TBM çalışmam sonrası ortalamam bu. to oranım yerle bir ama ona bir çözüm bulamadım bulanlar da bu konuda bana yardım ederse sevinirim. taktiğim şu yönde
SpyFu Keyword: "data recovery raid"
bu siteye girip 2- 3 dolar lık nıche kelımelerı secıyorum. paylaştıgım vıdeonun etıketlerının yarısını konumla alakalı yarısını nıche kelıme koyuyorum. youtube nın kafa karışıklıgı sağ olsun bı hayırlı bı hayırsız reklamlar cıkıyor hotspot ıle gırıp kontrol ettıgımde. ortalaması 0.1 in altına düşmüyor. detaylı anlatımı sınavlarım bıtınce vıdeolu olarak yapacağım, ilgili arkadaşları görünce yarım yamalak şimdi paylaştım. idare edin artık arkadaşlar....
EDIT: arkadaşlar bır seyler yazmıs aasagıda. bakın sımdı ben erotık vıdeo paylasımcısıyım. normalde yasak ama ben paylaşıyorum reklam cıkmaması gerekırken reklam cıkmasını saglıyorum. ayrıca gıdıp 5 dolarlık nıcheler ıle ıse gırsem konseptım uygun degıl ban yerım ufak kazanc surumden kar hedefındeyım. sız bır nıche kelıme ustune vıdeo atıp aylık 1k hıt alıyorken benım 1 saatte olusturdugum kanalın hıtın gözünüzün önunde. ben erotık etıketler ıle hıt alıp nıche kelımeler sayesınde tbm yı 0.1 e sabıtlıyorum. sız ıstersenız verdıgım adresten alın 5 10 dolarlık nıchelerı ılgılı vıdeo atın öyle kazanın fantezınız. ben kımsenın paylaşmadıgı ek bı fıkır paylaştım ister kullanın kar edın ıstersenız mılletın yarım ağızla dediği bi iki kelimelik bilgileri kullanın tercıh sızın