TBM konusunda SON NOKTA.Daha otesi yok.

en iyi partner in boynu altında kalsın diyorum, verem ettiler ...
Arkadaşları olası kazançlarından da etmek istemem tabii, partnerlik olayının Muslera nın yaklaşımındaki gibi analiz edip çözüp öyle yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Ne balıklama atlanmalı ne de korkulup küsülmeli, dikkatli olmak lazım..

İşte Mursela kardeşimizi doğrulayan kanıtlar.
Aşağıdaki resimler daha en son açtığımız partner kanallarımızdan birine ait
Gördüğünüz gibi BGM oranları bayağı yüksek

Hocam bu kanalların içeriği yabancımıydı?

en iyi partner in boynu altında kalsın diyorum, verem ettiler ...
Arkadaşları olası kazançlarından da etmek istemem tabii, partnerlik olayının Muslera nın yaklaşımındaki gibi analiz edip çözüp öyle yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Ne balıklama atlanmalı ne de korkulup küsülmeli, dikkatli olmak lazım..
Aynen ustad sana sonuna kadar katiliyorum yazdigina.Networku cok iy isecmek lazim.Destegi iyi olmali odemeleri vs bu yuzden iyi secim yapilmali.Ve ayrica bu ise gecip gecmeme durumunu iyice tartip olcup bicip oyle gecmeleri lazim.Bizi mamacimiz burda bilgiyi paylasmak farklari gostermek ve sonra sizlerin huzuruna sunmak.Vereceginiz karar kendinizle ilgilidir ve kendiniz karar vereceksiniz.

Benim bildigim Turkce hit olmasi lazim ustadin icerikleri.Yanlisim varsa duzeltsin.

Hayır, bizim bütün partner kanallarımızın içeriği Türkçe'dir. Hiç yabancı içerik çalışmıyoruz, çünkü yabancı içerikte güncel olamayız. Ama Türkçe içerikte bütün paylaşımlarımız kendi kayıtlarımız olduğu için videolarımız kolayca HİT oluyor.

---------- Mesaj saat 15:39:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:54 civarında gönderildi. ----------

Benim bildigim Turkce hit olmasi lazim ustadin icerikleri.Yanlisim varsa duzeltsin.

Aynen kardeşim; tamamen Türkçe çalışıyoruz biz.

Hayır, bizim bütün partner kanallarımızın içeriği Türkçe'dir. Hiç yabancı içerik çalışmıyoruz, çünkü yabancı içerikte güncel olamayız. Ama Türkçe içerikte bütün paylaşımlarımız kendi kayıtlarımız olduğu için videolarımız kolayca HİT oluyor.

---------- Mesaj saat 15:39:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:54 civarında gönderildi. ----------

Aynen kardeşim; tamamen Türkçe çalışıyoruz biz.

Vay be sevindim türkçe içerikten bu kadar alınıyorsa gerçekten benim gibi fazla izlenim almayan kanlı olan (günlük 1-3 k arası)bağlaması mantılı yabancı içerik bağlamayı düşünüyorum bende merak ettiğim siz avosomenes den öedem aldınızmı hocam

Vay be sevindim türkçe içerikten bu kadar alınıyorsa gerçekten benim gibi fazla izlenim almayan kanlı olan (günlük 1-3 k arası)bağlaması mantılı yabancı içerik bağlamayı düşünüyorum bende merak ettiğim siz avosomenes den öedem aldınızmı hocam

Ya biz bugüne kadar hiç bir kanalımızla ilgili kazanç görüntüleme (analytics) veya ödeme problemi yaşamadık. Dönem geldiğinde her partner kanalımızın ödemesi şak diye atılıyor paypal hesabımıza. Üstelik bazı kanal networklerimiz de farklı

arkadaş şu partner kanlı olanlar bi yardım etsin,partner kanalı üstüme nasıl geçiricem,yani paneli hallettik ama kanalı satın aldıgım arkadaşın üzerine herşey, kendi üzerime nasıl geçiririm,bilen varmı

Ya biz bugüne kadar hiç bir kanalımızla ilgili kazanç görüntüleme (analytics) veya ödeme problemi yaşamadık. Dönem geldiğinde her partner kanalımızın ödemesi şak diye atılıyor paypal hesabımıza. Üstelik bazı kanal networklerimiz de farklı

Hocam benim paypal yok da illaki paypal mı olması gerekiyor acaba ? Birde paypal için her kart oluyormu?

Türk hitinin kategorisi neydi üstad ?

Biz Türkçe içerikte iki ategori dışına hiç çıkmıyoruz

1 -Haberler ve Politika / News & Politica
2- Eglence / Entetaiment

---------- Mesaj saat 15:56:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:00 civarında gönderildi. ----------

Hocam benim paypal yok da illaki paypal mı olması gerekiyor acaba ? Birde paypal için her kart oluyormu?

Hayır çek bildirimi yaparsanız çek'le de ödeme alabilirsiniz. Ama bu hem gecikmeye hem de yüksek kesintiye sebep olur. Paypal'da tek kuruş kesinti yok.

Aynen bende bir türlü partnerliğe sıcak bakmadım, ama artık araştırmak gerekli sanırım. Birde kesin birçok kez sorulmuştur fakat arayıp bulamadığım için sorayım, youtube'a dublaj filmler nasıl eşleşen üçüncü taraf uyarısı vermiyor ? Bunun cevabını mevcutsa eski konunu linkide olur.

hocam sağolunda hangi partner networkü 1000 gösterime en fazlasını veriyor

Yanlış okumadıysam arada uçurum var.Adsense de 60 dolar partnerde 495 dolar.Neden arada bu kadar fark var.Ben daha yeniyim bu arada fazla anlamıyorum partner falan o yüzden sordum

Partner networka gecmek icin, illa adsense'den mi gecis yapmak gerekli.
Ben simdi 3-5 tane yeni youtube kanali acip, 30'ar tane video yukleyerek partner isine girmek istiyorum, bu mumkun mu?

Ozellikle dizi sektorunde yada bu tur sektorde calisipda tbmleri cok dusuk olup,izlenim sayisi yuksek ti ksayisi yuksek tbmsi dusuk olanlara SIDDETLE tavsiye ediyorum partnerligi.

Tr dizi çalışanlara hangi partneri öneriyorsun abi,ödemede sıkıntı olmayan,uzun videolara video ortası reklam koyabılecegımız bı partner olsa iyi olur :)

serkan hocam film atıyoruz bir tane sevişme sahnesi var adsense bir süre reklam göndermiyor direk +18 e atıyor. partner de soft olan sevişme sahnelerin de reklam kesme olayı var mı ?

Evet küçük yanlışlıkları düzeltmek gerek. Partner'in Adsense'ye göre daha fazla kazandırdığı bir nebi doğrudur lakin birinde 60 dolar alıp diğerinde 495 dolar alacak bir uçurum asla ve asla söz konusu olamaz.
Adsense'de Serkan abi aslında 300.000 gösterim almadı. Eğer video ortası reklamlarının aralığını söylerse ona göre yorum yapabilirim. Ben size kendimden örnek vereyim hemen.

Adsense'de bizim sayfa görüntüleme olarak gördüğümüz yer aslında izlenmelerimiz değil reklam gösterilebilecek izlenmelerimiz. Yani siz 1.30 saatlik bir video yüklerseniz ve bu videoyu 100.000 izletir, bu videoya 20 dakika arayla toplam 5 tane video ortası reklam eklerseniz partnerde 100.000 izlenme gözükür ve 400 Tl alırsınız.(Tahmini)

Adsense'de ise bu 100.000 izlenme gözükmez en az 350.000 izlenme gözükür. Ve siz sanarsınız ki ben 350.000 izlenmeye 400 Tl aldım. Aslında siz yine 100.000 izlenme yaptınız reklam gösterimleriniz 1 videoda birden fazla reklam çıktığı için 350.000 gözüktü olay bundan ibaret. Ben Adsense'de 350.000 izlenmeye 800 tl alıyordum ama kanalım 100.000 civarı izleniyordu. Partnerde'de aynı kazanıyorum.(Biraz daha fazla)(Çok eskilerden şimdi neredeee )) Yani sırf bu yüzden partnere geçmeyin. Zaten ödemeleri 1 ay geç alıyoruz. O bir ay da daha iyi değerlendirirsiniz parayı 5k üstü kazananlar için diyorum.

Edit: Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

kardeşim partnerliğe nasıl geçebilirim?

lan olum 20 yıllık konuyu niye hortlatıyosunuz. kim alıyo bu bebeleri foruma :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri