TBM oranlarının düşük olma nedenleri?

• Kullanıcı Darqest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darqest

Kayıtlı Üye
SA

SOn günlerde tbm ciddi düştü 0. 20lerden 0.02 lere kadar düştü. Max 0.05 lerde...

Sizlerde durumlar nasıl?

benim dün ve bu gün 0.01 artık rahatım. dibe vurduk daha da kötüsü olmaz :D

sorma. herşeye zarar verdiler. sonuç zarar ziyan neye yaradı bu kadar olay. memleket elden gidiyor diye olay çıkar, sonuç memleket daha kötü durumda :)

sorma. herşeye zarar verdiler. sonuç zarar ziyan neye yaradı bu kadar olay. memleket elden gidiyor diye olay çıkar, sonuç memleket daha kötü durumda :)

Memleket çok iyi değildi aslında. Ben 4 yıllık üniversite hayatımda RTE geldikten sonra yumurta bile alamaz oldum. Özelleştire özelleştire mal bırakmadı. Müslümanız ama dindar olmayan kesime hakaret etmeye başladı. Dikdatörlükle bir yere geliyor bu sıralar. Bir şekilde bu olması gerekiyordu şahsi düşüncem.

protesto, eylem yürüyüş kanuni hak.ama ortalığı yakıp yıkarak, insanlara korku salarak olmaz bu işler. ayrıca diktatörler ya tek partili olurlar yada zorla yönetime el koyarlar. millet memnun ki oy veriyor. emin ol bir sonraki seçimlerde daha fazla oy alacaklar. benim kanaatim.savunduğumdan değil.görünen köy kılavuz istemez derler ya ondan diyorum.

Turkiye'de Maddi Durumu Cok Dusuk Ailelere Komur Ve Makarna Verirsem Banada Oy Verirler Emin Olun Arkadaslar =]

iyide güzel kardeşim bende oy verdim bana ne kömür ne ekmek verdiler. fakir fukaraya valilikler dağıtıyor.ideolojik düşünmeyin her şeyi. 25 milyonun hepsinemi odun kömür dağıttı bu adamlar.

AKP yi savunan kardeşlerim için durumu anlama kılavuzu:

* Siyasi fikri ne olursa olsun tüm iktidarlar yozlaşmaya meyillidir. AKP de bundan münezzeh (!) değildir.
* İktidarlar hesap vermelidir, demokrasi dediğiniz tam olarak bunu gerektirir. AKP ve başbakan tüm kibriyle ve "bu ülke benimdir" tavrıyla yaptığı her işte "istedim oldu" demektedir.
* Karşı çıkılan, muhafazakarlık değildir. Zaten AKP nin de muhafazakarlığı temsil edip etmediği tartışılır.
* Karşı çıkılan din değildir. Ancak ülkenin kurulu düzeni ve örnek aldığı modern hukuk varken yönetimde gittikçe daha fazla dini referansların vurgulanmasıdır.
* Kimse kimseye ahlak öğretme hakkına sahip değildir. Müslüman olduğunu iddia etmek senin diğerlerinden daha ahlaklı olduğunu göstermez.
* İstenilen kaos veya darbe değildir. Eylemlere katılanların derdi, kırmak dökmek değildir. İsyan etmektir. Sesini duyurmaktır.
* Türkiye bu eylemiyle iktidara bir ders verebilirse bu Türk insanının ilerde en çok gurur duyacağı başarılarından biri olacaktır. Tüm milletler örnek olacaktır.
* Karşı çıkılan Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın" projeleridir.
* Karşı çıkılan, dünyanın en kalabalık şehirlerinden birini tamamen değiştirecek milyar dolarlık projelerin oldu bittiyle başlatılmasıdır.
* Karşı çıkılan, Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyanın en zengin başbakanlarından biri olmasıdır.
* Karşı çıkılan, Recep Tayyip Erdoğan'ın kibirli dilidir.
* Karşı çıkılan, 5 yıldır haksız yere hapiste tutulan milletvekillerinin olmasıdır.
* Karşı çıkılan, AKP'nin kendi iktidarının devamı için gizli uluslararası anlaşmalar yapmasıdır.
* Karşı çıkılan, Suriye'ye bu derece ve bu şekilde müdahil olunmasıdır. Ülkenin gereksiz yere bir savaşın parçası yapılmasıdır, bu tavrıyla dış dünyada yalnız kalmasıdır.
* Karşı çıkılan, Reyhanlı'da olanlardır.
* Karşı çıkılan, dış politikadaki yanlışlıklardır. (Kıbrıs'daki petrol aranması konusu, düşürülen uçak, çuval olayı, Suriye, Avrupa birliği...)
* Karşı çıkılan, yeni Osmanlıcı zihniyettir. Beğenmeyenler olabilir ancak biz Cumhuriyetten yanayız.
* Karşı çıkılan, din ve mezhep eksenli siyasettir.
* Karşı çıkılan, popülist politikalarla ve sadaka kültürüyle oy toplamaktır.
* Karşı çıkılan, şark kurnazlığıdır.
* Karşı çıkılan, ülkenin en hayati konuları için halkın fikrinin hiçe sayılmasıdır.
* Karşı çıkılan, medyanın gazetelerin satın alınmasıdır, sessizliğidir.
* Karşı çıkılan, Türkiye'nin dünyada, gazetecilere yapılan baskılarda dünyanın en kötü durumdaki ülkelerinden biri olmasıdır.
* Karşı çıkılan, sanat ve kültür denilince sadece yağlı güreş ve mehter marşı anlayan zihniyettir. Heykeltraşa bile akıl vermektir.
* Karşı çıkılan, istikrar değildir, despotizmdir.
* Karşı çıkılan, gayet sakin bir eyleme polisin yaptığı aşırı şiddetli müdahaledir. Polisin kendi vatandaşından nefret etmesidir.
* Karşı çıkılan, her toplumsal eylemde anlamsız yere biber gazı kullanılmasıdır. Polisin hastaneye bile biber gazı atabilecek kadar kendinden geçmesidir.
* Karşı çıkılan endüstrileşme ve kalkınma değildir, bu yapılırken doğanın tahrip edilmesidir. 3. havaalanı için ormanların yok edilmesidir, kanal projesinin olağanüstü
gereksizliğidir.

Özetle
Karşı çıkılan biat kültürüdür. Sorgulamamaktır.
Karşı çıkmak için seçimi beklemeye gerek yoktur.
Bu yapılan;
Laik,dinci çatışması değildir.
AKP ye oy veren CHP ye oy veren çatışması değildir.
Başı kapalı başı açık çatışması değildir.
Alkolikler müminler çatışması değildir.

O nedenle takım tutar gibi fikir tutmayın siz de ses çıkarın.
Devlet hiçbirşeydir, insan ve doğa herşey.

---------- Mesaj saat 16:48:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:25 civarında gönderildi. ----------

konuyla alakasız oldu ama yazılanları gördükten sonra birinin yazdığı bu yazıyı paylaşmadan edemedim :) İyi forumlar

alıntı yaptığın için iyi okumamışsın demek ki kardeşim. orada birine iftiralar var. ama hiç birinin ispatı yok.bunları yazan arkadaş karşılarına da delilerini yazsaymış inandırıcı olurmuş. bunlar yıllardır çekemeyenlerin ortaya attığı şehir efsaneleri. eğer kimin nasıl bir başbakan olduğunu anlamak istiyorsanız türkiye cumhuriyetinin 1923 ve 1950 arasına daha sonrada 1960-2002 arasında görev yapan başbakanları alın sonra bu kişi ile karşılaştırın.
biz rte na 4 4 lük bir insan demiyoruz.zaten kimse 4x4 lük olamaz.ama piyasadakilerin arasında en iyisi diyoruz.yarın başka bir babayiğit çıkar ona iyi deriz.olay akp davası değil. hak hukuk davası...

Bi tane altarnatif gösterin RTE karsısına varda bizmi oy vermiyoruz :) Elimizdekinin en iyisi bu yiğidi öldür hakkını yeme!

Bi tane altarnatif gösterin RTE karsısına varda bizmi oy vermiyoruz :) Elimizdekinin en iyisi bu yiğidi öldür hakkını yeme!

Reyhanlı ? Gezi Parkı ? Bir sanat eserine ucube deyip onu yıkmak kimin haddine ? Atam bir ağaç için evini başka yere yapıyor tayyip bey doğayı katledip başka şeyler dikiyor. Yeter sustuk. Mustafa Kemalin torunları uyanıyor sonunda.

Reyhanlı ? Gezi Parkı ? Bir sanat eserine ucube deyip onu yıkmak kimin haddine ? Atam bir ağaç için evini başka yere yapıyor tayyip bey doğayı katledip başka şeyler dikiyor. Yeter sustuk. Mustafa Kemalin torunları uyanıyor sonunda.

Çok şey yazardım ama gerek yok hocam uzar gider. Ne diyeyim ozamn Günaydın Hocam :cool:

Sizin dedeniz Mustafa Kemal olabilir.Orası sizi bağlar. Bizim dedemizde Osmanlıdır.Bu da bizi bağlar

Ülkeyi satan, bölen, Atatürk'e küfreden, muhalifleri hapse atan bir adam ülkeyi yönetiyor. Ama Bahçeli veya Kılıçdaroğlu yönetemez öyle mi ? Bence 10 yıldır bastakiler ülkeyi yönetemediği için bu haldeyiz. O yüzden herkes Tayyip istifa diye bağırıyor.

Bence, teröristle pazarlık edip apoyu başımızın tacı eden, ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren, ülkenin yeraltı kaynaklarını yabancılara peşkeş çeken, ülkenin 90 yıllık tüm birikimini satıp bundan gelen parayla ekonomiyi düzelttiğini söyleyerek insanları uyutan, orman arazilerini imara açan (en son Belgrad ormanları), saçma sapan yasak ve engellemelerle insanların ne yediğine ne içtiğine, kaç tane doğuracağına kadar karışan....

Ve en önemlisi, ayağa kalkmış koskoca bir millete çapulcu diyen, halkın güvenliğini sağlamak için varolan polisi kendi kölesi gibi halkın üstüne salan ve son olarak bu ülkenin kurucusu 2 insana, onlar olmasaydı babasının başka biri olacağını düşünmeden "Ayyaş" diyerek hainliğin doruklarında dolaşan bir başbakanın yerine birini bulmak zor olmasa gerek...

Herkese tek tek cevap verebilirim ama tatsızlık çıkmasın diye yazmıyorum. Benim 59 yaşındaki emekli babam, 49 yaşındaki annem bu yaşta hala kalkıp Kozyatağı'ndan Taksim'e gidiyor. 23 yaşındaki Ablam orda tayyibin askerlerinin attığı gaz bombasından kaçmaya çalışıyor, arkadaşların göz altına alınıyor, polis tarafından sıkıştırılıyor. Ondan sonra gelipde olayları televizyondan izleyipte (eğer penguen izlenmediyse tabi) pişkin pişkin ordaki provakörlerden bahsetmeyin. Zaten 'bunların' istediği bu, provakatörleri halkın arasına salıp iç savaşı çıkartmak. Sonra zaten istediğiniz osmanlıya döneriz. Amerika ırakla mısıra getirdiği gibi bizede getirir demokrasiyi..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri