Tbm kelime yerlestirme !!!

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar tbmsi yüksek kelimeler buldum fakat bunları yerlestırme konusunda ne yapmalıyım ornegin mesela sıradan bir haber baslıklı haberin etiketine ve acıklamasına bunu girsem sizce nasıl olur. yani kelime kısmı tamamda hangi videoya nasıl yerlestiricem orası sorun tbm 0,10-0,12 arası gidiyor geliyor kafayı yiyecegım artık bir haftadır bilgisayarın basından kalkmadım bile uyku falan yok yani. her yazan su hocamız sagolsun diyip yapıstırıyor 20 dolarlık tbmleri bu hocaları ben mı bulamadım acaba birtek gercekten günlerdir ugrasıyorum ve bunalımdan artık konuyu acma geregi duydum

Bu sorunun cevabını bende bulamadım daha ama senin tbm gene iyi 0.03 ten yukarı çıkamadım daha:))

çok yüksek olmadan 3 4 tane niche kelime ekleyebilirsiniz etiketlere faydası olur.

hocam sıkıntı o degil hani fayda dedikleri 0,05 ten 0,08 falan yapıyor adam 9 tıka 10 tıka 120 dolar alıyor alttada su kişiye tesekkür ederim diyor hani direkt kelime falan istedigimizden degil forumda kabaca herseyden bahsedilmis fakat bu ince ve can alıcı ayrıntıları buraya kimse yazmıyor özelden ulasabilenler alıyor onlarda zaten parayı götürüyor sanırım buralara yazsakta bizde baksak üstüne katsak kazansak? ben bir haftadır mesela ugrasıyorum gelir suan iyi gibi cogu kisiye göre zaten bilgisayar mühendisliği ögrencisiyim ben hakketten cok cimri meslek bu yani bize bunu kendi hocamız bile yapıyor ben bunu yıllar içinde ögrendim size sadece hangi yoldan gideceksiniz bunu soylerim diye ki bu insanlar ego sahibi insanlar su forumda sanıyordum millet birbirirnin elinden tutuyor falan serkan abinin bası kalabalık anladıım diger bir kac arkadasada özel mesaj attım yardım yok burasıda r10 gibi ticaret merkezine dönmez umarım

tesekkür kardesim faydalı gercekten mesela su komik videonun altına tutup niche kelime koymak mantıksızmıs anladık :)

suan öyle yapıcam bir kanal actım ve muslera hoca demis ya hani 6 tane cift kelime 2 tane 3 falan diye oyle ayarladım hemen hemen tek konu uzerine actım. bu arada ilk defa kanalıma kapak fotosu ve profil fotosu koydum ya :D

suan öyle yapıcam bir kanal actım ve muslera hoca demis ya hani 6 tane cift kelime 2 tane 3 falan diye oyle ayarladım hemen hemen tek konu uzerine actım. bu arada ilk defa kanalıma kapak fotosu ve profil fotosu koydum ya :D

Bi sonuç alısan bizide bilgilendirirsin artık:))

ne demek arkadaslar burada hepimiz kazanalım. bunu bos konusmak acısından demiyorum ama forum demek teknoloji alemindeki ailemiz demektir hep dedigim gibi youtubeda madem yeterince para var bari bu forumu ticaret yuvasına donusturmeyelim r10 sanki cocuklara kalan mirasın sebep oldugu aile kavgası gibi geliyor bana artık, herkez birbirine birsey kakalamak pesinde falan burda o olmasın. tabiki günlerce calısıp bulunan ve ancak bir iki kanalda verim alacak kelimeyi burada kimse paylasamaz zaten paylasmasın o özel bir emek ama kocaman bir meyve bahcesi bulup birazını yiyip geri kalanın cürümesindense cagıralım arkadaslarımızı hep beraber yiyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri