TBM gün geçtikçe düşmeye başladı

P
  • Kullanıcı pc.eLves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Kazanç Arttırma
Merhaba arkadaşlar bi hafta önce 5-6 tane kanal açtım 2 si türk 4 tanesi yabancı fakat tbmler gün geçtikce düşüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum videolara kategorilerimle ilgili yüksek tbm veren kelimeleri bulup etiket olarak ekledim ilk bi kaç gün faydalı oldu 0.23$ tbm ye kadar çıktım fakat gün geçtikçe tbm düşmeye sayfa to artmaya başladı bu tbm yi az da olsa yükseltme şansım yok mu :( 170 tıka 5 dolar alınca koyuyor insana :( buyrun son 1 haftalık adsense kazanç raporu

rml2d.png
bugün tbm daha berter 0.01 den başlangıc yaptı şuan 0.02 :(

daha 17 yaşında milleti dolandırmayı öğrenmişsin, bu kazançlar sana çok bile.. önce bana satıpta sonra geri çaldığın kanalı ya bana vereceksin ya da bütün kimliğini telefon numaranı heryere bırakırım hiç bir yere giremezsin. bu seni ilk son uyarım.

daha 17 yaşında milleti dolandırmayı öğrenmişsin, bu kazançlar sana çok bile.. önce bana satıpta sonra geri çaldığın kanalı ya bana vereceksin ya da bütün kimliğini telefon numaranı heryere bırakırım hiç bir yere giremezsin. bu seni ilk son uyarım.

Hesabi ben almadim 20 liralik kanalin pesine mi duseyim ben? O attigin numara bana ait degil nerde paylasirsan paylas camur atmadan once elinde yeteri kadar kanitin olsun tek sana kanal satmadim ben sen haric 2 arkadasa daha kanal sattim ustelik o kanaldan kat kat daha degerli kanallardi hepsi sahibinin elinde durruyor..

Hesabi ben almadim 20 liralik kanalin pesine mi duseyim ben? O attigin numara bana ait degil nerde paylasirsan paylas camur atmadan once elinde yeteri kadar kanitin olsun tek sana kanal satmadim ben sen haric 2 arkadasa daha kanal sattim ustelik o kanaldan kat kat daha degerli kanallardi hepsi sahibinin elinde durruyor..

beni ilgilendirir mi bu söylediklerin? ben kanalı senden aldım ve kanalın şifresi 15 ağustosta sıfırlanarak çalındı, bunu yapmak için eski sahibi olup son zamanlarda girilen 1 adet şifreyi bilmek, kanalın oluşturulma tarihi ve doğum tarihini doğru şekilde girmek yeterli oluyor. bunu da kim yapabilir tabi ki benim satın aldığım kişi olarak sen yapabilirsin. o kanalı hemen geri istiyorum. aksi durumda burdan da banlanacaksın dolandırıcılık yüzünden, tıpkı r10dan banlandığın gibi...

beni ilgilendirir mi bu söylediklerin? ben kanalı senden aldım ve kanalın şifresi 15 ağustosta sıfırlanarak çalındı, bunu yapmak için eski sahibi olup son zamanlarda girilen 1 adet şifreyi bilmek, kanalın oluşturulma tarihi ve doğum tarihini doğru şekilde girmek yeterli oluyor. bunu da kim yapabilir tabi ki benim satın aldığım kişi olarak sen yapabilirsin. o kanalı hemen geri istiyorum. aksi durumda burdan da banlanacaksın dolandırıcılık yüzünden, tıpkı r10dan banlandığın gibi...

Dediğim gibi kanal bende değil bende başkasından aldım partnerli diye git savcılığa ver ben kanalı satalı nerdeyse ay oldu diğer sattığım kanallar duruyor ... Elinde alanın kimlik bilgileri varsa dağıt internette kanal bende değil

R10 dan davetiye yüzünden banlandık dolandırıcılık felan yapmadım gereksiz imalarda bulunma yaşının adamı ol

Dediğim gibi kanal bende değil bende başkasından aldım partnerli diye git savcılığa ver ben kanalı satalı nerdeyse ay oldu diğer sattığım kanallar duruyor ... Elinde alanın kimlik bilgileri varsa dağıt internette kanal bende değil

ne 1 ay olması daha yeni 12 gün oldu kanalı alalı, 7 ağustosta aldım 15 ağustosta kanalı benden çaldın, bu kadar basit..

Beyler farklı sitelerde yapılan alışverişi buraya taşımayın. Buradaki yetkililer site içindeki alışverişten sorumludur

ne 1 ay olması daha yeni 12 gün oldu kanalı alalı, 7 ağustosta aldım 15 ağustosta kanalı benden çaldın, bu kadar basit..

Çaldınlı maldınlı konuşma kardeşim ben çalmadım bu yüzden rahatım o numara bana ait değil kanal bende değil eğer kanalın çalındıysa git yasal hakkını kullan savcılığa ver burda kuru iftira atma millete..

Beyler farklı sitelerde yapılan alışverişi buraya taşımayın. Buradaki yetkililer site içindeki alışverişten sorumludur

güzel mantık, r10 daki bütün banlanmış olan dolandırıcılar, hırsızlar buraya akmaya başlar, çünkü orda dolandırıp hırsızlık yaptıysa burada sütten çıkmış ak kaşık olabilir demektir.

güzel mantık, r10 daki bütün banlanmış olan dolandırıcılar, hırsızlar buraya akmaya başlar, çünkü orda dolandırıp hırsızlık yaptıysa burada sütten çıkmış ak kaşık olabilir demektir.

Öyle birşey demiyoruz tabi. Ama burda gerekli kişiler görür alışverişini yapmaz tabi. Konuyu özelinizde tartışın beyler konunun üzerine yorum yapmayın aksi taktirde konu kilitlenecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri