TBM neden bu kadar düşük?

vbmaster96

Kayıtlı Üye
Haber sitemiz var. Facebooktan hit cekiyoruz. Gunde 1500 tik civari aliyorum ama bu kadar az TBM olunca gelir istedigim duzeylerde olmuyor. Fotogaleri haber seklinde yapiyoruz haberleri. 250 × 300 mobil 2 kare reklam arasina resim + aciklama giriyoruz. En dusuk 20 kurus civarinda tutmak icin kesin olarak yapabilecegimiz neler var ?
8f44ccbbb83b0c146994adb824d8835a.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar düşük olma sebebi face den hit çekmeniz olabilir

Sektöründe çok etkisi var. Sadece facebook'dan hit çekmeniz değil. Farklı bir sektörde sitem var teknolojinin bir koluyla alakalı onada facebook'dan hit çekiyorum TBM ortalama 0,35 kuruş. Eğer tbm'nin yüksek olmasını istiyorsanız sektör değiştirme yapmanız lazım.

haber sitemiz var. Facebooktan hit cekiyoruz. Gunde 1500 tik civari aliyorum ama bu kadar az tbm olunca gelir istedigim duzeylerde olmuyor. Fotogaleri haber seklinde yapiyoruz haberleri. 250 × 300 mobil 2 kare reklam arasina resim + aciklama giriyoruz. En dusuk 20 kurus civarinda tutmak icin kesin olarak yapabilecegimiz neler var ?[ımg]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170724/8f44ccbbb83b0c146994adb824d8835a.jpg[/ımg]

sm-n9000q cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

en büyük etken adsenseden reklam filtrelemesi yapmamanız.
Bir kaç bilgisayardan çerezleri temizliyim çıkan reklamlara bakın.
Genelde aynı çıkan reklamı engelleyin. Benimde bu şekilde bir sağlık sitem vardı tbm 0,05 lerde hep zayıflama hapı reklamları çıkıyordu hepsini engelledim tbm 0,22 lere çıktı. :)

Genelde aynı çıkan reklamı engelleyin. Benimde bu şekilde bir sağlık sitem vardı tbm 0,05 lerde hep zayıflama hapı reklamları çıkıyordu hepsini engelledim tbm 0,22 lere çıktı. :)
Bakın dun 4 kuruslara kadar inmis yine 1500 - 2000 civari tik var, tiklarim ziyan olmus resmen. Performansi dusuk reklamlari engellemek iyi fikir, bu panele nereden ulasabilirim? Hassas kategorilere ulastim ama yuzde bilgisini gostermiyor yaninda, sadece kategorileri acip kapatabiliyorum. Hangi reklamlarin veya kategorilerin etkili oldugunu, yuzdesini bulabilirmiyim?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle çok etkiliyor hocam. Genelde klasik sömürücüler var

Ben 10 kurusdan reklam veriyorum. Yarısını sana verse google amca buda 5 kuruş yapar. Parayı kırdın valla hemen bi para sayma makinası almalısın :D

ZEpD9G.png

Bir haber sitesi için bu verilerde nasıl bir değişiklik yaparsam en iyi sonucu alırım?
Yardımcı olabilecek varsa minnettar kalırım.

Yaklaşık 4/5 sene haber sitem vardı.TBM genelde düşük olur, hitin yüksek olursa iyi para bırakır.

ZEpD9G.png

Bir haber sitesi için bu verilerde nasıl bir değişiklik yaparsam en iyi sonucu alırım?
Yardımcı olabilecek varsa minnettar kalırım.

nWp7Xl.png

hocam çöp reklamları buradan engelleme yapabilirsin ayriyeten 300x250 reklamların Metin/Resim şeklindeyse onu sadece resim li reklam yap bunların büyük faydası olur. özelden siteyi atarsan inceleme yapıp reklam yerleşimi ve daha ayrıntılı şekilde elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri