes colorado ($100.93)
nunavut culture ($99.52)
dayton freight lines ($99.39)
harddrive data recovery services ($98.59)
donate a car in maryland ($98.51)
motor replacements ($98.43)
cheap domain registration hosting ($98.39)
donating a car in maryland ($98.20)
donate cars illinois ($98.13)
criminal defense attorneys florida ($98.07)
best criminal lawyer in arizona ($97.93)
car insurance quotes utah ($97.92)
life insurance co lincoln ($97.07)
holland michigan college ($95.74)
online motor insurance quotes ($95.73)
online colledges ($95.65)
paperport promotional code ($95.13)
onlineclasses ($95.06)
world trade center footage ($95.02)
massage school dallas texas ($94.90)
psychic for free ($94.61)
donate old cars to charity ($94.55)
low credit line credit cards ($94.49)
dallas mesothelioma attorneys ($94.33)
car insurance quotes mn ($94.29)
donate your car for money ($94.01)
cheap auto insurance in va ($93.84)
met auto ($93.70)
forensics online course ($93.51)
home phone internet bundle ($93.32)
donating used cars to charity ($93.17)
phd in counseling education ($92.99)
neuson ($92.89)
car insurance quotes pa ($92.88)
royalty free images stock ($92.76)
car insurance in south dakota ($92.72)
email bulk service ($92.55)
webex costs ($92.38)
cheap car insurance for ladies ($92.23)
cheap car insurance in virginia ($92.03)
register free domains ($92.03)
better conferencing calls ($91.44)
futuristic architecture ($91.44)
mortgage adviser ($91.29)
car donate ($ 88.26 )
virtual data rooms ($ 83.18 )
automobile accident attorney ($ 76.57 )
auto accident attorney ($ 75.64 )
car accident lawyers ($ 75.17 )
data recovery raid ( $ 73.22)
motor insurance quotes ($ 68.61 )
personal injury lawyer ($ 66.53)
car insurance quotes ($ 61.03)
asbestos lung cancer ($60.96)
injury lawyers ($60.79)
personal injury law firm ($60.56)
online criminal justice degree ($60.4)
car insurance companies ($ 58.66 )
business voip solutions ($ 51.9 )

Mesothelioma law firm ($ 179.01)
donate car to charity california ($130.25)
donate car for tax credit ($126.65)
donate cars in ma ($125.58)
donate your car sacramento ($118.20)
how to donate a car in california ($111.21)
sell annuity payment ( $ 107.46 )
donate your car for kids ($106.01)
asbestos lawyers ( $ 105.84 )
structured annuity settlement ($100.8)
annuity settlements ($ 100.72 )
car insurance quotes colorado ($100.93)
nunavut culture ($99.52)
dayton freight lines ($99.39)
harddrive data recovery services ($98.59)
donate a car in maryland ($98.51)
motor replacements ($98.43)
cheap domain registration hosting ($98.39)
donating a car in maryland ($98.20)
donate cars illinois ($98.13)
criminal defense attorneys florida ($98.07)
best criminal lawyer in arizona ($97.93)
car insurance quotes utah ($97.92)
life insurance co lincoln ($97.07)
holland michigan college ($95.74)
online motor insurance quotes ($95.73)
online colledges ($95.65)
paperport promotional code ($95.13)
onlineclasses ($95.06)
world trade center footage ($95.02)
massage school dallas texas ($94.90)
psychic for free ($94.61)
donate old cars to charity ($94.55)
low credit line credit cards ($94.49)
dallas mesothelioma attorneys ($94.33)
car insurance quotes mn ($94.29)
donate your car for money ($94.01)
cheap auto insurance in va ($93.84)
met auto ($93.70)
forensics online course ($93.51)
home phone internet bundle ($93.32)
donating used cars to charity ($93.17)
phd in counseling education ($92.99)
neuson ($92.89)
car insurance quotes pa ($92.88)
royalty free images stock ($92.76)
car insurance in south dakota ($92.72)
email bulk service ($92.55)
webex costs ($92.38)
cheap car insurance for ladies ($92.23)
cheap car insurance in virginia ($92.03)
register free domains ($92.03)
better conferencing calls ($91.44)
futuristic architecture ($91.44)
mortgage adviser ($91.29)
car donate ($ 88.26 )
virtual data rooms ($ 83.18 )
automobile accident attorney ($ 76.57 )
auto accident attorney ($ 75.64 )
car accident lawyers ($ 75.17 )
data recovery raid ( $ 73.22)
motor insurance quotes ($ 68.61 )
personal injury lawyer ($ 66.53)
car insurance quotes ($ 61.03)
asbestos lung cancer ($60.96)
injury lawyers ($60.79)
personal injury law firm ($60.56)
online criminal justice degree ($60.4)
car insurance companies ($ 58.66 )
business voip solutions ($ 51.9 )
ne yani bu kelimeler tık başı bu değerimi veriyor ?

arkadaşlar alakanız için tesekur ederim ama aylık aranma hacmi 10bin altında olmaması gerek. bunu belırtmemişim özür dilerim

tabki bu miktarları vermiyolar ama bazıları tık başına 5-10$ ödeyebiliyor

HER TIK BU DEĞERİ VERMEZ ..

Sitenizin ilgi alanıda ( videonun ) bu kelime bazında olmalı..

Aslında tık başına o değerleri veriyorlar :D Olay biraz karışık, baya karışık. Reklam verenlerin bu kelimelerde verdikleri ortalama tık başına değerler olarak adlandırabiliriz benim bildiğim kadarıyla. Ama bu tıklar 150 dolar veriyorsa o tıklanılan sitede bir iki kat daha fazla kar sağlamış demektir. Yani bir form doldurmuştur kredi kartını girmiştir, hizmet satın almıştır vs. ortalamaları bu demek. Tbm 60 dolar gördüğüm oldu tek tıkta benim maksimum ama daha çoğunu gören arkadaşlar da olmuştur. (Youtube için zor diyebilirim, maksimum 15 dolar gördüm, o reklam içeriği de form doldurup anket doldurulup dosya indirmekle alakalıydı.) Yani sonuçta adsense yalnızca tıklama başına para veren bir firma değil çok daha karışık bu tıkın değerinin hesaplanması. Ama bu bahsedilen kelimeler tık alması güç kelimeler rekabet olduğu için, tık alırsanız da bu kelimelerden ortalamanız 1 dolar civarında olacaktır. Benim kısa ufak kendimce tecrübelerim bu yönde, umarım bilgilendirici olmuştur.

Aslında tık başına o değerleri veriyorlar :D Olay biraz karışık, baya karışık. Reklam verenlerin bu kelimelerde verdikleri ortalama tık başına değerler olarak adlandırabiliriz benim bildiğim kadarıyla. Ama bu tıklar 150 dolar veriyorsa o tıklanılan sitede bir iki kat daha fazla kar sağlamış demektir. Yani bir form doldurmuştur kredi kartını girmiştir, hizmet satın almıştır vs. ortalamaları bu demek. Tbm 60 dolar gördüğüm oldu tek tıkta benim maksimum ama daha çoğunu gören arkadaşlar da olmuştur. (Youtube için zor diyebilirim, maksimum 15 dolar gördüm, o reklam içeriği de form doldurup anket doldurulup dosya indirmekle alakalıydı.) Yani sonuçta adsense yalnızca tıklama başına para veren bir firma değil çok daha karışık bu tıkın değerinin hesaplanması. Ama bu bahsedilen kelimeler tık alması güç kelimeler rekabet olduğu için, tık alırsanız da bu kelimelerden ortalamanız 1 dolar civarında olacaktır. Benim kısa ufak kendimce tecrübelerim bu yönde, umarım bilgilendirici olmuştur.

güzel bilgi paylasımın için tesekurler arkadasım. tbm yi düsüren 100 lerce faktör bunların farkındayım

ah ah herkese lazım :) Kanalı açmak sorun değil fakat hit getiremiyorsun bu gibi kelimelere . Paylaşsanda pek izleyen çıkmıyor . Niche gerçekten zor iş . Ben doğru düzgün kategori bulamadım . Ama bulanda iyi götürüyor .

Ben hiç tıklama başı öyle rakamlar görmediğim için biraz garip geldi de ondan sorayım dedim :D

bir formu doldurmak uzun zaman alabilir. ama google 15 dk en fazla 20 dk da hesaplıyor geliri..

Yani daha form doldrulmadan google hesaplamıs olabilir ? buda sadece tık olarak hesaplar..

bir formu doldurmak uzun zaman alabilir. ama google 15 dk en fazla 20 dk da hesaplıyor geliri..

Yani daha form doldrulmadan google hesaplamıs olabilir ? buda sadece tık olarak hesaplar..

Öyle olmadığına emin olabilirsiniz hocam. Sadece tık olarak hesaplamamakta google. Tıklayan kişinin gittiği sitede neler yaptığı ve bazı formları doldurup doldurmadığı vb. şeyler beklenir. Formu doldurmaya başladıysa o 15 en fazla 20 dklık süre 1 saate de çıkar güncellenmesi. Form doldurulan yerde de google adwords kodları olduğundan form sayfasından çıkıldıysa, ya da form başarıyla doldurulduysa hangi işlemleri yaptıysa tıkı yapan kişi karşılığı olan değeri adsense yayıncısına geçirir. Form hala durduruluyorsa da sekme kapatılmadıysa yani google bunun farkındadır kodlardan kaynaklı olarak. Tıkın hesabınıza geçmesi ne kadar uzarsa o kadar daha çok kazanırsınız demek yanlış olabilir belki ama çoğu durumda öyledir. Sadece form için demiyorum, çeşitli varyasyonlar var, satışlar, download edilebilecek pdf tarzı şeyler, anketler vb.

beyler diyelimki niche üzerine kanal açtık ve videoları açıklamalarıyla giriyoruz peki bu videolara etiket eklemek şartmı kazancı etkilermi

konu biraz enteresan olmuş hem niche istenmiş hem de aylık aranma hacmi eklenmiş sonradan bi de kategori dense valla tam olacakmış :) ben istesem bulurum da kim uğraşacak 3 4 saat alır bu iş. sevabına kimse yapar mı bence yapmaz ama yapan olursa beleşten alır arşivleriz yok demem hani :)

beyler diyelimki niche üzerine kanal açtık ve videoları açıklamalarıyla giriyoruz peki bu videolara etiket eklemek şartmı kazancı etkilermi

Etiketler videonuzda çıkacak reklamların videonun konusuyla alakalı olmasını etkileyen unsurlardan biri. Reklam video ile alakalı olursa tık sayısı artar. Ayrıca tıklamaların kalitesi yükselir (bir önceki mesajlarımda anlattığım gibi tıklayan kişinin işlem yapması gittiği sitede ilgilendiği konuda daha fazla olacağı için) bu da tbm'yi arttırır. Yani kesinlikle abartıya kaçmadan, (bence ilgili), öz etiketler girilmeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri