TBM Öneri!

• Kullanıcı Vbully Plus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüzdefa açıldı bu konu kardeşim dene istersen kesinlikle banlanırsın ... googlenin ne olduğunu biliyorsundur sanırım... başkadabişi demiyorum bir kaç arkadaş denedi senin gibi proxy bile değiştirdiler sonuç aynı banlanma....

kardeş o iş sıkıntılı. senin bu düşündüklerini google mühendisleri on yıl önce düşünüp ona göre yazılım geliştirmişler. sen o kelime ile aramadan mı geliyon, hangi ülkeden geliyon, alakan olmayan reklama niye tıklıyon gibi bu liste uzar gider. bizzat denemiş biri olarak söylüyorum sana.olay sadece ip değil. adam senin geçmişte gezdiğin siteleri nelere tıkladığını her şeyi tutuyor. bu sebeple mutlaka yakalanırsın. ömrün 1 ay olur.

mac adresinden yakalanırsın.sonra ban :D ayrıca o videoyu google da bulamazsın kolay kolay.seo yapman gerekcek falan filan da.bulunca reklam cıkmama ıhtımali de var

Arkadaşlar yine kızabilirsiniz ama ben yinede yazmak istiyorum.

Herkes yeni adsense alıp yeni kanal açsa,

Herkes adwordsden farklı niche bulsa(geliri yüksek),

Sonracığıma herkes o kelimeye uygun video yüklese,

Sonra herkes o kelimeyi videoya etiketlese,

Sonra karşılıklı o kelimeyi aratsak o videoyu bulsak,

Sonracığıma çıkan reklama bir güzel tıklasak,

Tıkladığımız sitede 1-2 dk gezsek,

Herkes kazansa olmazmı?

Hergün okadar video yüklüyoruz okadar uğraşıyoruz ama kazancımızı yukarıya çekemiyoruz.(Anca videolarımız tutarsa :D )

Hem youtubeden aratıp o videoyu bulup tıklarsak doğal yollardan olur ve tüm arkadaşlarımız kazanır.

Yeni kanal yeni adsense yeni kelime ve 1 tıkla benim 8 günlük kazancımı elde etti :D

Diyeceklerim bu kadar.

İsteyen arkadaşlar yoruma gelsin konuşup koklaşalım :D

Önerilerinizi,Şikayetlerinizi,(Azarlamalarınızı :D ) yoruma yazabilirsiniz.

İletişim: Pm or Skype!

Saygılarımla Vbully Plus..............::::::::::||

Kardeşim(utanıyorum) sen reklam veren olsan bizde böyle bir sistem oluştursak sen kazanamadıktan sonra nasıl bidaha reklam vereceksin?

Arkadaşlar yine kızabilirsiniz ama ben yinede yazmak istiyorum.

Herkes yeni adsense alıp yeni kanal açsa,

Herkes adwordsden farklı niche bulsa(geliri yüksek),

Sonracığıma herkes o kelimeye uygun video yüklese,

Sonra herkes o kelimeyi videoya etiketlese,

Sonra karşılıklı o kelimeyi aratsak o videoyu bulsak,

Sonracığıma çıkan reklama bir güzel tıklasak,

Tıkladığımız sitede 1-2 dk gezsek,

burdan sonrasını okumaya gerek duymadım
kusura bakmayında reklam verenler verim almak için o kelimelere okadar para veriyor siz ise resmen alengirli olarak para kazanmak istiyorsunuz yani sizin gibi yapanlar banlandıklarında adsense şuç bulmalarından bıktım artık

Böyle bir şey olmaz. Olmamalı. Böyle bir şeye destek vermekte YTPara.Com için uygun değildir.

Sebeplerine gelirsek;

Bahsettiğiniz şey başlı başına hile
Bahsettiğiniz şey haksız kazanç
Bahsettiğiniz şey haksız kazanç olduğu için günah
Bahsettiğiniz şey reklamverenlerin hakkını yemek ki reklam yayıncısı sizin videolar olsa bile ben dahil belki de burada bir çok kişi adwords kullanıyor ve bu hiç hoş bir şey değil.

Kısacası etik değil, uygun değil ve tabi ki haram. YTPara.Com ailesinde böyle durumlar söz konusu olmaz, olamaz, olmamalı.

Müsadeniz ile konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri