tbm kendi kendine düştü.

bacanak

Kayıtlı Üye
1-2 tıkla düşmüş yükselmiş diyemezsin. Ben 1000 tane tk alırım. tbm 0.10 mesela ertesi gün yine 1000 tane alırım tbm 0.03 o zaman derim ne oluyor bir sorun var ama her tık alışımızda tbm ye bakarsak işimiz var :)

1-2 tıkla düşmüş yükselmiş diyemezsin. Ben 1000 tane tk alırım. tbm 0.10 mesela ertesi gün yine 1000 tane alırım tbm 0.03 o zaman derim ne oluyor bir sorun var ama her tık alışımızda tbm ye bakarsak işimiz var :)

Arkadasin anlatmak istedigi sey tik aldikca tbm dusmesi degil. 1 tane tiki varmis 0,72 tbm imis, sonra o 1 tik durduk yere 0,05 e dusmus. Arada oluyor o nedendir bilmiyorum.

arkadaş ondan bahsetmiyor ,aynı gün içerisinde almış olduğu tık ın TBM değeri değişmiş ilginç ilk defa karşılaşıyorum bende

konuyu okumamışsınız bari resimlere baksaydınız. :)

bu durum bende var hocam. aynen yazdıgın gibi bana oluyor gunlerdir kategori degistirdim uzun videolar attım ama cözemedim.

O zaman mantıken şöyle oluyor. Senin tık'ı geçersiz saymış silmiş onu sonra yeniden bir tık almışsın. Bilmiyorum böyle geçersiz sayıp tıklama azalttığı oluyor mu ama aklıma ilk bu geldi.

Bu arada tamam arkadaşlar bu kadar üstümüze geldiğiniz dalgınlıktır olmuş yani ) 10 tane alıntı yapmanın ne mantığı var ezdikçe ezmişsiniz birisi söylese hatamızı yeterli ) Bizim hatamızı bulup ezeceğinize bir de çözüm tahmin falan sunaydınız bari :)

O zaman mantıken şöyle oluyor. Senin tık'ı geçersiz saymış silmiş onu sonra yeniden bir tık almışsın. Bilmiyorum böyle geçersiz sayıp tıklama azalttığı oluyor mu ama aklıma ilk bu geldi.

Bu arada tamam arkadaşlar bu kadar üstümüze geldiğiniz dalgınlıktır olmuş yani ) 10 tane alıntı yapmanın ne mantığı var ezdikçe ezmişsiniz birisi söylese hatamızı yeterli )
geçersiz sayılması durumu anlık olarak kontrol edilmiyor diye biliyorum hocam.

geçersizleri ay sonunda halletmiyor mu google, kesinleşmiş kazançları oluştururken.

geçersiz sayılması durumu anlık olarak kontrol edilmiyor diye biliyorum hocam.

geçersizleri ay sonunda halletmiyor mu google, kesinleşmiş kazançları oluştururken.

Bilmem belki arada siliyordur böyle olabilir mi olabilir. Düşük bir ihtimal dediğim ama aklıma başka bir şey gelmedi. Dediğiniz hata sayfa To 'da oluyordu genelde. %2000 falan oluyordu sonra düzeliyordu senin tbm de başına gelmiş bu olay. Sayfa görüntüleme 1 bgbg 9834 tl falan oluyordu :) Üstüne gitmeye değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

вєякαη;259093' Alıntı:
aksine bende ilk defa 0,50' nin üzerine çıktı

0.50 mi hocam o tbm bende olsam düşünemiyorum artık kazancı 600 tıka 34 tl kazanmışım şaka gibi ay başında 0.15-0.20lere kadar cıktı şimdi hergün tıklama artıyor tbm düşüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri