TBM firarda

petitjoueur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.play-free-gamez.com
tbmler git gide düşüyor bende. bana has bir durum mu bu acaba? gün kapandığında 0.88 lik TBMyi gördüm 2 gün önce, dün 0.30 da bugün de 0.20 ye indi. giderek düşüyor bu anlayamadım da.

tık sayıları hemen hemen aynı. 190-200 tık geliyor her gün. ama sıkıntı tbm işte.

192 tık > 0.77
188 tık > 0.89
170 tık > 0.32

bugün de şu an 198 tık > 0.18 e inmiş. herhalde bir kaç güne 0.02 falan olacak bu.

---------- Mesaj saat 23:18:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:59 civarında gönderildi. ----------

benim öğleye kadar güzel gidiyor tbm. kapanıştakinin 3-4 katında oluyor 12-1 e kadar sonra düşüşe geçiyor.

hocam 3 tane niche etiket giriyorum ben tbm en az 0.60 tl oluyo. 1.5 aydır böyle gidiyorum hicbir sorun cıkmadı.ama cıkmayacagı anlamınada gelmez.

yıl sonu olmasıyla alakalı olabilir mi acaba?

insanoğlu aç her zaman galiba. kendimden yola çıkarak söylüyorum bunu kimse üstüne alınmasın. günlük sabit 35 lira geliyor. taş atıp kolum mu yoruluyor? hayır. ama işte niyeyse az geliyor göze. günlük 140 lirayı görünce üstüste 3 gün. sonrasında böyle olunca sanki dibe vurmuş gibi hissediyor insan. sağlık olsun diyelim artık ne diyelim.

Tovbe bismillah abi 0.15in uzerinde gormedim daha 10 bile olmuyor su aralar borsadan daha hizli degisiyor su tbmler :)

Bir adsensemde TBM 0,06. Bu durumdan hiç hoşnut değilim.
Artması için önerisi olan varsa çekinmesin mesaj atsın arkadaşlar.

hocam 3 tane niche etiket giriyorum ben tbm en az 0.60 tl oluyo. 1.5 aydır böyle gidiyorum hicbir sorun cıkmadı.ama cıkmayacagı anlamınada gelmez.

ben niche olayını anlayamadım tam olarak. adwords üzerinden bakılıyormuş ama gel gör ki ben adwords te bulamadım onu. burada konusu var baktım, adwordsün tasarımı değişmiş kaldım öyle. dün niyetlendim bi sonra yalan oldu o da.

hocam simdi klasik olucak ama söyle söyliyim rekabeti az ama tık bası maliyeti yüksek etiketler tbmyi yükseltir.ama etiketleri senin yükledigin videoyla alakalı girmezsen ban riski oluyor.birde hocam eger yabancı calısıyorsan tbm daha yüksek oluyor.türkce içerikte tbm daha az olur :D eger yanılıyorsam lütfen düzeltin

Arkadaşlar alakasız etiketler %99 banlanmanıza(adsensenizin) sebep oluyor. %1 de şans.

hocam bende geçen 0.41 di bu sabah bi baktım 0.01 çıldırdım sonra düzeldi ama..

bende yabancı içerik takılıyorum bugün ilk kez 700 tık aldım ama tbm 0.12 kuruş. 50 kuruş olsa tadından yenmezdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri